Just the two of us #week49 – Verhuisd!

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Poe hee, wat een week! Ik heb samen met mijn klusteam heel hard gewerkt en ik heb spierpijn in mijn hele lijf, maar: Benthe en ik zijn verhuisd! Kijk je mee naar onze hele drukke week en een paar Sneak Peeks van ons nieuwe huis?

Just the two of usJust the two of us #week49

Maandag was ik samen met mijn zus een dagje in het nieuwe huis bezig, en hebben we vooral veel gesopt. En de eerste doos werd uitgepakt! Dat was maar goed ook, want ik was inmiddels ver door mijn verhuisdozen heen. Zo konden de lege dozen mooi mee terug voor een tweede ronde.

Just the two of usHeerlijk om langzaam alles weer een nieuw plekje te geven, al zal het vast allemaal nog niet op de definitieve plek staan.

Just the two of usDinsdag was ik een dag in het oude huis, om langzaamaan alle laatste spullen in te pakken. En dat waren er stiekem nog best veel! Na drie dagen in kluskloffie vond ik het heerlijk om weer een jurkje te kunnen dragen ♥

Just the two of us Just the two of usWe liepen afgelopen week ook onze laatste rondjes langs de vertrouwde plekjes. Het was alsof Benthe het aanvoelde, ze snuffelde overal extra uitgebreid 😉

Just the two of us’s Middags appte mijn zus of ik zin had om ’s avonds (pakjesavond) te komen gourmetten ♥ Nou, daar hadden Benthe en ik wel zin in hoor, gezellig!

Just the two of usMag ik, mag ik, mag ik?

Just the two of usJaaaa, uitpakken!

Just the two of usIk had Benthe d’r logeermand meegenomen, die lag zo te zien prima ♥

Just the two of usWoensdag lag er een kadootje in de brievenbus in het nieuwe huis: een dromenvanger ♥

Just the two of usWoensdag stond weer in het teken van soppen, spullen uitpakken en weer een stapel lege dozen mee terug naar het oude huis. En het laatste stuk laminaat werd gelegd. We waren met vijf man, dus we konden weer veel doen!

Just the two of usDonderdag was ik weer de hele dag in het oude huis, om echt de laatste spullen in te pakken. Op de dingetjes na die ik donderdag en vrijdag nog nodig had. Deze foto laat wel goed zien hoe ik me ’s ochtends voelde 😉

Just the two of usEn Benthe? Die had nergens last van, die had een heerlijke luie dag ♥

Just the two of usTussendoor waaiden we letterlijk uit in Willemstad. Brrrr, wat een kou!

Just the two of usHalverwege de middag was ik klaar met inpakken, en besloot ik het de rest van de dag rustig aan te doen. Ik wilde nog een artikel schrijven, maar er kwam afgelopen week echt niets uit mijn toetsenbord. Niet erg, want ik heb voldoende vooruit gewerkt.

Just the two of usVrijdag was ik weer in het nieuwe huis en heb samen met mijn zwager een boel klusjes gedaan zoals lampen ophangen, deurgrepen vervangen en kastjes in elkaar zetten.

Just the two of usBenthe was de hele week super relaxed, ik ben zo trots op haar! Ze wist na één middag zelfs al de weg naar het nieuwe huis met het wandelen, zo knap!

Just the two of us Just the two of usEn zaterdag was het dan zover: de grote verhuizing! Om half negen stond mijn familie voor de deur, en hebben we eerst alle auto’s vol geladen met de laatste dozen en alle overige kleine spullen. En om negen uur kwam Vincent met de vrachtwagen voor rijden, en kon het grote inladen beginnen. Man man, wat een spullen! En dan te bedenken dat ik echt al heel veel heb weggegooid de afgelopen maanden.

Just the two of usDe vrachtwagen zat propvol, hij was precies groot genoeg. Het was natuurlijk ontzettend fijn dat we zo’n grote vrachtwagen hadden, nu hoefden we maar één keer te rijden.

