Just the two of us #week39

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week had ik het een beetje te druk, overal eigenlijk. Over mijn werk ga ik het maar niet meer hebben, want dat verandert voorlopig toch niet. En ik was nog steeds druk met dingen voor mijn huis en hypotheek uitzoeken, dat vreet ook echt energie. En ik vierde het vijfjarig jubileum van Beautyspots, hoe gaaf! Kijk je mee naar onze drukke bezigheden van afgelopen week?

Just the two of usJust the two of us #week39

Maandagochtend was ik lekker snel door mijn ochtendroutine heen, dus besloot ik mijn make-up kwasten nog even te wassen. Dat was er in het weekend niet van gekomen, en ik probeer dat echt om de twee weken te doen. Was jij je make-up kwasten regelmatig?

Just the two of usMaandag hadden we een soort taarten-estafette op het werk. Er was een collega 50 geworden, en we vierden ook het 10-jarig jubileum van een andere collega. Dus hadden we om 10 uur taart beneden, en om 11 uur werden we boven in de kantine verwacht voor de volgende ronde. Lekker hoor!

Just the two of usIk was ‘s avonds precies op tijd bij het postkantoor om een pakketje op te halen wat daar op mij lag te wachten. Gelukkig maar, want deze Beauties van laarzen zaten erin! ♥

Just the two of usDinsdagochtend was het erg mistig hier in Brabant. Zelfs Benthe lijkt zich af te vragen waar de overkant van het water gebleven is, hihihi!

Just the two of us‘s Middags had ik een afspraak voor mijn hypotheek. ingewikkelde zaken zijn dat toch. Gelukkig kreeg ik een chocolaatje bij de thee 😉

Just the two of usWoensdag had Benthe weer eens zin om mee op de foto te gaan, maandag en dinsdag sliep ze uit en was ze te moe.

Just the two of usIk heb afgelopen week lekker een paar keer buiten gegeten ‘s avonds. Nog even van genieten voor het al gewoon donker is als ik thuis kom.

Just the two of usHet nieuwe jurkje Bessie Pieper van Tante Betsy is zó leuk! ♥

Just the two of usVrijdagochtend stond Benthe al eerder klaar voor de OOTD-foto dan ik, hahaha!

Just the two of usHet was Dress Red Day, een dag die in het teken staat van aandacht voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. Dus ik trok mijn mouwloze rode jurkje van afgelopen zomer aan, het was er die dag ook warm genoeg voor. Op de blog van Susan kun je nog veel meer Tante Betsy dames in hun rode jurkje bewonderen.

Just the two of usEen tijdje geleden kocht ik mooie hangertjes voor mijn jurkjes en blouses. Maar de kast werd te klein, die hangertjes namen te veel ruimte in. Dus ging ik vrijdagavond na mijn werk even langs Action en kocht andere hangertjes. Iets minder mooi, maar nu past alles weer goed in mijn kast 🙂

Just the two of usZaterdagochtend heb ik een klein beetje uitgeslapen, en ging na het ontbijt en koffie snel aan de slag in het huishouden. Ik had een drukke planning die dag, en zo kon ik nog mooi een en ander doen voor ik naar de kapper moest om tien uur.

Just the two of usMijn haar is weer geknipt én geverfd, dus ik loop er weer netjes bij 🙂

Just the two of us‘s Middags ging ik met mijn moeder, zus en nichtje naar Kwantum, op zoek naar een vloer voor de bovenverdieping in mijn nieuwe huis. Er ligt nu een grindvloer, maar die is niet gecoat, dus dat vind ik niet zo handig met Benthe. We spotten er leuk behang, misschien moet ik voor Benthe een eigen kamer maken? 🙂

Just the two of usZelf vind ik dit behang erg leuk, maar helaas hoef ik niets te behangen in mijn nieuwe huis.

Just the two of usOmdat ik er niet helemaal uitkwam in mijn keuze tussen vinyl of laminaat, besloten we eerst even koffie te gaan drinken. Ik koos voor de ‘Wafel Compleet’ erbij. Nou, die was meer dan compleet, ik heb gesmuld!

Just the two of usIk koos uiteindelijk voor dit laminaat, in een grijs-witte kleur. Ik denk dat het erg mooi past bij mijn gekleurde slaapkamermeubels!

Just the two of usZondagochtend heb ik uitgeslapen tot acht uur (ja, dat is voor mij uitslapen). Na het ontbijt heb ik eerst een rondje polder gelopen, het was heerlijk weer om te wandelen.

Just the two of usHelemaal in blauw 🙂

Just the two of usToen ik weer thuis was, heb ik eerst koffie gedronken en daarna mijn haar geföhnd en in de krullen gezet 🙂

Just the two of usKruidnootjes met caramel-zeezout, mmmmm….!

Just the two of usGisterochtend heb ik de nodige outfits op de foto gezet, dat is altijd weer best een klus, maar wel leuk om te doen! En de foto’s zijn goed gelukt, al zeg ik het zelf 🙂 Binnenkort zie je ze natuurlijk terug op Beautyspots.

De rest van de dag heb ik niet veel foto’s gemaakt. Ik ben druk geweest in het huishouden en voor Beautyspots, en de dag vloog daardoor voorbij. Op naar een nieuwe week, veel mooie momenten gewenst!

19 Comments on Just the two of us #week39

 1. Cindy
  4 oktober 2017 at 09:31 (10 maanden ago)

  Die laarzen zijn echt geweldig onder je jurkje met spijkerjackje!

