Just the two of us #week47

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was niet zo’n leuke week, om redenen waar ik hier niet verder over kan uitweiden. Maar het houdt me enorm bezig, en zorgt dat ik slecht slaap. Ik hoop dat er komende week wat meer verlichting komt op dat gebied, zodat ik het weer een beetje los kan laten. Tussendoor heb ik natuurlijk wel lekker van mijn meisje genoten, die er altijd voor me is. Donderdag op onze vrije dag hadden we heerlijk weer, en hebben we genoten van het zonnetje. Kijk je mee naar onze week?

Just the two of us
Just the two of us #week47

Dinsdag had ik al niet zo’n beste dag, en toen kwam ik ’s avonds op weg naar huis ook nog eens in een lange file terecht. Uiteindelijk had ik bijna een uur vertraging, en was pas tegen 7 uur thuis 🙁 Dat betekende eten, Benthe uitlaten en zo’n beetje meteen naar bed, hihihi!

Just the two of us
Woensdag kwam mijn bestelling van MAC binnen ♥ Ik laat je morgen zien wat er in het pakketje zat!

Just the two of us
Donderdag was mijn vrije dag, daar was ik hard aan toe. Omdat ik ’s ochtends nog zo vreselijk moe was, besloot ik toen ik nog in bed lag, dat ik het huishouden een dagje zou laten voor wat het was. Ik heb lekker veel met Benthe gewandeld, en tussendoor veel foto’s gemaakt voor Beautyspots. Wel productief geweest dus, maar op een ontspannende manier.

Just the two of us
Lekker samen genieten van het winterzonnetje ♥

Just the two of us
’s Middags gingen we naar het natuurgebied hier net buiten Dinteloord, waar het wel op een moeras begint te lijken. Gelukkig zijn mijn wandellaarzen waterdicht!

Just the two of us
Haaaaaai Prinses!

Just the two of us
Vrijdagavond waren we allebei helemaal afgebrand, dus lagen we lekker vroeg op bed.

Just the two of us
Zaterdag moest ik het hele huis nog poetsen, maar ik besloot om eerst te profiteren van de zon en een paar make-up looks op de foto te zetten. Door het sombere weer van de laatste weken loop ik daar flink mee achter, dus deze kans kon ik niet onbenut laten.

Just the two of us
Daarna ging ik, met de Kerstlook op mijn gezicht, de badkamer soppen, hahaha!

Just the two of us
Tussen het poetsen door hield ik uiteraard wel even pauze 😉

Just the two of us
Toen ik het hele huis klaar had, heb ik nog even de auto gestofzuigd en van buiten gewassen (dat was nodig!). Daarna besloot ik even langs Action te gaan, ik had twee toiletblokjes nodig. Kansloze missie natuurlijk, dat betekende weer met een volle tas naar buiten!

Just the two of us
Gisternacht heb ik voor het eerst in weken weer eens een nacht helemaal doorgeslapen, daar knapte ik van op. ’s Ochtends kwam Sinterklaas langs op het werk, en hoewel ik gezegd had dat ik niet zou komen, ben ik toch even wezen kijken. Het was weer leuk!

Just the two of us
Daarna ben ik naar de Woonboulevard in Breda gereden, waar ik met Jori even naar IKEA, Kwantum en Trendhopper ben geweest. Het was druuuuuuuk! We hebben lekker geshopt en gezellig een theetje gedronken tussendoor ♥

Just the two of us
Rond kwart over vier was ik weer thuis, en heb nog een paar wasjes gedraaid en wat artikelen geschreven. Tussendoor heb ik een heerlijke (althans: dat denk ik) appeltaart met stroopwafel gebakken voor mijn collega’s. Ik hoop dat hij in de smaak valt!

