Just the two of us #week42

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week zette ik mijn handtekening onder mijn hypotheek-aanvraag, en is het nu echt bijna rond. En zaterdag hadden Benthe en ik een huis vol Tante Betsy Girls, gezellig! Kijk je mee naar onze overvolle week?

Just the two of usJust the two of us #week42

We begonnen de week met hartstikke mooi nazomerweer, dus was het maandag weer tijd voor blote enkels. Ik zag onderweg allemaal mensen met blote benen, maar dat voelde voor mij toch iets te gek hoor, in oktober. Hihihi!

Just the two of usKijk, mijn moeder snapt het ook helemaal: op maandag moet je altijd iets lekkers eten, dat maakt het begin van de week makkelijker. En dus werd ik na het werk verrast met pannenkoeken, mmmm!

Just the two of us‘s Avonds moesten we op controle naar de dierenarts, voor Benthe d’r oor. Het zag er prima uit, dus de dierenarts heeft het nog één keer gezalfd, en als het zo blijft hoeven we niet meer terug te komen. Blije Benthe dus!

Just the two of usBegin van de week had ik nog behoorlijk wat stress vanwege wat strubbelingen met de huizenshizzle. Gelukkig nam mijn collega dinsdagochtend een kilo chocolade kruidnoten mee ♥

Just the two of usEn dinsdagavond werd mijn bestelling van de Pepernotenfabriek bezorgd, hihihi!

Just the two of usWoensdagavond werden mijn boodschappen bezorgd. Zaterdag hadden we een mini-Tante Betsy meeting bij mij thuis, en ik zou voor het drinken zorgen. We hadden dus een hele stapel boodschappenkratten in de keuken staan, hahaha!

Just the two of usDonderdag trok ik dit super leuke setje van Tante Betsy weer eens aan ♥

Just the two of usSmelt… ♥

Just the two of usVrijdagochtend was het over met het mooie nazomerweer, en het leek wel of in één nacht tijd alle blaadjes van de bomen waren gevallen. Het pauzerondje was een stuk minder aangenaam, maar we houden het wel gewoon erin hoor!

Just the two of usZaterdag had ik een drukke planning, en dus stond ik al vroeg op, om kwart voor zeven. Benthe vond dat écht te vroeg voor de zaterdag, die sliep tot kwart over acht. We liepen toen meteen de grote ronde over het dorp, het eerste rondje sloegen we over. Vieze blubber in het park!

Just the two of usDaarna zette ik alles klaar: een extra tafel, de stoelen, etc. De dames zouden zo’n beetje meteen komen als ik terug kwam van de hypotheekadviseur, dus was het wel fijn dat alles van te voren al klaar was. Mijn planning liep gewoon als een trein die dag, I love it!

Just the two of usVoor ik weg ging, liepen Benthe en ik nog een grote ronde in het natuurgebied in Dinteloord. Het was gelukkig inmiddels droog geworden, dat loopt toch een stuk fijner he Benthe?

Just the two of usOm half twaalf had ik mijn afspraak, om mijn offerte helemaal door te nemen en een handtekening onder de aanvraag te zetten. Deze hoeft nu ‘alleen nog’ maar goedgekeurd te worden door de hypotheekverstrekker en dan is alles rond.

Just the two of usHoe stoer is dit?

Just the two of usEenmaal weer thuis had ik nog precies tijd om een klein rondje met Benthe te lopen, en toen druppelden de eerste dames binnen. We hadden afgesproken dat ik voor het drinken zou zorgen, en verder zou iedereen iets lekkers te eten meenemen. Met als resultaat een uitgebreid taartbuffet, hahaha! Ik heb drie stukken taart op, en heb het eten ‘s avonds maar overgeslagen 😉

Just the two of us Just the two of us Just the two of usHet was een enorm geslaagde, gezellige middag. De Tante Betsy girls kwamen uit het hele land, en zelfs ook uit België. De sfeer was lekker ongedwongen, veel tijd om te kletsen én om jurkjes te passen. Ik heb zelf nog een heel leuk jurkje van iemand overgenomen, deze zie je komende week vast wel voorbij komen 😉

Just the two of usNatuurlijk hebben we ook een groepsfoto gemaakt, het was inmiddels heerlijk weer geworden! De knuffels van Benthe mochten ook mee op de foto 😉

Just the two of usKijk eens hoe mooi Benthe matcht met het tafelkleed 🙂

Just the two of usEven meten wie de dikste billen heeft. Ik win natuurlijk 😉

Just the two of usUiteindelijk gingen de laatste dames pas tegen zeven uur naar huis, ik geloof dus wel dat het geslaagd was. Inmiddels zijn er al plannen voor een nieuwe middag, dan bij iemand anders. Leuk!

