Just the two of us #week4

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was eigenlijk een vrij rustige week op het gebied van deze rubriek. Mijn vader kwam aan het eind van de week gelukkig weer thuis uit het ziekenhuis, zodat hij het weekend lekker thuis kon bijkomen. En bijkomen, dat is ook wat Benthe en ik vooral deden. Hoewel ik al veel uitgeruster ben, merk ik wel dat de vermoeidheid van het afgelopen half jaar er nog niet helemaal uit is. Maar dat geeft niet, dat komt vanzelf een keer. Kijk je mee naar (wederom) heel veel foto’s van Benthe? 🙂

Just the two of usJust the two of us #week4

Ik begon de week met een ‘brave’ outfit, hihihi! Ik combineerde Dress Snappie Flower Branch met een groen vestje en panty, en haalde mijn donkerblauwe Gabor laarsjes weer eens uit de kast. Ondanks de voor mijn doen vrij hoge hak, zitten deze heerlijk. Ik had alleen geen rekening gehouden met het pauzerondje, dat was toch iets te veel van het goede…

Just the two of usDeze foto is hartstikke wazig, er bleek een vlek op de lens te zitten. Maar Benthe kijkt hier zo schattig slaperig, dat ik hem toch wilde delen ♥

Just the two of usWe hadden zowaar een pauzerondje met zon! Een half uur later stond het te regenen, maar dit hadden we toch maar mooi meegepikt!

Just the two of usIk vroeg me af of deze outfit niet té groen zou zijn, maar ik vond hem juist erg geslaagd. Love stippies! ♥

Just the two of usMijn collega kreeg maandag héél goed nieuws, dus hadden we Champagnetaart besteld. Omdat we van onze werkgever geen champagne onder werktijd mogen drinken, hahaha!

Just the two of usOh oh, paaseitjes-alert!

Just the two of us Just the two of usDonderdagavond logeerden Benthe en ik een nachtje bij mijn moeder, omdat mijn vader nog in het ziekenhuis lag. Op een eenpersoons matras met een hond die denkt dat ze echt de Prinses is, dat was geen succes. Maar die slaap heb ik in het weekend weer ruimschoots ingehaald hoor. En mijn vader mocht vrijdag weer naar huis, dat was veel belangrijker!

Just the two of usZaterdagochtend hadden Benthe en ik een afspraak bij de nieuwe dierenarts, om kennis te maken. Benthe vond het nogal spannend, en dat terwijl we alleen maar gingen kijken.

Just the two of usDaarna gingen we lekker naar het bos, even alle spanning eruit lopen!

Just the two of usAlle voetjes van de vloer, en oren omhoog! 🙂

Just the two of usBenthe had een stok gevonden, die moest even fijn gemaakt worden.

Just the two of us Just the two of usVolgens Benthe is bosmodder een heerlijke delicatesse. Ik heb weleens gehoord dat er kleine worteltjes in zitten, die heel voedzaam zijn. Daar zal best iets van waar zijn, want ik zie haar nergens anders modder eten dan in het bos. En ze eet maar een heel klein beetje hoor 😉

Just the two of usEind van de ochtend kwam mijn broer, wat schilderijen en andere dingen ophangen, en wat kleine klusjes doen. Benthe had de supervisie 🙂

Just the two of usZo, mijn dikke dames-schilderij hangt, en de mooie gehaakte slinger die ik een paar weken geleden van een jurkenzusje kreeg. Het wordt steeds gezelliger ♥

Just the two of us‘s Middags was de zon gaan schijnen, en deden we nog een grote ronde naar het park. Wat snakken we met zijn allen toch naar een langere periode zonnig weer he? Ik hoor zoveel mensen om me heen klagen over vermoeidheid en andere klachten, we hebben echt meer zon nodig hoor!

Just the two of usWe ontdekten nog een mooi plekje voor een volgende fotoshoot ♥

Just the two of usNa het wandelen besloot ik het lampenkapjessnoer ook maar eens terug aan de kast te hangen, die lag nog steeds in een lade.

Just the two of usZondag hebben we een heel klein beetje uitgeslapen (tot half acht, maar ik sliep zaterdagavond al om half tien, dus ik had mijn slaap wel gehad). Daarna hebben we een grote ronde gelopen, en heb ik een make-up look op de foto gezet. En toen was het tijd voor een boswandeling! We moesten onze route een beetje aanpassen, er was een hardloopwedstrijd bezig, en Benthe en ik lopen niet (meer) zo hard 😉 Maar gelukkig is het bos groot genoeg en was er nog genoeg plek over voor ons.

