Just the two of us #week41

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week begon niet zo goed, met een bezoekje aan de tandarts en de dierenarts. Maar het weekend maakte veel goed, met prachtig nazomers weer en twee lekker productieve dagen. En ik ben begonnen met inpakken hoor! Kijk je weer mee naar onze week?

Just the two of usJust the two of us #week41

Benthe had maandagochtend weer eens geen zin om op te staan, hihihi! Volgens mij maakt ze er steeds meer een spelletje van, om het opstaan zo lang mogelijk te rekken.

Just the two of usMaandagmiddag moest ik op controle bij de tandarts, wat heb ik daar toch een hekel aan… Gelukkig was alles goed, en ben ik er weer voor een half jaar vanaf!

Just the two of usToen ik na het werk bij mijn ouders kwam, bleek Benthe in de loop van de dag heel erg met haar oren te zijn gaan flapperen. Ik belde voor de zekerheid toch maar even naar de dierenarts, waar we ‘s avonds nog terecht konden. Ze constateerde een acute ooronsteking, het was dus maar goed dat we gegaan waren. Ze heeft meteen zalf gekregen, en gelukkig hielp dat vrijwel direct. Vandaag nog een keertje terug, en dan zou het over een week helemaal over moeten zijn.

Just the two of usToen ik rond kwart over 7 eindelijk weer thuis was, vond ik dat ik deze wel verdiend had 🙂

Just the two of usI looooooove my Tante Betsy Tori dress ♥

Just the two of usAnd I looooooove my Bentie Krentie girl ♥

Just the two of usIk bestelde in het weekend deze baret, ik vind hem erg leuk!

Just the two of usBenthe was de hele week toch niet zo in haar gewone doen door haar oorontsteking denk ik, ze sliep veel en vaak.

Just the two of usMmmm, ik at deze week een paar keer Brinta als ontbijt. Dat blijf ik zó lekker vinden he, eten jullie het ook weleens?

Just the two of usEr waren deze week drie collega’s jarig, en dus hadden weer taart. Heel vervelend, not!

Just the two of usIk was al een paar weken op zoek naar een winterjas, maar ik kon steeds niet slagen. Tot ik deze van Steps zag bij Wehkamp, deze mag blijven. Laat de winter maar komen hoor!

Just the two of usLeuke post ♥

Just the two of usVrijdagavond: lekker chillen op de bank na een lange, drukke werkweek…

Just the two of usHallo zaterdag!

Just the two of usWe begonnen het weekend met een lekkere wandeling, het was toen gewoon al warm!

Just the two of usHoe ontzettend gaaf is dit essence face palette, binnenkort verkrijgbaar bij Etos? Ja, je leest het goed! Later deze week vertel ik je er alles over!

Just the two of usEind van de ochtend haalde ik met mijn vader het laminaat voor mijn nieuwe huis op. Het begint nu allemaal wel heel echt te worden…

Just the two of usDaarna deed ik wat in het huishouden, en tegen half twee liepen we naar het hondenspeelveld in het dorp.

Just the two of us Just the two of usWe hadden een speeldate met de vriendinnetjes van Benthe. Ze hadden weer veel lol met elkaar. De kleine Lucy stoeit graag met Benthe, en andersom.

Just the two of usEind van de middag heb ik het gras hopelijk voor de laatste keer gemaaid. Het was behoorlijk lang en nogal vochtig, ik kwam er bijna niet doorheen hahaha! Maar het kan er nu weer even tegen.

Just the two of usEn ik besloot om de eerste doos in te pakken 🙂 Ik heb bedacht als ik gewoon ieder weekend minstens een doos inpak, ik redelijk ver ben tegen de tijd dat ik de sleutel krijg.

Just the two of usAlweer zo’n zonnige nazomerse dag… Al moet ik eerlijk bekennen dat dit hele warme weer nu van mij echt niet meer hoeft. Geef mij maar zo’n zonnige najaarsdag met een graadje of tien, heerlijk!

Just the two of us Just the two of usEind van de ochtend reed ik naar Willemstad, waar we een grote ronde gelopen hebben. Het was hartstikke druk, maar volgens mij was het gisteren overal enorm druk met het mooie weer, hihihi!

Just the two of us Just the two of usToen we weer thuis waren, heb ik een broodje gegeten en daarna het hele huis gestofzuigd en gedweild. ‘s Middags deden we nog een rondje naar het losloopveld, maar Benthe had weinig energie met het warme weer. Dus hebben we gewoon een beetje gechild daar.

Just the two of us Just the two of usEn ik zette de nieuwe producten van essence op de foto, ik vind het zo’n leuke collectie! ♥

Just the two of usUiteraard onder toeziend oog van Benthe, die vanaf de bank meekeek 😉

Verder heb ik wat artikelen geschreven en wat wassen weg gewerkt, ik heb echt veel gedaan dit weekend! Ik hoop dat ik mijn voorsprong op blogartikelen een beetje kan vergroten, dat kan ik straks met de verhuizing natuurlijk goed gebruiken!

Komende week is het door de herfstvakantie hopelijk iets minder hectisch op het werk, zodat we even op adem kunnen komen. In het weekend heb ik een gezellige Tante Betsy Girls-meeting bij mij thuis, daar heb ik zin in! Ga jij komende week iets leuks doen? Heb jij herfstvakantie of moet je net als ik gewoon werken?