Just the two of usZondag heb ik eerst een beetje uitgeslapen, ik was helemaal gesloopt. Niet zo gek natuurlijk, het was een behoorlijk enerverende week met een drukke zaterdag erachteraan. Ik had zaterdagavond bijna alles al opgeruimd en gestofzuigd en gedweild, dus ik hoefde zondag niet zoveel meer te doen. Benthe sloeg de lange ochtendronde over, die was ook moe van de drukke zaterdag. Ik maakte eerst nieuwe outfitfoto’s van dit vrolijke jurkje. Het was gisteren eindelijk koud genoeg om deze aan te trekken ♥

Just the two of usDaarna gingen we naar Willemstad, lekker uitwaaien!

Just the two of usHet was echt heel koud, zeker vergeleken met een week geleden! We hebben niet helemaal droog gelopen, maar zijn gelukkig ook niet kletsnat geregend.

Just the two of usZeg vrouwtje, kom je nog?

Just the two of usTussendoor heb ik nog wat in het huishouden gedaan, wat wassen gedraaid, en weer drie verhuisdozen ingepakt (waarvan geen foto). ‘s Middags gingen we nog even naar het losloopveld, maar toen regende het wel vrij veel dus Benthe had het snel gezien 🙂

Just the two of usDaarna ben ik lekker in de bank geploft en heb een paar artikelen geschreven. Benthe stond ondertussen op de uitkijk om te zien of er misschien weer van die gezellige dames op de koffie kwamen 🙂

Komende week heb ik het redelijk rustig, en daar kijk ik erg naar uit. Alles rondom de verhuizing en al wat daarbij komt kijken, is behoorlijk slopend merk ik. Daarnaast gaat het werk natuurlijk ook gewoon onverminderd druk door, en wil ik voor Beautyspots alvast wat vooruit werken voor de weken rond de verhuizing. Maar het komt allemaal goed, over twee maanden zit ik met mijn beentjes omhoog op de bank in mijn nieuwe huis 😉 Ik wens jullie allemaal een fijne week!

19 Comments on Just the two of us #week42

 1. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  25 oktober 2017 at 19:45 (8 maanden ago)

  Heerlijk toch je huis gevuld met een heleboel Tante Betsy girls. Ik ken een heel aantal van die lieverds, wat zal het een feest zijn geweest.
  Zo nu moet ik echt het bed in, maar viel me in dat ik helemaal vergeten was om even te komen lezen. Morgen je outfit post. Ennuh dankjewel voor je lieve complimentjes. Knuff!

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  24 oktober 2017 at 08:39 (8 maanden ago)

  Zo een leuke en zeer geslaagde dag met de TB fan dames…..
  Leuk dat de verhuizing nu steeds dichterbij komt.
  Succes met het inpakken van de spullen….

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Sylvia
  23 oktober 2017 at 21:54 (8 maanden ago)

  Het was super gezellig! Ben ook benieuwd naar je ‘nieuwe’ jurk <3

  Beantwoorden
 4. Cindy
  23 oktober 2017 at 20:31 (8 maanden ago)

  Leuke foto’s weer, zag er gezellig uit zaterdag. En gefeliciteerd met de aankoop van je huis, gaaf hoor! Ben nog wel heel benieuwd waar je gaat wonen en wat voor soort huis je hebt gekocht. Maar dat horen we vast nog wel een keer. Denk ik haha.

  Beantwoorden
 5. Ria
  23 oktober 2017 at 19:47 (8 maanden ago)

  Hey Natasja, langs deze weg nog eens bedankt voor de fijne betsymeeting bij je thuis! Al had je onze foto voor de spiegel achterwege mogen laten (die buik is van al het lekkers dat ik net binnen had denk ik dan maar…)
  Dikke knuffel aan mijn vriendinnetje Benthe

  Beantwoorden
 6. Manon
  23 oktober 2017 at 19:45 (8 maanden ago)

  OH neeee chocolade kruidnoten, ik probeer ze te vermijden hahaha

  Beantwoorden
 7. Sylvia Walison
  23 oktober 2017 at 19:04 (8 maanden ago)

