Just the two of us #week43

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was ik erg moe, en lag iedere avond lekker vroeg op bed. De voorbereidingen voor de verhuizing gaan onverminderd door, en op het werk komen er ook een paar erg drukke weken aan. Het dreigde allemaal even boven mijn hoofd te groeien, daarom heb ik de hulp van mijn twee zussen ingeroepen om het overzicht te helpen bewaren. En gelukkig wilden ze me helpen 🙂 Maar natuurlijk deden Benthe en ik nog meer deze week, kijk je mee naar ons weekoverzicht?

Just the two of usJust the two of us #week43

Ik had maandag een very, very, very Bad Hair Day. Ik denk dat het kwam door de regen van zondag, er was gewoon niets mee te beginnen. Van mij mag het gaan vriezen, dan zit mijn haar altijd veel beter 🙂

Just the two of usBenthe maakt steeds meer een feestje van onze OOTD-foto’s. Dinsdag besloot ze dat het háár dag was, en ging ze pontificaal voor me staan, hihihi!

Just the two of usBenthe vindt het hélemaal niet erg dat we iedere avond lekker vroeg naar bed gaan. Meestal kijk ik dan nog even TV op mijn iPad, of een leuk Youtube filmpje. Benthe ligt binnen twee minuten te snurken 😉

Just the two of usHahaha, terwijl ik de camera aan het afstellen was, ging Benthe alvast poseren 🙂

Just the two of usVorige week konden we nog in het licht lopen na het werk, maar vanaf vandaag is dat over voor de komende vier maanden. Bah, ik haat de wintertijd!

Just the two of usDe aap is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een heerlijk maatje bij het slapen ♥

Just the two of usIk kijk hier een beetje raar, maar Benthe stond hier zó lief naar me te kijken ♥ Wat houd ik toch van dat spikkelmeisje. Zaterdag is ze weer bij de osteopaat geweest, en die vond dat ze er wonderbaarlijk goed uitzag voor haar leeftijd én na de maagkanteling. Altijd goed om te horen, want ik wil nog heel lang met haar genieten ♥

Just the two of usIk bestelde wat van de nieuwe Lush Kerstproducten, heb je het complete overzicht al gezien? Vooral de Once Upon A Time Bodylotion is heerlijk, ik vertel je er binnenkort meer over!

Just the two of usZelfs op het industrieterrein is het nu prachtig met de herfstkleuren #pauzerondje

Just the two of usWe kregen vrijdag op het werk een nieuwe telefooncentrale, met bijbehorende nieuwe toestellen. Sjiek, vind je niet?

Just the two of usWeekend!

Just the two of usZaterdagochtend heb ik het huis gepoetst, en ondertussen weer twee dozen ingepakt. Deze tekst vind ik zo mooi, hij krijgt een mooi plekje in mijn nieuwe paleisje.

Just the two of usIk kwam vorige week op zolder leuke kandelaars tegen, mijn moeder gaat ze voor mij een kleurtje geven. De één wordt geel zoals de kapstok, de andere krijgt de kleur ‘Toefje’ 🙂

Just the two of usMijn neefje had weer speculaaspoppen te koop voor de Korfbalverenging, en omdat ik hem vorig jaar veel te klein vond, heb ik er dit jaar twee besteld 🙂

Just the two of us

Mijn huid was afgelopen week een beetje onrustig, een reactie op een nieuwe gezichtscrème. Ik besloot daarom zaterdagavond even een kleimaskertje te doen, daar knapt ze altijd heel snel van op! De wallen moet je maar even doorheen kijken, dat komt vast weer goed na de verhuizing 😉

Just the two of us

Zaterdagavond lag ik redelijk op tijd op bed, en heb zondag tot half acht (wintertijd) geslapen. Het was echt even nodig. Ik besloot om zondag het rondje wandelen over te slaan, en meteen na het ontbijt aan de slag te gaan met foto’s maken. Ik had veel mooie (kerst) producten binnen gekregen, ik kijk er nu al naar uit om over te schrijven!

Just the two of us

Deze overheerlijke Limited Edition showergel en bodylotion van Treaclemoon kreeg ik vorige week van de Tante Betsy girls ♥

Just the two of usSugar Plum is één van mijn favoriete geuren in verzorgingsproducten, OGX heeft er nu een LE shampoo en conditioner van ♥

Just the two of us

It’s a wrap!

Just the two of us

Daarna heb ik mezelf opgemaakt met de nieuwe producten die ik net op de foto had gezet, ondertussen kon de batterij van de camera even opladen. Daarna heb ik nog nieuwe outfitfoto’s gemaakt, ik ben weer helemaal bij met fotograferen!

Just the two of usIk heb dit weekend twee dozen ingepakt, al mijn make-up spullen en verzorgingsproducten uitgezocht en Benthe d’r knuffels uitgezocht. Weer veel gedaan dus, de garage begint inmiddels op een pakhuis te lijken, hihihi!

Komende week wordt weer een vrij ‘saaie’ week. Op het werk flink aan de slag, en thuis vooruit bloggen, inpakken en tussendoor lekker met Benthe wandelen. Benthe lijkt vooralsnog nog weinig besef te hebben van de naderende verhuizing, en daar ben ik erg blij mee. Ga jij komende week iets leuks of spannends doen?