Just the two of usJammer, nét te laat met mijn foto!

Just the two of us Just the two of usOh nee, niet nu al! Brrrr, ik heb een fobie voor padden en kikkers…

Just the two of usBenthe in de ‘ik wil niet die kant op, ik wil díe kant op!’-modus…

Just the two of usNiet alleen de padden laten zien dat de lente eraan komt, ook de takken zijn al in de voorjaarsmodus! I love it!

Just the two of us achter de laptop ♥

Just the two of us‘s Middags gingen we weer naar het park, waar we weer de nodige hondenvriendjes tegenkwamen.

Just the two of us‘s Middags heb ik nog wat wasjes gedraaid, mijn nagels gelakt en producten op de foto gezet. En toen was het alweer eind van de middag, en zat het weekend er weer bijna op. Wel lekker hoor, zo’n weekend met weinig ‘moeten’, daar was ik na afgelopen week best aan toe!

Een hele fijn week gewenst allemaal!

9 Comments on Just the two of us #week4

 1. Aimee Moolenaar-Dols
  2 februari 2018 at 15:30 (4 maanden ago)

  Heerlijk zo in het bos.. Geweldig leven zo. Super gezond.
  Fijn dat je papa weer thuis is. Geeft meer rust.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Beantwoorden
 2. Miranda
  30 januari 2018 at 07:04 (4 maanden ago)

  Wat een mooie foto’s van jou en Benthe!
  Fijn dat onze broer die klusjes voor jou heeft gedaan en we zijn allemaal oh zo blij dat onze vader weer thuis verder mag herstellen.
  Fijne week voor jou en Benthe X

  Beantwoorden
 3. Hennie
  30 januari 2018 at 06:35 (4 maanden ago)

  Ik vind de groene outfit ook zeker niet te groen. Komt ook omdat ik dol ben op die kleur. Staat je goed! Leuk, dat dikke dames schilderij. De mijne hangt op mijn werk – want thuis wilden ze ’em niet. 🙂

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  29 januari 2018 at 21:33 (4 maanden ago)

  Deze week is voor mij eindelijk eens lekker rustig, heerlijk! 🙂 Fijn dat jij een rustig weekend had! En oeeeh paaseitjes 😀

  Beantwoorden
 5. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  29 januari 2018 at 16:03 (4 maanden ago)

  Wat fijn dat je vader weer thuis is, dat geeft weer rust. En heerlijke wandelingen maakten jullie en wow leuk fotoplekje ook. En love your outfits! Ik heb het ook de ene keer rustig en de andere keer wat meer uitgesproken. Nu ook weer mijn snappie flower branch aan met knalroze legging van Tante Betsy. Love it!
  Heerlijk is dat om lekker uit te rusten. Doet een mens goed. Fijne week! Knuff!

  Beantwoorden
 6. Cindy
  29 januari 2018 at 10:06 (4 maanden ago)

  Fijn dat je vader weer thuis is!
  En ja, herkenbaar, vermoeidheid. Zit toch weer midden in een winterdip lijkt wel. Elke keer dat sombere weer, gebrek aan zon, en ook nu waait het weer zo hard. Daar krijg ik ook af en toe de sch*t van 🙂
  Maar gelukkig zie je voorzichtig al wat voorjaar her en der. Hoorde van de week zelfs een merel!

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  29 januari 2018 at 08:10 (4 maanden ago)

  Zo fijn dat je vader weer thuis is.
  Heerlijk om na een werkweek een weekend niets te doen.

  Xoxo

  Beantwoorden
 8. bychristiana
  29 januari 2018 at 07:34 (4 maanden ago)

  fijn dat je vader weer terug is uit het ziekenhuis. Haha, jij bent dus ook zo iemand die tot half acht in bed liggen ‘uitslapen’ noemt, hier precies zo. Ik ben een hele vroege vogel en altijd zeer actief in de ochtend;-)

  Beantwoorden
 9. Marije
  29 januari 2018 at 06:38 (4 maanden ago)

  Wat een heerlijke foto’s vn Benthe zo aan de wandel

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.