Just the two of usWe hadden gehoopt dat de vrachtwagen tussen de paaltjes door kon, maar met links en rechts maar 1,5 cm over, ging dat helaas niet lukken. Dus dat betekende heel veel heen en weer lopen…

Just the two of us Just the two of usMijn twee zussen waren al vooruit gereden om nog wat laatste klusjes te doen in het nieuwe huis, en hadden de boel versierd ♥

Just the two of usNa een welverdiende kop koffie en wat lekkers, was het tijd om de vrachtwagen uit te laden. We hebben met vier mannen, drie vrouwen en drie tieners echt kéihard gewerkt, iedereen heeft de benen uit het lijf gelopen #dankbaar

Just the two of usDe grote spullen werden meteen op hun plek gezet, de kleine spullen werden vanuit de kamer vooral door mijn twee neefjes en nichtje alle kanten op gebracht. Wat hebben zij ook hard gewerkt zeg!

Just the two of usIk had gelukkig via mijn werk de nodige ‘attributen’ kunnen lenen om de verhuizing iets makkelijker te maken.

Just the two of usHeen en weer, heen en weer, heen en weer…

Just the two of usDe jurkjes zijn binnen!!!

Als je hard werkt, moet je goed eten. Frietjes!

Just the two of usRond half vijf (volgens mij) was er al veel meer aan kant dan ik van tevoren gehoopt had, en is iedereen naar huis gegaan. En daar stond ik dan, alleen, na een intens drukke week… Ik heb nog snel gestofzuigd en gedweild zodat het vloerkleed ook op zijn plaats kon, en ben toen zelf ook even gaan zitten. Man, wat voelde ik mijn benen toen opeens.

Just the two of usHeel moe, maar héél voldaan… ♥

Just the two of us Just the two of usTja en na het eten kon ik het toch niet laten hoor… Ik heb snel mijn jurkjes uit hun benarde positie in de verhuisdozen bevrijd, hihihi!

Just the two of us Just the two of usDe eerste nacht heb ik vreselijk slecht geslapen. Ik had enorme last van mijn rechterschouder, en wist niet hoe ik moest gaan liggen. En ik was volgens mij ook gewoon té moe, wat natuurlijk ook niet zo gek was. Gisteren was ik er dus redelijk vroeg weer uit, en ben maar weer verder gegaan met opruimen en uitpakken. Met als resultaat deze keurige kledingkamer ♥

Just the two of usMijn eerste OOTD in het nieuwe huis ♥

Just the two of us Just the two of us’s Middags zou ik met mijn familie verlate Sinterklaas vieren, vanwege het slechte weer was ik op tijd vertrokken. Maar na een kilometer of zes besloot ik om om te draaien, het was gewoon te gevaarlijk op de weg. Zelfs op de doorgaande wegen was er geen doorkomen aan, en kon ik niet harder dan 30 km per uur rijden. Heel jammer, want ik keek er erg naar uit na een week heel hard werken 🙁

Just the two of usIk besloot om dan nog maar even door te gaan met uitpakken en opruimen, eind van de middag was er al heel veel aan kant. Gelukkig ben ik vandaag (maandag) nog een dagje vrij, en kan ik de laatste dingen in de kamer opruimen. En de kerstboom zetten! Er staan boven op 1 kamer nog wel wat dozen om uit te pakken en dingen op te hangen, maar die staan mij nog even best af.

Just the two of usDit is hoe het er gisteravond uit zag. Niet slecht toch, één dag na de verhuizing?

’s Avonds had ik een kleine dip. Ik denk deels door de vermoeidheid die er uitkwam, en het plotseling alleen zijn na een drukke week met eigenlijk continu mensen om me heen. Gaat vast wel weer over, vandaag ga ik lekker mijn roze kerstboompje zetten en die mag lekker tot ver in januari blijven staan. Of misschien nog wel langer. En ik ga er met Benthe nog een dagje van genieten, we gaan samen de buurt maar eens een beetje verkennen. Vanaf dinsdag ga ik weer aan het werk, gelukkig hebben we een lang Kerstweekend in het vooruitzicht. Ik wens jullie allemaal een fijne week! ♥

24 Comments on Just the two of us #week49 – Verhuisd!

 1. Jeanelle
  18 december 2017 at 10:34 (5 jaren ago)

  Heel veel geluk in je nieuwe woning!