15 Comments on Just the two of us #week43

 1. Hennie
  31 oktober 2017 at 06:14 (8 maanden ago)

  Ik vind het statieportret van jou en je meisje geweldig. Daar moet een lijstje om!

  Beantwoorden
 2. Marieke
  30 oktober 2017 at 20:11 (8 maanden ago)

  Wat goed van je dat je om hulp gevraagd hebt, daar kan ik nog wel wat van leren 🙂 Heel veel succes met het inpakken en de verhuizing straks! Op het werk probeer ik nu zoveel mogelijk voor te bereiden en wat extra uurtjes te pakken, dat scheelt een hoop stress met de feestdagen straks. En donderdag avond heb ik een event, heel veel zin in 🙂

  Beantwoorden
 3. Ria
  30 oktober 2017 at 19:26 (8 maanden ago)

  Het is wat dat inpakken he! Jij hebt het voordeel dat je niets stiekem moet laten verdwijnen Mijn man houdt alles, maar dan ook alles bij en sinds die op brugpensioen is (lees:bijna altijd thuis) is het dan ook moeilijk om nog iets naar het containerpark te brengen zonder dat hij het ziet De komende dagen toch nog maar wat genieten van het goede weer…

  Beantwoorden
 4. Marguerita
  30 oktober 2017 at 18:41 (8 maanden ago)

  Wat een toestand he zo’n verhuizing? Wij moesten het huis leeg hebben voor de verkoopfotografie. Al zoveel weg en nog zoveel spullen die we straks nog moeten inpakken… pfoeh…

  Beantwoorden
 5. Cindy
  30 oktober 2017 at 17:54 (8 maanden ago)

  Dit worden en zijn drukke tijden voor je, als je eerst maar verhuisd bent en geniet in je nieuwe huis.
  Gelukkig heb je familie om je te helpen. Dat is echt heel fijn.

  Beantwoorden
 6. Manon
  30 oktober 2017 at 16:56 (8 maanden ago)

  Wat fijn dat je zussen hebt die je helpen, had ik maar zo een zus, maar helaas die zie ik vrij weinig.

  Beantwoorden
 7. Aimee Moolenaar-Dols
  30 oktober 2017 at 12:51 (8 maanden ago)

  Bezig bijtje ben je 🙂 maar ik herken het wel.. Kan ook lastig stil zitten. Knap dat je alles zo goed gecombineerd krijgt.. Werk.. Je blogs.. Verhuizing en je lieve Benthe.
  Maar weer leuk te lezen en te zien allemaal.
  Groetjes en liefs Aimee

  Beantwoorden
 8. bychristiana
  30 oktober 2017 at 11:22 (8 maanden ago)

  Je bent er toch allemaal maar weer druk mee. Het is in ieder geval allemaal drukte voor iets heel positiefs, zo moet je maar proberen te denken. Leuk he, al die kerstcollecties op de foto zetten. Ik ben ook al weer druk in de weer met glitters en kerstballen op de foto’s;-)

  Beantwoorden
 9. Cindy
  30 oktober 2017 at 10:04 (8 maanden ago)

  Lieve Benthe altijd weer <3
  Je artikelen zijn altijd al leuk, maar met Benthe erbij zijn ze nóg wat leuker 😀

  Spannend hoor, je verhuizing komt steeds dichterbij, lekker jullie eigen stekje.

  Ik vind het altijd zo jammer dat de LE van Treaclemoon hier niet verkrijgbaar is, deze lijkt me ook weer heerlijk!

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  30 oktober 2017 at 10:02 (8 maanden ago)

  Zo lief dat jij hulp krijgt van jou zussen…
  Schattig dat Benthe ook op de foto wil.
  Honden zijn zo slim.

  Fijne week Xoxo

  Beantwoorden
 11. Jeanelle
  30 oktober 2017 at 09:50 (8 maanden ago)

  Weinig leuks op de planning deze week. Veel werken.

  Beantwoorden
 12. Mariëlle
  30 oktober 2017 at 08:08 (8 maanden ago)

  Wat een leuk verslag weer! Ik snap helemaal hoe lief honden kunnen kijken hihi 🙂 En wat heerlijk dat je weer wat hebt uitgezocht, ook al moet het nu natuurlijk. Maar dan zie je meteen weer wat je gebruikt 🙂

  Beantwoorden
 13. mireille
  30 oktober 2017 at 07:34 (8 maanden ago)

  Kan me voorstellen dat je af en toe het overzicht kwijt raakt. Gelukkig heb je dan je familie.
  Hier een druk weekje. Ben veel weg voor de salon. Twee keer op pad deze week en dan beginnen de kerstproducten ook nog binnen te druppelen.
  Fijne week XoX

  Beantwoorden
 14. Miranda Aerts
  30 oktober 2017 at 06:45 (8 maanden ago)

  Nog zes weken, dan zit jij relaxed op de bank in je eigen huis.
  Wees mild voor jezelf in deze drukke weken, coördineer en delegeer taken (ook als je daar niet zo bedreven in bent) 😉
  Het komt helemaal goed, je hoeft het niet allemaal alleen te doen ♡

  Beantwoorden
 15. Marije
  30 oktober 2017 at 06:24 (8 maanden ago)

  Wat fijn dat je zussen helpen om het overzicht te bewaren. Kan mij voorstellen dat het druk is.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.