Komende week heb ik het nog een beetje druk voor Sinterklaas, ik moet mijn surprise nog maken. Maar ik heb al wel alles in huis, en ook de kadootjes zijn bijna allemaal binnen. Zaterdag vieren we Sinterklaas met de hele familie, dus ik heb nog even 😉 Vier jij ook Sinterklaas? Ook komend weekend al, of echt op de dag zelf? Ik wens je weer een mooie week! xxx

10 Comments on Just the two of us #week47

 1. Sylvia
  28 november 2016 at 22:22 (6 jaren ago)

  Een hele fijne week! Gelukkig geen Sint stress hier, Kerst wel haha, maar daar heb ik vandaag al veel dingen voor kunnen afstrepen 🙂

  Beantwoorden
 2. Annette
  28 november 2016 at 20:10 (6 jaren ago)

  Even een off-week kan gebeuren helemaal niet erg. Ik had de afgelopen week wel een goede week maar deze begon vandaag niet al te best. Morgen een nieuwe dag maar weer 😉

  Beantwoorden
 3. Talitha
  28 november 2016 at 12:36 (6 jaren ago)

  Wat rot dat je zo’n slechte week had dikke knuffel en ik hoop dat je het snel los kunt laten zodat je je beter voelt en weer goed kunt slapen.

  Beantwoorden
 4. Miranda
  28 november 2016 at 12:28 (6 jaren ago)

  In hoop dat het vervelende gevoel weer wegzakt, het wordt deze week in elk geval jouw favoriete winterweer 😎
  Succes deze week en tot zaterdag, ik ben weer zo benieuwd naar alle surprises van dit jaar 😉

  Beantwoorden
 5. Cindy
  28 november 2016 at 11:48 (6 jaren ago)

  Ik hoop dat dat vervelende snel is opgelost/verlicht… Leuke maar drukke week weer. Shoppen bij Ikea/Kwantum etc is zo leuk. Had zaterdag naar Leen Bakker en Kwantum gewild, maar helaas, ben ziek.
  Sinterklaas doe ik niet aan, alleen voor mijn moeder. Zij zit in een verpleeghuis en breng haar wel altijd cadeautjes. Ga dat 3 december doen. Cadeautjes vorige week al gekocht, dat scheelt 😉
  fijne week!

  Beantwoorden
 6. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  28 november 2016 at 08:36 (6 jaren ago)

  Whahaha heerlijk ‘ik moest twee toiletblokjes hebben’…heel herkenbaar dat shoppen bij de Action hihi.
  Goed van je dat je donderdag de boel de boel hebt gelaten en heerlijk samen met Benthe ontspannen hebt even lekker bijtanken van alle stress.
  Wij vieren wel sinterklaas op het werk, ik heb echt geen enkel idee wat ik mijn collegaatje kan kopen. Had wel een lumineus idee maar dat is een duur idee dus die waaier gaat niet op. Maar komt goed! Fijne week! Dikke knuffels van Susan
  Doe je nog mee met mijn Tante Betsy winactie?! Niet vergeten hè…deze keer op mijn Facebook pagina ;).

  Beantwoorden
 7. Roos
  28 november 2016 at 07:57 (6 jaren ago)

  Even een virtuele knuffel op afstand, ik hoop dat je je snel beter voelt x

  Beantwoorden
 8. marije
  28 november 2016 at 07:37 (6 jaren ago)

  Wat vervelend om te lezen dat je niet zo’n goede week had en dat het je zo bezig hield dat je niet goed sliep. Hopelijk deze week een betere week. De appeltaart ziet er super uit!

  Beantwoorden
 9. Mireille
  28 november 2016 at 07:29 (6 jaren ago)

  Hier ook surprise stress. Gelukkig alleen voor school. Wij vieren sinterklaas altijd op 5 december.
  Hoop dat dit een betere week voor je wordt. Ben benieuwd naar de looks die je gefotografeerd hebt.
  Fijne week en een dikke knuffel.

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  28 november 2016 at 07:01 (6 jaren ago)

  Gossie wat vervelend voor je dat het niet zo goed met je ging.
  Dat gun ik je niet en hoop dat het snel beter gaat…..
  Dan is een mooie zonnige dag je zeer gegunt om samen met Benthe buiten te genieten van de fijne wandelingen…..
  Ben zo benieuwd wat je in de woonwinkels geshopt had.
  Veel succes met het maken van je suprise!

  Een fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.