  Beantwoorden
 2. Miranda
  14 december 2017 at 16:26 (5 jaren ago)

  Je zit er echt heel mooi bij, in je nieuwe huis!
  Heel veel geluk, samen met Benthe ♡

  Beantwoorden
 3. Aimee Moolenaar-Dols
  13 december 2017 at 18:45 (5 jaren ago)

  Het is wat zo’n verhuizing. Maar jullie hebben het gehad. Nu lekker alles een plekje geven en gaan genieten van jullie mooie nieuwe huis. Groetjes en liefs Aimee

  Beantwoorden
 4. Wendy
  13 december 2017 at 15:13 (5 jaren ago)

  Idd een verhuizing is best wel heftig
  geen wonder dat je even een dipje had.
  Veel geluk in jullie nieuwe huis en het ziet
  er momenteel al heel gezellig uit.

  Beantwoorden
 5. Ellen
  11 december 2017 at 23:33 (5 jaren ago)

  Wauw! Wat een werk verzet… en wat ziet het er superleuk uit!! Dit voelt vast heel snel als ’thuis’!
  Warme knuffel… werkse morgen weer!

  Beantwoorden
 6. Donna
  11 december 2017 at 22:26 (5 jaren ago)

  Geweldig! Ziet er knus uit. Ik ben trots op Benthe. En op jou. Ik wens jullie alle goeds toe en geniet ervan. Hopelijk gaat het beter met je schouder.

  Beantwoorden
 7. mireille
  11 december 2017 at 21:22 (5 jaren ago)

  WoW wat een werk hebben jullie verzet zeg en wat ziet het er al gezellig uit en dan staat de kerstboom nog niet eens.
  Maar goed dat je gisteren omgedraaid bent het was echt verschrikkelijk op de weg.
  Veel plezier in je nieuwe huisje xox

  Beantwoorden
 8. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  11 december 2017 at 20:46 (5 jaren ago)

  Wow jullie hebben keihard gewerkt, wat een geweldig team had je en zo lief dat je zussen de boel al versierd hadden. Zo voel je je toch snel thuis, dat vind ik ook zo leuk om te zien aan je foto’s dat het al echt als een thuis voelt. Whahaha ik denk dat ik dat ook gedaan had mijn jurkjes uit die dozen hup in de kast op hun plek.
  Jammer dat je niet naar de verlate sinterklaas viering kon door al die sneeuw, maar wat extra werk verzetten in huis is ook niet verkeerd. Ik hoop dat je je snel beter voelt en volop kunt genieten van je mooie nieuwe thuis. Knuff!

  Beantwoorden
 9. Mariëlle
  11 december 2017 at 20:21 (5 jaren ago)

  Wat super fijn dat je zoveel lieve hulp kreeg! En wat hebben jullie & vooral jij hard gewerkt zeg :O Geniet van je nieuwe huisje!

  Beantwoorden
 10. Manon
  11 december 2017 at 17:01 (5 jaren ago)

  Fijn dat je verhuisd bent en nu nog alles lekker een plekje geven!

  Beantwoorden
 11. Natascha - Beautyopinie
  11 december 2017 at 16:08 (5 jaren ago)

  Poeh, wat heb jij hard gewerkt! Ik hoop dat jullie vandaag samen een beetje hebben kunnen relaxen en misschien zelfs van de sneeuw kunnen genieten? Ik wens je heel veel geluk, liefde en gezondheid toe in je nieuwe huis!

  Beantwoorden
 12. Annette
  11 december 2017 at 10:35 (5 jaren ago)

  Jee wat heb je hard gewerkt. Lekker dat je nu zo’n fijne stek hebt.

