Just the two of us #week44

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week ben ik begonnen met het slikken van extra vitamine B12 en D, en ik geloof dat ik nu al verschil merk. Het was weer een enorm drukke week, maar ik was aan het eind van de week niet zo afgebrand als de afgelopen weken. En dus had ik nog energie voor leuke dingen, én heb ik ook nog veel gedaan in het weekend. En we gingen alvast een kijkje nemen in onze nieuwe straat 🙂

Just the two of usJust the two of us #week44

Deze Just the two of us begint op zondagmiddag. Ik had een kleine familiereünie met mijn familie en het complete gezin van mijn oom en tante. Omdat alle dames ook van verzorgingsproducten houden, had ik ‘s ochtends mijn complete kast uitgezocht en alles wat nog goed was, verzameld in een paar dozen.

Just the two of usAllemaal make-up die nauwelijks gebruikt is. Zonde om weg te gooien dus, beter om er anderen blij mee te maken.

Just the two of usKijk, dat ruimt al lekker op!

Just the two of usWe bleven ‘s avonds eten, iedereen had iets gemaakt. Het was allemaal even lekker, en het was zo leuk om weer eens uitgebreid bij te kletsen met elkaar!

Just the two of usIk begon de week met een lekker vrolijke outfit. Ik vind niks aan de wintertijd, maar je kunt er dan beter maar het beste van maken, toch?

Just the two of usMaandagavond at ik bij mijn ouders, lekker zelfgesneden frietjes ♥

Just the two of usZo ziet Benthe er ongeveer iedere ochtend uit als ze moet opstaan, hihihi!

Just the two of usIk koos de hele week voor lekker vrolijke outfits, daar voel ik me meteen een stuk beter in ♥ #beatdewintertijd

Just the two of usMijn collega had dinsdag voor ons een verrassing: Halloween mandarijntjes ♥ In deze drukke weken zorgen we goed voor elkaar met zijn allen: de één neemt chocolade kruidnoten mee, de ander Tony Chocolonely, weer een ander bonbons en dinsdag hadden we dus deze schattige mandarijntjes 🙂

Just the two of usGeen commentaar, hahaha!

Just the two of usAls je 12,5 jaar bent, gelden alle regels waar je je de afgelopen jaren aan moest houden, niet meer. En mag je dus gewoon het bord van het vrouwtje schoon likken 😉

Just the two of usLekker samen chillen op de bank ♥

Just the two of usDe meest knallende outfit van de week ♥

Just the two of usDe Rice Kerstcollectie is zó leuk, ik kon een bestelling bij Teitloos niet weerstaan. Binnenkort zie je wat ik allemaal bestelde 🙂

Just the two of usFacebook deelde vrijdag deze herinnering. Wauw, ik wist gewoon niet meer dat ik deze foto ooit gemaakt had, wat is ze mooi he? ♥

Just the two of usVrijdagmiddag werd er door een bedrijf een taart bezorgd voor mijn manager. Aangezien hij er zelf niet was, moesten wij de taart maar opeten 🙂

Just the two of usEn dit prachtige jurkje van Tante Betsy werd bezorgd ♥

Just the two of usVrijdag was het St. Hubertusdag, en dus at ik ‘s avonds Hubkes. Mét pindakaas.

Just the two of usVrijdagavond had ik spontaan afgesproken met Jori, om naar Tilburg te gaan. We zouden wat outfitfoto’s gaan maken, en even rondkijken in mijn nieuwe buurt. En dus gooide ik mijn planning om, en stond zaterdag redelijk op tijd op. We liepen eerst een grote ronde over het dorp en door het park, Benthe had er zin in. Daarna reden we even langs de SNS bank om mijn definitieve getekende hypotheek offerte af te geven (jeeeej!) en toen reden we naar Tilburg.

Just the two of usRocco en Lola stonden ons al enthousiast op te wachten achter de voordeur.

Just the two of us Just the two of us Just the two of usLola en Benthe gaan altijd meteen gek doen als ze elkaar zien, hihihi!

Just the two of usLola en Benthe in een innige omhelzing met elkaar én met Jori 😉

Just the two of usKleine Sneak Peek: hier gaan wij over vijf weken wonen!

Just the two of usJoehoe, is er iemand thuis? Nee Benthe, nog even geduld…

Just the two of usAls ik straks de straat uitloop, kom ik bij dit kleine parkje, waar ik helemaal rondom kan lopen. Ideaal voor de ochtend- en avond rondjes!

Just the two of usJori maakte outfitfoto’s van onder andere dit prachtige jurkje ♥

Just the two of usDaarna aten we een broodje, en toen liepen we nog een stuk met Lola en Benthe. Het was nog precies droog, we troffen het met het weer!

Just the two of usHahaha! ik weet niet precies wat Benthe hier aan het doen was, maar het ziet er heel gek uit zo.

Just the two of us Nog even een potje stoeien, voor we weer verder moesten.

Just the two of usVanaf Tilburg reed ik meteen door naar de verjaardag van mijn zwager. Ik heb daar ook gegeten, en heb ‘s avonds toen ik weer thuis was, nog een artikel geschreven. Benthe was helemaal knockout, die heeft alleen maar geslapen.

Just the two of usGisteren hebben we eerst een klein beetje uitgeslapen. Ik heb wat in het huishouden gedaan (niet te veel meer hoor), wat wassen gedraaid en natuurlijk hebben we ook gewandeld. Benthe was erg moe van zaterdag, dus waren het geen lange rondes, en lekker op het gemakje.

Just the two of usOutfit in Pippi-stijl ♥

Just the two of us Just the two of usToen we thuis kamen van ons rondje Willemstad, heb ik eerst koffie gedronken en deze heerlijke chocolade bol gegeten. Daarna weer verder aan de slag!