  Spannend hoor, een nieuw huis. Maar ook een nieuw begin voor jullie, met hopelijk nog veel mooie jaren voor de boeg.

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  3 oktober 2017 at 19:53 (10 maanden ago)

  Mooie foto’s en spannend een nieuw huis.

  Beantwoorden
 3. Aimee Moolenaar-Dols
  3 oktober 2017 at 15:25 (10 maanden ago)

  Weer een leuke blog. Zal ongetwijfeld een kei gezellig mooi huis gaan worden. Kamer voor het spikkelmeisje is natuurlijk geweldig hihi.
  Groetjes en liefs Aimee

  Beantwoorden
 4. Ria
  2 oktober 2017 at 22:49 (10 maanden ago)

  Mooi behang en mooie vloer, goede smaak heb je! Maar die kruidnootjes…. lijkt me typisch nederlands

  Beantwoorden
 5. Mireille
  2 oktober 2017 at 21:19 (10 maanden ago)

  Die laarzen
  En een eigen kamer voor Benthe lijkt me wel wat. Al denk ik dat ze snel weer bij jou oo bed kruipt.
  Fijne week XoX

  Beantwoorden
 6. Cindy
  2 oktober 2017 at 19:25 (10 maanden ago)

  Wat een geweldige laarzen heb je gekocht! En het zullen wel drukke tijden zijn nu, en de komende tijd. En dan ook nog drukte op het werk, van het laatste weet ik wel alles van, pfff…. Dat houdt maar niet op.
  Maar goed, beter zo dan andersom denk ik dan maar 😉

  Beantwoorden
 7. Petra van Gils
  2 oktober 2017 at 18:20 (10 maanden ago)

  Wat weer een gezellige blogs om te lezen. Lastig en ingewikkeld blijft het om alleen beslissingen te nemen in je eentje zoals de hypotheek van je huis of vloer. Zoveel keus in allebei. Dat vind ik ook het lastigste van single zijn……

  Super foto’s weer erbij hoor.

  Werk ze weer deze week

  Beantwoorden
 8. Miranda
  2 oktober 2017 at 15:38 (10 maanden ago)

  Mooie vloer!
  Een week is zo voorbij, dat realiseer ik me altijd als ik jouw ‘Just the two of us’ voorbij zie komen 😉
  Fijne week voor jou en Benthe X

  Beantwoorden
 9. Monique van den Berg
  2 oktober 2017 at 14:41 (10 maanden ago)

  Wat een gave laarzen Natasja
  Leuk om spulletjes voor je huis uit te kiezen! Knap hoor dat je dat zelf allemaal regelt voor een hypotheek. Ik zou er niks van snappen denk ik.

  Groetjes, Monique

  Beantwoorden
 10. Yolanda
  2 oktober 2017 at 12:41 (10 maanden ago)

  Ik heb weer genoten van je blog
  Leuke spulletjes voor jullie nieuwe huis.
  Met een kamer voor Bente
  En een paar stoere laarzen
  Maar vergeet in alle drukte niett:
  Af en toe Rustig aan te doen.
  Zorg voor je zelf net zo goed als je voor Bente zorgt

  Beantwoorden
 11. bychristiana
  2 oktober 2017 at 12:15 (10 maanden ago)

  Ik vind het ZO knap van je, alleen een huis kopen! Girlpowerrrrrrrrrrrrrrrrrr! Gelukkig had je dat chocolaatje. Gave laarzen zeg, wauw!

  Beantwoorden
 12. Marije
  2 oktober 2017 at 10:20 (10 maanden ago)

  Toffe boots en toffe vloer! Fijne week deze week!

  Beantwoorden
 13. Mariëlle
  2 oktober 2017 at 09:55 (10 maanden ago)

  Wat leuk dat je nu allemaal dingen uit kunt zoeken voor je nieuwe huis! Ik was overigens mijn kwasten elke week, maar dat komt door mijn moeilijke huid haha 😉

  Beantwoorden
 14. Nicole
  2 oktober 2017 at 09:28 (10 maanden ago)

  Gave laarzen Natasja!Staan goed onder dat jurkje met spijkerjas.Erg stoer!

  Beantwoorden
 15. Jacquelien
  2 oktober 2017 at 08:41 (10 maanden ago)

  Weer een leuke foto’s en een mooie vloer

  Beantwoorden
 16. Jolanda
  2 oktober 2017 at 07:58 (10 maanden ago)

  Ik vind je outfit foto’s altijd zo leuk! Maak je ze zelf?

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 oktober 2017 at 08:27 (10 maanden ago)

   Ja klopt, ik heb een tijdje geleden een standaard en een afstandsbediening gekocht voor mijn mobiel, ideaal!

   Beantwoorden
 17. chucky1012
  2 oktober 2017 at 07:38 (10 maanden ago)

  Wauw…
  Prachtige boots.
  Ze lijken op Sendra….
  Zo leuk dat jij nu bezig bent voor het jou nieuwe huis…
  Prachtige vloer.
  Heerlijk zo een wafel om even goed na te denken wat je precies wilt gaan uitkiezen.
  Leuk als je Benthe een eigen kamer wilt geven.

  Een fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 18. Marije
  2 oktober 2017 at 06:13 (10 maanden ago)

  Ooooh liefde voor je nieuwe laarzen. Geweldig.

  Hier is het op het werk ook zo druk en komende weken gaat het alleen maar drukker worden.

  Fijne nieuwe week!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.