Just the two of us #week40

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was mijn energie heel ver te zoeken, ik heb doordeweeks niet één avond iets aan mijn blog gedaan. En toen ik dan vrijdagavond eindelijk besloot een artikel te gaan schrijven, ging mijn laptop een grote update doen. Grrrr! Gelukkig maakte een productief weekend alles weer goed. Kijk je mee naar onze belevenissen van deze herfstachtige week?

Just the two of usJust the two of us #week40

Dinsdagavond at ik lekker pannenkoeken. Ik heb altijd de biologische pannenkoeken van AH, deze hoef ik alleen maar op te warmen in de magnetron, en ze zijn heerlijk!

Just the two of usOver dit jurkje van Tante Betsy had ik te lang getwijfeld: wel, niet, wel, niet? En toen was mijn maat uitverkocht, wat jammer! Maar er bleek er toch nog ergens eentje op voorraad te zijn, dinsdag kreeg ik hem binnen ♥ Nu moet ik alleen niet te vaak meer pannenkoeken eten, want het is best een aansluitend jurkje, hihihi!

Just the two of usWoensdag was het dierendag, en hoewel het voor Benthe iedere dag dierendag is, mocht ze ‘s ochtends kadootjes uitpakken. Ze was alleen nog een beetje slaperig, hihihi! ♥

Just the two of usEn we maakten deze lieve foto van ons samen ♥

Just the two of usBenthe heeft net als ik een beetje moeite met het najaar, en vindt het helemaal niet erg als we ‘s avonds vroeg naar bed gaan 🙂 Ik denk dat ik binnenkort mijn roze kerstboom maar gewoon tevoorschijn ga halen, om de donkere avonden een beetje op te fleuren…

Just the two of usZo vrouwtje, ga jij maar daar staan. Ja, achter mij precies!

Just the two of usSinds mijn vakantie snoep ik weer meer, vooral op mijn werk. De drukte en stress zorgen ervoor dat ik meer behoefte heb aan zoetigheid. Komende week ga ik maar weer minderen voor ik weer doorsla, en straks al mijn jurkjes weer groter moet laten maken 😉

Just the two of usDonderdagavond hadden we een lekker zonnetje toen we een rondje gingen lopen na het werk. Nog even en de wintertijd gaat in en dan lopen we rond deze tijd volgens mij ook al in het donker. Helemaaaaaal niks aan!

Just the two of usVlak na het eten was ik Benthe kwijt, ze bleek op haar gemakje in de tuin aan het kluiven te zijn op een gedroogde snack die ze daar gevonden had. Wie wat bewaart, heeft wat 😉

Just the two of usVrijdagochtend hadden we weer een anders-dan-anders outfit-foto, hihihi!

Just the two of usVrijdagavond had ik eindelijk genoeg energie om een artikel te schrijven, voor het eerst in heel de week. Maar mijn laptop besloot anders, en ging een mega grote update draaien toen ik hem aanzette. Ik had al snel in de gaten dat dit wel even ging duren…

Just the two of usDus ik besloot om Expeditie Robinson van donderdag maar terug te gaan kijken. Eigenlijk was ik gestopt om het te volgen omdat ik de deelnemers dit jaar niet zo leuk vind, maar ik had van mijn collega’s gehoord dat het inmiddels toch wel weer leuk was. En inderdaad, ik zat er meteen weer in. Lekker onder een dekentje, met Benthe warm dicht tegen mij aan. Best een goede besteding van de vrijdagavond.

Just the two of usVlak voor ik naar bed ging, was de update eindelijk klaar. Mooi, kon ik de volgende dag in ieder geval weer aan de slag!

Just the two of usZaterdag hebben we eerst een beetje uitgeslapen, we waren er allebei aan toe. Benthe was in het weekend bij haar baasje, dus liepen we alleen voor het ontbijt een rondje samen. Gelukkig was het toen nog droog, de rest van de dag was het echt vies en nat.

Just the two of usNog toen ik aan mijn ontbijt zat, werd mijn bestelling van Wat Maakt Je Mooi al bezorgd. Een goed begin van het weekend 🙂

Just the two of usTot halverwege de middag ben ik bezig geweest met het huishouden. Een beetje opgeruimd, gesopt en gedaan. Na een stressvolle week word ik altijd rustig van een beetje aanrommelen in huis, gek he?

Just the two of us‘s Avonds at ik bij mijn zus en haar gezin: we aten friet!

Just the two of usZondagochtend heb ik nóg langer uitgeslapen, pas om negen uur ben ik opgestaan. En dat is echt héél laat voor mij! Na het ontbijt heb ik een grote ronde gelopen, in mijn rode wandellaarzen en gele panty 🙂

Just the two of usKijk Jori, dit gebeurt er als ik spring bij het maken van outfitfoto’s 😉

Just the two of usNa het maken van de outfitfoto’s heb ik een doos vol nieuwe producten op de foto gezet. Lekker op het gemakje, ook hier werd ik rustig van.