Just the two of usDit was de modus van Benthe zo’n beetje de hele dag, tussen de wandelingen door.

Just the two of us Just the two of usIk heb weer drie dozen ingepakt, beide kasten zijn nu zo goed als leeg. Ik heb de vaart er goed in nu, en dat geeft wel een gerust gevoel.

Just the two of usRond een uur of drie besloot ik dat ik genoeg gedaan had en ben ik lekker op de bank gaan zitten. Benthe (en de aap) naast me, en laptop op schoot. En ik heb toen gewoon nog twee artikelen geschreven, ik heb nu al vooruit geschreven tot en met begin december!

Just the two of usEind van de middag maakte ik dit heerlijke gerecht: gewokte chinese groentes met vegetarische kipstukjes. Ik had meteen genoeg voor drie maaltijden, en heb twee porties ingevroren. Makkelijk voor de komende drukke weken!

‘s Avonds heb ik deze Just the two of us gemaakt, en ben lekker op tijd naar bed gegaan. Ik moest Expeditie Robinson van afgelopen donderdag nog kijken, heerlijk om tv te kijken in bed op mijn iPad. Op naar een nieuwe week!

13 Comments on Just the two of us #week44

 1. Miranda
  9 november 2017 at 07:00 (7 maanden ago)

  De energie is tussen de regels door te lezen 🙂
  Je bent goed op dreef met inpakken en lekker dat het schrijven van artikelen zo vlot gaat!
  Wat een superlieve foto van Benthe ♡

  Beantwoorden
 2. Marije
  7 november 2017 at 19:56 (8 maanden ago)

  Wat een heerlijk vrolijke outfits had je aan afgelopen week.

  Bij ons op kantoor zorgen we ook goed voor wlkaar met lekker eten. Helemaal in de drukste periode van het jaar.

  Beantwoorden
 3. Cindy
  6 november 2017 at 21:00 (8 maanden ago)

  Die foto van Benthe, waar je een FB herinnering van kreeg, vind ik echt prachtig.
  En lekkere week weer hoor. Helpt B12 en D tegen vermoeidheid? Heb daar altijd zoveel last van in deze tijd, maar gelukkig alleen bij het opstaan. Daar helpt volgens mij niks tegen…. Voel met Benthe mee haha, opstaan om 6 uur vind ik nog steeds 3 keer niks.
  Spannend hoor, je huis, ben echt benieuwd!

  Beantwoorden
  • Natasja
   7 november 2017 at 09:12 (8 maanden ago)

   Vitamine B12 zit vooral in dierlijke producten zoals vlees, en omdat ik weinig vlees meer eet, krijg ik er wellicht te weinig van binnen. Een tekort kan inderdaad tot vermoeidheid leiden. En Vitamine D krijgen we vooral binnen door zonlicht, waarvan we in de winter beduidend minder van meekrijgen. Een tekort aan vitamine D kan leiden tot depressie of depressieve gevoelens, veel mensen slikken vitamine D tegen een winterdip. Dus dat vond ik wel de moeite waard om eens te proberen.

   Beantwoorden
 4. Mariëlle
  6 november 2017 at 19:38 (8 maanden ago)

  Wat fijn dat de inpakvaart er in zit, dat gaat helemaal goed komen. Heerlijk ook om zo je make-up op te kunnen ruimen. Oh, en wat een prachtige foto met die super mooie ogen!!

  Beantwoorden
 5. Annette
  6 november 2017 at 17:45 (8 maanden ago)

  Ik vind die cowboy stijl laarzen echt zo tof.

  Beantwoorden
 6. Manon
  6 november 2017 at 17:18 (8 maanden ago)

  Leuke foto’s weer van Benthe en oh ik zie veel lekkers voorbij komen!

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  6 november 2017 at 10:43 (8 maanden ago)

  Ah wat lief en leuk dat jullie allemaal lekkers meenemen voor elkaar op het werk! Spannend je nieuwe huis, ik ben er heel benieuwd naar. Wat goed dat je al zover vooruit gewerkt hebt zeg. Dat geeft een fijn en rustig gevoel hè?

  Beantwoorden
 8. Corine
  6 november 2017 at 10:37 (8 maanden ago)

  Leuk om te lezen!!

  Beantwoorden
 9. Paulien Sickens de Wal- van Dalen
  6 november 2017 at 09:41 (8 maanden ago)

  Heel leuk om te lezen wat je de hele week hebt gedaan. Prachtige foto’s van jou en Benthe.

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  6 november 2017 at 09:28 (8 maanden ago)

  Zo een leuke en gezellige week had jij.
  Fijn om te zien waar jij gaat wonen.

  Xoxo

  Beantwoorden
 11. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  6 november 2017 at 09:04 (8 maanden ago)

  Zo te lezen heb je (hebben jullie) een heerlijke week achter de rug. Heerlijke outfit foto’s en hihi moest wel even lachen om je pippi style. Geniet er heerlijk van ennuh knap hoor dat je al zo goed vordert qua inpakken. Heb een fijne week! Knuff!

  Beantwoorden
 12. Cindy
  6 november 2017 at 07:48 (8 maanden ago)

  Spannend hoor, je verhuizing komt nu echt dichtbij 😀

  En wat een heerlijke foto, van Benthe met haar lange benen in de lucht. Ik moet altijd zo lachen als ze er zo bij liggen 😀
  (Helaas doet die van mij dat meestal in vieze drek…)
  Die slaapfoto’s zijn ook altijd zo leuk, niks zo aandoenlijk als een hond die nét wakker is.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.