Just the two of us #week39 – Daar is de herfst!

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was een vrij normale, saaie week. Behalve zaterdag natuurlijk, toen vierde ik het vierjarig jubileum van Beautyspots! Kijk je mee naar wat Benthe en ik de rest van de week deden?

Just the two of us

Just the two of us #week39

Als het even kan, eet ik ’s avonds buiten, zolang het nog gaat. Desnoods met een vest aan, maar ik wil zoveel mogelijk buiten zijn nu. De winter duurt nog lang genoeg. Terwijl ik zit te eten, mag Benthe altijd een voerspelletje doen. En zoals je aan haar schele oogjes ziet, heeft ze daar zin in!

Just the two of us

Just the two of us

Urgh! Maandagavond toen ik thuis kwam, zette ik mijn laptop alvast aan. En die ging vervolgens een update van ruim 2,5 uur draaien, grmbl! Fijn hoor, als je nog een artikel moet schrijven… Gelukkig was het artikel voor dinsdag grotendeels af, de rest heb ik maar op mijn iPad gedaan.

Just the two of us

Dinsdagochtend werd het pakket van Krista op mijn werk bezorgd, met daarin de spulletjes van DM die ze voor mij geshopt heeft. En kijk nou hoe lief, deze super leuke windlichtjes heeft ze voor mij gemaakt en stuurde ze mee! ♥

Just the two of us

Woensdag kwam mijn bestelling van Tony Chocolonely met de nieuwe Limited Editions. Ik vind ze alleen niet zo bijzonder dit keer, ze zijn een beetje flauw van smaak. Jammer!

Just the two of us

Donderdag was ik vrij, en gingen we naar het bos. Het lag er vol met dennenappeltjes, komende donderdag zal ik eens een plastic tas meenemen. Ik wil een schaal op de tuintafel zetten met daarin een aantal dennenappeltjes, dat vind ik zo gezellig staan.

Just the two of us

Marcel van Marcel’s Green Soap had mijn review gelezen, en ik kreeg zomaar nog een nieuw pakketje opgestuurd. Super leuk, nu kan ik de andere geuren ook uitproberen!

Just the two of us

Kijk dan hoe mooi de nieuwe windlichtjes staan! ♥

Just the two of us

Dit tref ik tegenwoordig iedere ochtend aan, als ik Benthe uit bed probeer te trommelen. Dit is echt iets van het laatste jaar, toen ze jonger was stond ze al naast bed voor ik eruit was, hihihi! Grappig, ik herken zoveel terug van Beau toen hij ouder was. Blijkbaar hoort het er toch een beetje bij…

Just the two of us

Vrijdag ontving ik deze mooie kwastenset van Real Techniques. Je ziet hem snel terug op Beautyspots!

Just the two of us

Ook kwamen mijn nieuwe sneakers binnen. Ik had net nieuwe sneakers van Esprit, maar daar ging het stiksel al na een maand van los. Ik mocht ze terugsturen en krijg mijn geld terug, maar helaas hebben ze mijn maat niet meer. Dus moest ik op zoek naar nieuwe, en dit zijn ze geworden! Helaas zaten ze zaterdagavond meteen al helemaal onder de hondenpoep: terwijl ik keurig de poep van Benthe aan het opruimen was, stond ik in het donker blijkbaar in de str*nt van andermans hond. Ik kan daar zo enorm boos over worden…

Just the two of us

Zaterdag was het Open Huizenroute, en dus moest Benthe het huis uit. Ik ging daarom met mijn ouders en Benthe een dagje naar Ouwehand’s Dierenpark, het was er heerlijk weer voor! We hebben het de hele tijd droog gehouden, pas toen we het park uitliepen begon het heel zachtjes te regenen. Perfecte timing!

Just the two of us

Niet scherp, maar wel lief ♥

Just the two of us

Het was een leuke dag, en lekker qua temperatuur. In het Berenbos hebben we maar liefst zes beren van dichtbij (en wakker) gezien, dat is echt heel veel!

Voor het huis is er één kijker geweest, die wel serieus en positief was. Even afwachten hoe het verder loopt, blijven jullie nog even duimen?

Just the two of us

Eenmaal weer terug, hebben we bij mijn ouders nog thee gedronken, en daarna heb ik met Benthe nog een ronde gelopen. Alsof we nog niet genoeg in de dierentuin gelopen hadden, hihihi!

Just the two of us

Toen we thuis kwamen, lag er voor Benthe en voor mij een kadootje te wachten. Benthe wacht ongeduldig tot ze het hare krijgt 🙂

Just the two of us

Uit de dierentuin had Benthe alvast haar Dierendag-kadootje gehad, een grote witte slingeraap. Die viel erg in de smaak, hihihi!