Just the two of usNieuwe nagelproducten van Pupa, met natuurlijke en plantaardige bestanddelen ♥

‘s Middags was ik klaar, en heb ik op mijn gemakje wat administratie gedaan en artikelen vooruit geschreven. Ik denk dat ik me er maar bij neer moet leggen dat er doordeweeks ‘s avonds niet veel meer uit mijn toetsenbord komt, dus probeer ik in het weekend zoveel mogelijk vooruit te werken. Ik merk dat zodra mijn hoofd wat leger is, de artikelen weer als vanzelf komen. Dus voorlopig hoeven jullie je nog geen zorgen te maken dat Beautyspots droogloopt 😉

Komende week heb ik, behalve mijn werk, nog weinig plannen, ook niet voor het weekend. Het belooft volgend weekend heel mooi nazomerweer te worden, dus daar gaan de Spikkelprinses en ik maar eens optimaal van genieten. Heb jij leuke plannen voor deze week?

13 Comments on Just the two of us #week40

 1. Jeanelle
  11 oktober 2017 at 22:24 (8 maanden ago)

  Mijn plannen? Heerlijk een weekje met mijn jongste zoon naar Turkije!

  Beantwoorden
 2. Jori
  10 oktober 2017 at 06:59 (8 maanden ago)

  Blijven oefenen met springfoto’s dat zijn de leukste!!!

  Beantwoorden
 3. Hennie
  10 oktober 2017 at 05:43 (8 maanden ago)

  Love de springfoto! Geweldig!
  Dat bloggen door de week valt mij ook zwaar de laatste tijd. Weinig tijd en vooral weinig puf. We hebben het gewoon te druk denk ik.

  Beantwoorden
 4. Cindy
  9 oktober 2017 at 18:39 (8 maanden ago)

  Leuke foto’s weer, en zo’n update komt nooit gelegen natuurlijk…
  En herkenbaar hoor, hier week in week uit hetzelfde, zo druk op werk. Elke keer zo moe.
  Ben nu net paar dagen vrij geweest, vanaf woensdag, maar ben nog net zo moe haha. Had ook aardig wat dingen gepland. Wel leuk, dat wel.
  Het idee dat ik nu pas weer met de kerst vrij ben vind ik erg… pffff haha!
  En dan werk ik geeneens 5 dagen zoals jij, maar 4.

  Beantwoorden
 5. Manon
  9 oktober 2017 at 17:01 (8 maanden ago)

  Het is nu al de 3e keer dat ik vandaag pannenkoeken zie en ineens heb ik er ontzettend veel zin in.

  Beantwoorden
 6. Wat
  9 oktober 2017 at 16:49 (8 maanden ago)

  Zulke prachtige foto’s van jou en Benthe….
  Prachtige outfits had je aan.
  Op de lieve foto van jullie samen en de vrijdagoutfit foto welke items droeg je daar?
  Ik vindt het zo mooi.

  Xoxo

  Beantwoorden
 7. Miranda
  9 oktober 2017 at 13:05 (8 maanden ago)

  De energie wandelt soms zo de deur uit, maar het is echt een vrouwending, denk ik: multitasken, met één ding bezig zijn en aan tien volgende dingen denken..
  Toch hou ik van dit seizoen (behalve van regen en wind tegelijkertijd), het heeft mij rust om buiten te zijn bij de wat lagere temperaturen.
  Fijne week!

  Beantwoorden
 8. bychristiana
  9 oktober 2017 at 10:30 (8 maanden ago)

  Oh ik herken dat juist ook! Lekker aanrommelen in huis in het weekend, Gisteren heb ik ook de HELE dag in pyjama gelopen en tussendoor nog wat blogjes geschreven, wasje opgevouwen, mezelf toch een heel klein beetje nuttig gemaakt, maar wél in mijn eigen tempo. Wat staat die rode jurk je trouwens leuk!

  Beantwoorden
 9. Jolanda
  9 oktober 2017 at 09:49 (8 maanden ago)

  Je vrijdag outfit vind ik zo leuk!

  Beantwoorden
 10. Mireille
  9 oktober 2017 at 08:26 (8 maanden ago)

  Hier nog één weekje en dan een weekje vrij, herfstvakantie.
  Natuurlijk lopen de pakketjes van de webshop wel gewoon door maar ik heb geen behandelingen in de salon gepland staan. Best wel eens fijn.
  Dus ik hoop inderdaad op mooi najaarsweer en even geen regen.

  Beantwoorden
 11. Marije
  9 oktober 2017 at 06:13 (8 maanden ago)

  Hele herkenbare week. Het is bij ons nu ook zo hectisch en druk. Aan het einde van de dag ben ik op.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.