12 Comments on Just the two of us #week41

 1. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  19 oktober 2017 at 11:10 (8 maanden ago)

  Als allereerste heel veel plezier met de Tante Betsy girls, ik herinner me opeens weer dat ik die oproep eens gelezen had hihi. Gaat vast een dol dwaze boel worden!
  Die baret staat je super evenals je winterjas en natuurlijk ook je Tante Betsy jurkjes. Succes met inpakken, ik ga vandaag ook weer iets opruimen in huis. Stap voor stap en dan komt voor ons ook een nieuw huis op ons pad. Knuff!

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  16 oktober 2017 at 19:30 (8 maanden ago)

  Ik heb ook een hekel aan de tandarts. Heel herkenbaar dus. Hoop dat die flaporen snel over zullen zijn. We zijn een paar dagen uit met de kids. Een TB meeting is gaaf. Mijn jurkjes zijn ook allen goed uitgevallen. Neeltje

  Beantwoorden
 3. Petra van Gils
  16 oktober 2017 at 19:12 (8 maanden ago)

  Wat toch weer een productieve week!! Bij mij is het momenteel ook hardstikke druk op het werk waardoor ik ‘s avonds weinig energie heb om nog iets te doen in het huishouden. Wanneer krijg je de sleutel van je nieuwe huis?? Is het een beetje in de buurt waar je nu woont?
  Ik ben heerlijk 2 dagen vrij deze week. Ben donderdag nl jarig en dat dan neem ik vrijdag ook lek k er vrij. Lang weekend. Vrijdag vier ik het voor familie en vrienden. Dan zaterdag beetje opruimen en poetsen. En zondag naar het chasse theater voor een voorstelling. Een leuke week dus……

  Beantwoorden
 4. Cindy
  16 oktober 2017 at 18:45 (8 maanden ago)

  Wat een heerlijk weer was het zaterdag he. Gisteren was het wel erg warm (en hier ook heel druk in het bos) en vandaag nóg warmer. Maar stiekem toch wel even lekker 😉

  Hopelijk is Benthe snel van d’r flapperoren af, altijd zo sneu die oor-ellende.

  Spannend hoor, een nieuw huis. Maar zo te lezen ben je keurig op tijd met inpakken en hoef je niet vlugvlugsnelsnel alles te doen.

  Overigens heb ik, door al jouw enthousiaste berichten over Tante Betsy, afgelopen donderdag ook een jurkje gekocht, Mollie Grafisch Black 😀
  Helaas is ie ook weer terug: toch iets te kort (of ik iets te lang…), dus heb ik nu een King Louie, ook leuk 😀
  Maar er komt zeker een keer een Tante Betsy in de kast 😀

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  16 oktober 2017 at 11:28 (8 maanden ago)

  Wat staat dat jurkje op een van de eerste foto’s je goed! Lijkt wel of je wat bent afgevallen, kan dat? 🙂 De nieuwe Essence producten zien er leuk uit zeg! En wat spannend allemaal van je nieuwe huis. Ik denk dat het zeker slim is om gewoon telkens wat in te pakken!

  Beantwoorden
 6. Mireille
  16 oktober 2017 at 10:11 (8 maanden ago)

  Oh de tandarts heb ik ook zo’n hekel aan, ik moest vorige week gelukkig ook alles goed.
  Wat een vrolijke foto’s allemaal.
  Van mij mag het weer nog wel even zo blijven hoor zo in de herfstvakantie
  Fijne week xox

  Beantwoorden
 7. Miranda
  16 oktober 2017 at 09:35 (8 maanden ago)

  Wat een productieve week!
  Heerlijk, die zon nog even om ons op te laden voor de winter 😎
  Ik ben afgelopen weekend met m’n surprise begonnen;-) het kan maar klaar zijn en ik heb nu nog volop inspiratie.
  Fijne week voor jou en Benthe X

  Beantwoorden
 8. Babs
  16 oktober 2017 at 09:08 (8 maanden ago)

  Wat een leuke collectie en dat bij Etos? Bijzonder! Ow, zo gaaf zo een baret en ik heb toevallig ook zo een warme jas gekocht.
  Heerlijk, ik hou van Brinta en havermoutpap. die laatste schijnt ook goed te zijn voor je hart en nog veel meer. Ik ben dol op pap!

  Beantwoorden
 9. bychristiana
  16 oktober 2017 at 08:46 (8 maanden ago)

  Ah die baret. Die staat je ZO leuk. Ik ben ook echt een hoedjes / mutsjes-mens. Kan niet wachten tot ik weer allemaal leuke mutsjes kan dragen. De jas vind ik ook prachtig.

  Beantwoorden
 10. Marieke
  16 oktober 2017 at 07:48 (8 maanden ago)

  Ik vond het weer heerlijk 🙂 Goed idee om alvast te beginnen met inpakken, spannend hoor. Hier is het volgende week herfstvakantie. We gaan dan een weekendje weg, maar rest van de week moeten we gewoon werken. Fijne week en ik hoop dat Benthe snel opknapt!

  Beantwoorden
 11. Marije
  16 oktober 2017 at 06:21 (8 maanden ago)

  Wat een toffe winterjas heb je gescoord. Ik vind dat zomerse weer nu ook echt 3x niets. Ik wil dan nu ook gewoon echt hefst

  Beantwoorden
 12. chucky1012
  16 oktober 2017 at 06:16 (8 maanden ago)

  Jeetje wat vervelend dat Benthe oorontsteking had!
  Ik hoop dat het weer beter met haar gaat.
  Prachtige winterjas en een mooie baret.
  Het staat je goed
  Leuk idee zo een meeting met TB girls….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.