Just the two of us

En hij mocht ook mee naar bed, kijk dan hoe lief ze ligt te knuffelen ♥

Just the two of us

Gisteren heb ik weer het een en ander op de foto gezet, waaronder mijn DM shoplog, die later deze week online komt. Deze shampoo en conditioner ruiken werkelijk hemels!

Just the two of us

Eind van de ochtend hebben we een grote ronde in Willemstad gelopen, het was toen nog droog. Wel een stuk frisser, dat is even wennen hoor. Maar het heeft ook wel weer wat, vind ik. En het slaapt ’s nachts zo lekker, heerlijk ingepakt onder mijn dekbed, en een warm spikkelmeisje tegen me aan ♥

Just the two of us

En natuurlijk is het dan ook tijd voor warme chocolademelk en kruidnootjes!

Komende week heb ik het op het werk erg druk, maar verder gelukkig niet te veel op de planning staan (buiten mijn gewone drukke planning, hihhi!). Donderdag moet ik op controle bij de tandarts, ieuw! En zaterdag ga ik waarschijnlijk weer op ‘Happy Shopping-spots’ pad, leuk! Ga jij deze week nog iets leuks doen? Geniet van je nieuwe week!

10 Comments on Just the two of us #week39 – Daar is de herfst!

 1. Marion
  3 oktober 2016 at 21:25 (6 jaren ago)

  Je was vlakbij mij! De Grebbeberg, Ouwehand, ik ga er vaak wandelen. Die updates! Sinds ik windows 10 heb word ik er helemaal gek van!

  Beantwoorden
 2. Cindy
  3 oktober 2016 at 21:20 (6 jaren ago)

  Leuke sneakers, balen van de hondenpoep… en wat zijn die foto’s van Benthe toch schattig!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  3 oktober 2016 at 18:08 (6 jaren ago)

  Je hebt mooie nieuwe sneakers gescoord!
  Wat een leuke dag in Ouwehands Dierenpark om je jubileum te vieren 🙂
  Fijne week en ik zal hard duimen dat de verkoop van het huis snel een feit wordt.

  Beantwoorden
 4. Donna
  3 oktober 2016 at 13:38 (6 jaren ago)

  Mooie sneakers ! En wat lopen jullie er wat af. Benthe is weer heerlijk verwend. Mijn grote vriend moet tot morgen wachten en hij krijgt een konijn 🙂 Een leuk idee vind ik die windlichtjes, heel warm en sfeervol.

  Beantwoorden
 5. Nicole
  3 oktober 2016 at 10:43 (6 jaren ago)

  Ik hoop dat je binnenkort goed nieuws hebt over je huis.
  Heb zelf een hele poos met mijn huis in de verkoop gezeten en op het moment dat ik het niet meer verwachtte gebeurde het!
  Heb hoop en geduld!
  Succes!

  En wat een sfeervolle theelichtjes heb je gekregen!

  Beantwoorden
 6. Marije
  3 oktober 2016 at 09:35 (6 jaren ago)

  Ik duim voor een mooi bod voor het huis! Lekker rustig weekje heb je gehad! Hier staan se osteopaat, fysiotherapie en het consultatiebureau op de planning deze week! En zaterdag ga ik shoppen bij DM, dus als je nog iets nodig hebt of extra wil hebben dan moet je het maar zeggen!

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  3 oktober 2016 at 09:29 (6 jaren ago)

  Heerlijke week hadden jullie!
  Gezellig zo een dagje uit.
  Brrrr…. niets aan dat het eerder donker is.
  Maar de herfst heeft zo zijm charmes….
  Zoals kaarsjes aan.

  Xoxo

  Beantwoorden
 8. Mariëlle
  3 oktober 2016 at 08:58 (6 jaren ago)

  Hoooo ik word gek als mijn computer moet updaten of vastloopt of wat dan ook! Wat een leuk verslag weer, met heerlijke nieuwe en mooie items! En lekker zeg, die pepernootjes hihi!

  Beantwoorden
 9. Mireille
  3 oktober 2016 at 08:24 (6 jaren ago)

  Klonk als een heerlijk weekje. Hier ook wel weer even wennen aan de koudere temperaturen maar ik vind de herfst wel een heerlijk jaargetijde.
  Hopelijk eindelijk een serieuze bezoeker voor het huis

  Beantwoorden
 10. marije
  3 oktober 2016 at 07:01 (6 jaren ago)

  Wat een leuke dingen heb je allemaal binnen gekregen. Heel erg herkenbaar dat Bente wat meer moeite heeft met opstaan. Dat had Spike ook toen hij ouder werd en aan het einde wilde hij ook met regen niet meer naar buiten.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.