Just the two of us #week48

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was een hele enerverende week. Vorige week vertelde ik al dat er iets speelde waardoor ik al weken slecht slaap. Dat is gelukkig ver opgelost, en ik heb inmiddels weer een paar nachten heerlijk geslapen. Verder hadden we zaterdag Sinterklaas met mijn familie, waarvoor ik mijn surprise nog moest maken en alles nog moest inpakken. En oh ja, er kwam ook nog een bezichtiging van het huis tussendoor. Donderdag heb ik met hulp van mijn ouders het hele huis van boven tot onder aangepakt, zodat het er 600% tip top uit zou zien. Kijk je mee naar deze drukke week?

Just the two of us
Just the two of us #week48

Wat kan het leven van een hond toch heerlijk zijn. Druk of niet, Benthe slaapt gewoon overal tussendoor. Als je overdag veel buiten speelt met het koude weer, ben je ’s avonds natuurlijk heerlijk rozig ♥

Just the two of us
Ik had vorige week zondag een nieuwe knuffel voor Benthe gekocht. Ik had hem in de auto laten liggen, zodat ze hem niet zou zien. Maar voor de bezichtiging heb ik woensdag wat spullen mee naar mijn werk genomen en daar zolang gezet. En dus moest die olifant dinsdagavond uit de auto. Ik dacht: die heeft toch niets in de gaten. Maar toen ik stiekem de kamer in geslopen kwam met de olifant onder mijn arm, werden haar ogen helemaal groot en begon ze te smikkelen, hihihi! Omdat ze er zaterdag toch niet bij zou zijn als we Sinterklaas vierden, besloot ik om hem dan maar meteen te geven. Zielsgelukkig is ze er mee…

Just the two of us
Aan de slag!

Donderdag ben ik de hele dag druk geweest in huis, samen met mijn ouders. Benthe was sowieso al meer actief dan anders omdat mijn ouders er waren, maar ze werd ook een beetje nerveus van alle spullen die door de kamer heen stonden. Volgens mij dacht ze dat we al gingen verhuizen, hihihi! Dus die was aan het eind van de dag ook total loss.

Just the two of us
Er kwam een heerlijk pakketje van Wat Maakt Je Mooi binnen, met de nieuwste Kerstproducten. Ik laat ze binnenkort aan je zien én doe er een winactie mee. Stay tuned dus!

Just the two of us
Beetje wazige foto, maar dit is hoe de kamer er donderdagavond uit zag. Ik heb mijn bureau eruit gesloopt, en heb een auto vol met spullen tijdelijk bij mijn ouders gestald. Ik had zelf ook al een auto vol op mijn werk gezet, en op vrijdagochtend heb ik de Sinterklaaskadootjes die overal verspreid lagen, achterin de auto geladen zodat die ook weg waren. De kijkers waren positief, dus het was voor een goed doel!

Just the two of us
Ollie mag ’s avonds ook mee naar bed ♥

Just the two of us
Wauw, wat een prachtig weer was het afgelopen weekend! Lekker hoor, dat vriesweer met een zonnetje erbij.

Just the two of us
Sinterklaas

Ik ben de hele zaterdag druk geweest met mijn surprises en met het inpakken van de Sinterklaaskadootjes. Deze adventskalender had ik voor mijn nichtje gemaakt, ze was er erg blij mee.

Just the two of us

Just the two of us
Ik moest drie van deze knuffelkamelen inpakken, maar dat viel nog niet mee hoor. De ene keer floepte de kop er uit, en als ik die er weer in had, kwam er weer een poot langs achteren tevoorschijn. Geduld, geduld…

Just the two of us
Mijn bestelling bij Candle Direct was vrijdag binnen gekomen, ik bestelde onder andere deze Large Jar in de geur Candy Cane Lane. Mijn áller favorietste YC geur! ♥

Just the two of us
Precies op tijd was ik klaar met alles, en kon ik de auto weer inladen, hihihi!

Just the two of us
Mijn moeder had vrijdag met mijn neefjes en nichtje kruidnoten gebakken, dat zijn toch wel de aller lekkerste hoor! En verder hoefden we ook geen honger te hebben 😉

Just the two of us
Dit is de surprise die mijn zus voor mij maakte, een winkeltje/kamer met jurkjes van Tante Betsy, Rice bekers en mooie tassen. Ik vind het zó knap gedaan! Hij heeft inmiddels een mooi plekje gekregen in mijn werkhoekje. Het kwam goed uit dat ik daar donderdag flink opgeruimd had 🙂

Just the two of us
Gisteren heb ik een ‘New in’ filmpje opgenomen. En ik moest nog het nodige opruimen van de spullen die ik donderdag had meegegeven aan mijn ouders. Dat leverde deze chaotische kamer op, hihihi!

Just the two of us
Ik heb voor Sinterklaas onder andere deze mooie roze lightbox gekregen, ik vind die zo leuk!

De rest van de zondag ben ik druk geweest met foto’s maken en artikelen schrijven voor Beautyspots. Ik heb een drukke week voor de boeg, dus moest het nodige vooruit schrijven. Dinsdag ga ik naar het Hema Kerstevent, en donderdag heb ik een Kerstborrel van een bedrijf waar ik regelmatig mee samenwerk. Leuke dingen dus! Ga jij deze week nog iets leuks doen, of ga je vanavond misschien nog wel Pakjesavond vieren?