  Beantwoorden
 13. Cindy
  11 december 2017 at 10:31 (5 jaren ago)

  Wat hebben jullie veel werk verricht in zo’n korte tijd, petje af! Fijn ook, zoveel hulp. En nu een nieuwe start voor jou en Benthe, ik wens jullie superveel geluk in het nieuwe huis, maar dat gaat vast wel lukken. Het ziet er in ieder geval al ontzettend gezellig uit zo met die kleurtjes op de muur en je vrolijke Rice servies 🙂

  Beantwoorden
 14. jacquelien
  11 december 2017 at 10:01 (5 jaren ago)

  fijn op jullie nieuwe plekje.
  veel geluk

  Beantwoorden
 15. bychristiana
  11 december 2017 at 09:33 (5 jaren ago)

  Heerlijk je nieuwe huis! Een fijne plek voor jullie twee. Mooie kleur heb je trouwens uitgekozen voor de muur achter jouw bank. En wat een lekker gevoel hè, om al je mooie spulletjes en kleding uit die vreselijke dozen te bevrijden;-)

  Beantwoorden
 16. Corine
  11 december 2017 at 09:31 (5 jaren ago)

  Jeetje, verhuizen, dat vind ik yet ergste wat er is, ben zelf 9 x verhuist en blijf nu voorlopig op zelfse plek. Het is altijd veel mer werk dan dat je denkt. Je brengt her er toch nog goed vanaf! heel veel geluk in het nieuwe huis en dat je er met veel plezier woont!!

  Beantwoorden
 17. moi
  11 december 2017 at 09:21 (5 jaren ago)

  Het ziet er super uit!
  Heel veel geluk voor jou en Benthe in jullie nieuwe huis.
  Even een dipje is begrijpelijk, een verhuizing is ook niet niks.
  Geniet lekker met Benthe van jullie nieuwe stek! Fijn dat zij er zo rustig onder is.

  Beantwoorden
 18. Cindy
  11 december 2017 at 08:57 (5 jaren ago)

  Fijn dat je zoveel hulp had. En jemig wat een spullen heb je zeg! Dacht dat ik veel had een paar jaar geleden maar dat valt in het niets haha. Nou ja woonde al klein en nu net zo klein. Dat scheelt. Lekker even bijkomen nu. Veel geluk in je nieuwe huis!

  Beantwoorden
 19. Roos
  11 december 2017 at 08:09 (5 jaren ago)

  O wat hebben jullie hard gewerkt zeg, petje af. Het is logisch sch dat je verdrietig bent want hoe leuk verhuizen ook is, je sluit wel een nare periode af. Dat kost tijd. Dus dat is helemaal niet gek. Kan me voorstellen dat het heel dubbel is. Heel veel geluk in jullie nieuwe huisje. Wat knap dat Benthe de weg al weet 🙂

  Beantwoorden
 20. Jolanda
  11 december 2017 at 07:49 (5 jaren ago)

  Heerlijk je nieuwe eigen plekje! Heb je heel goed gedaan in korte tijd

  Beantwoorden
 21. Marije
  11 december 2017 at 07:12 (5 jaren ago)

  Wat fijn dat je zoveel hulp hebt gehad en dat je nu lekker in je eigen huis woont. Logisch dat je een dipje kreeg hoor, het is ook best beftig allemaal! Ik hoop voor je dat je je snel helemaal thuis voelt in je nieuwe huis!

  Beantwoorden
 22. Jori
  11 december 2017 at 07:11 (5 jaren ago)

  Eindelijk je nieuwe eigen plekje, en wat voor een…. Gefeliciteerd xx

  Beantwoorden
 23. Marije
  11 december 2017 at 06:52 (5 jaren ago)

  Wat fijn dat je helemaal over bent en alles langzaam zijn plek begint te vinden

  Beantwoorden
 24. chucky1012
  11 december 2017 at 06:21 (5 jaren ago)

  Zo fijn dat jullie verhuist zijn.
  Prachtig ingericht huis.
  Vervelend dat je even spierpijn hebt….

  Heel veel geluk in het nieuwe huis Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.