  Super Stoer! Gewoon helemaal alleen een huis gekocht. Heel veel succes met alles verder regelen etc. Heerlijk de gezelligheid straalt d’r vanaf, niet gek dat na deze drukke week je even opladen moet, hoop dat deze week je agenda even zo leeg blijft, fijne avond & groets uit Delft x

  Beantwoorden
 8. mireille
  23 oktober 2017 at 14:44 (8 maanden ago)

  Oh pepernoten van van Delft heerlijk. In de herftsvakantie mezelf en Boris ook een aantal zakken cadeau gedaan. Goed om te weten dat je ze ook kunt bestellen. Leuk als extraatje voor bij de bestellingen richting SINTERKLAAS.

  Wat een gezelligheid in huis zeg met al die dames.

  Geniet van je week XoX

  Beantwoorden
 9. Natascha - Beautyopinie
  23 oktober 2017 at 14:07 (8 maanden ago)

  Ik vind de gezelligheid rondom het merk Tante Betsy zo onwijs leuk! Het is niet helemaal mijn kleding maar eigenlijk zou ik het alleen om die sfeer al willen dragen haha. Leuk dat jullie bij elkaar kwamen en al die taartjes zeg, je hebt ze wel verwend!

  Beantwoorden
 10. Linda
  23 oktober 2017 at 13:20 (8 maanden ago)

  Ziet er inderdaad uit als een drukke, maar wel gezellige week! Leuk om te lezen.

  Beantwoorden
 11. Ina van Splunter
  23 oktober 2017 at 11:26 (8 maanden ago)

  Wat een gezellige blog en mooie foto’s van de meeting, het was reuze gezellig en ben benieuwd naar je aan foto

  Beantwoorden
 12. Ina van Splunter
  23 oktober 2017 at 11:22 (8 maanden ago)

  Leuke blog en prachtige foto’s, het was echt reuze gezellig

  Beantwoorden
 13. Miranda
  23 oktober 2017 at 11:04 (8 maanden ago)

  Een gezellig Tante Betsy event!
  Benthe vindt het ook allemaal even leuk 🙂
  Het is erg spannend met de aankoop van je huis maar het aftellen (en het inpakken) is al begonnen 😉
  Fijne week voor jou en Benthe X

  Beantwoorden
 14. bychristiana
  23 oktober 2017 at 10:22 (8 maanden ago)

  Ja, het is inderdaad HEEL STOER dat je je eigen huis gekocht hebt , ik ben heel blij voor jou!!! Wat leuk dat je zo’n middag bij je thuis georganiseerd hebt, het blijft leuk om te zien, al die ‘Tante Betsy’s’ bij elkaar;-)

  Beantwoorden
 15. Cindy
  23 oktober 2017 at 10:11 (8 maanden ago)

  Wat leuk, zoveel gezellige dames met vrolijke jurkjes 😀

  Van Delft is gevaarlijk… 😉 Hier in Batavia Stad zit een winkel, dus ik heb deze laatste maanden een Batavia Stad verbod 😉 Ik heb twee weken terug 4 zakjes gekocht, die zijn op. Er ligt nog 1 extra zakje (uit Zwolle) voor mijn broer. Daar heb ik het moeilijk mee :-p

  Beantwoorden
 16. Jori
  23 oktober 2017 at 09:32 (8 maanden ago)

  Wat een gezelligheid met je betsyzusjes… Zal blij voor je zijn als alles achter de rug is mbt de verhuizing etcetera… Fijne week.

  Beantwoorden
 17. Mariëlle
  23 oktober 2017 at 09:30 (8 maanden ago)

  Wat super leuk zo’n meeting bij je thuis! Maar ook wel lekker dat je nu een semi rustige week hebt hihi.

  Beantwoorden
 18. Jolanda
  23 oktober 2017 at 07:34 (8 maanden ago)

  Heerlijk hoor. Toevallig zag ik afgelopen week dat wij in de stad ook de Van Delft Pepernotenfabriek hebben. Daar ga ik binnenkort zeker even kijken (proeven)

  Beantwoorden
 19. Marije
  23 oktober 2017 at 07:31 (8 maanden ago)

  Wat een gezellige zaterdag heb je gehad. Leuk sat jullie zulke dingen organiseren. Kan mij voorstellen dat de verhuizing extra drukte geeft.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.