13 Comments on Just the two of us #week48

 1. Deb
  5 december 2016 at 20:21 (6 jaren ago)

  Klinkt als een drukke maar gezellige week! Zo te horen had je een betere week dan vorige week (zelfs ik kreeg energie van het verslag en je foto’s en dat op de maandagavond 😉 ) !! De surprise van je zus vind ik geweldig gemaakt. Ik zat er gisteren op Instagram al even met mijn mond open naar te kijken. Mijn week.. is ook druk. Ik heb een nieuwe baan sinds deze maand dus dat is behoorlijk inspannend, maar tot nu toe ook erg leuk! Fijne week!

  Beantwoorden
 2. Manon
  5 december 2016 at 18:45 (6 jaren ago)

  Ik vind die suprise echt geweldig! leuk bedacht.

  Beantwoorden
 3. astrid
  5 december 2016 at 15:52 (6 jaren ago)

  Lisanne is super blij met haar surprise! Vanmorgen is ze zelfs vroeger uit haar bed gekomen, dat is voor lisanne heel wat:)
  Gezellige dingen heb je op de planning, veel plezier! xx

  Beantwoorden
 4. Anke
  5 december 2016 at 14:59 (6 jaren ago)

  Ohhhh die lieve Benthe met haar nieuwe knuffel…..wat lief!

  Beantwoorden
 5. Angela
  5 december 2016 at 13:54 (6 jaren ago)

  Wat een week!
  Fijn dat je wat meer nachtrust hebt.
  Wat een leuke foto’s weer van Benthe, en wat een ontzettend gave surprise! Heel erg knap en mooi gemaakt!

  Wat is je lightbox gaaf!!Wij hebben er ook één maar gewoon met saaie zwarte letters, ik ben dan ook enorm benieuwd naar waar deze vandaan komen

  Ik ga heel hard voor je duimen opdat je nu snel dit huis kunt verkopen en jij en bent een fijn mooi eigen plekje mogen hebben.xx

  Beantwoorden
 6. Marina
  5 december 2016 at 11:20 (6 jaren ago)

  Wat fijn dat het weer beter met je gaat en je slaap een beetje hebt kunnen inhalen.
  Die tweede foto van Benthe en Ollie is zo grappig 😀

  Beantwoorden
 7. Miranda
  5 december 2016 at 10:32 (6 jaren ago)

  Wat fijn dat het inmiddels weer beter gaat en dat je weer goed kunt slapen.
  Jij hebt echt niet stil gezeten afgelopen week, het lijkt inderdaad wel of de verhuizing al was ingezet..
  Gezellig, al die nieuwe spulletjes 🙂
  Fijne week voor jou en Benthe ♡♡

  Beantwoorden
 8. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  5 december 2016 at 09:19 (6 jaren ago)

  Oh wat een heerlijke foto’s van Benthe met die olifant hihi. En wow die zus van jou heeft er wat heel leuks van gemaakt, petje af hoor.
  Ik had je reactie al gemist op mijn Facebook winactie, maar neem aan dat je wel mee doet met mijn blogwinactie die straks online komt ;). Zie ik daar nu zo’n prachtige omslagdoek over de stoel gedrapeerd à la Adinda Zoutman? Zo gaaf!
  Ik ga er weer snel vandoor. Dikke knuffels!

  Beantwoorden
 9. Natascha
  5 december 2016 at 08:47 (6 jaren ago)

  Wat fijn dat je weer een goede week hebt gehad! En wat is Benthe een intelligent beestje zeg, had ze toch maar weer mooi door 😉 Ik geloof trouwens dat ik die olifant ook heb gekregen als kraamcadeau haha. En ik noem de knuffel ook ollie 🙂

  Beantwoorden
 10. Mariëlle
  5 december 2016 at 08:39 (6 jaren ago)

  Super leuk verslag!! Ik hoop echt dat je opgeruimde huis voor nu wat voor je oplevert! En super leuk al die voorbereidingen voor sinterklaas, wij doen er dit jaar voor het eerst in mijn leven niets aan 🙁 Maar dat is mijn eigen schuld haha, omdat ik in Sri Lanka zat!

  Beantwoorden
 11. Mireille
  5 december 2016 at 07:23 (6 jaren ago)

  Goed te horen dat het eea opgelost is. Hier vanavond pakjesavond gezellig toch. Fijne week xxx

  Beantwoorden
 12. marije
  5 december 2016 at 07:09 (6 jaren ago)

  Fijn dat je een paar goede nachten hebt gehad en dat de bezichtiging positief was. Geweldig je nieuwe lightbox!

  Beantwoorden
 13. chucky1012
  5 december 2016 at 06:10 (6 jaren ago)

  Zo een drukke week!
  Inderdaad wordt het huis al wat leger.
  Zo een mooie knuffel heeft Benthe.
  Mooie ingepakte kadootjes.
  De suprise die jij had gehad zoals de mooie ingerichte shop is prachtig.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.