Just the two of us #week49

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Zo jongens, dat was me weer het weekje wel. Ik ging twee keer naar Amsterdam, had een aanrijding maar toch ook weer niet, en werd verwend met een enorm skincare pakket! Kijk je mee naar alweer week 49 van 2016? Nog maar drie weken te gaan…

Just the two of us
Just the two of us #week49

Maandagavond was het Pakjesavond, en was ik onverwachts alleen met Benthe. Ik zag er best een beetje tegenop, en besloot om de avond lekker relaxed op de bank door te brengen. Benthe vond dat helemaal niet erg, zoals je ziet.

Just the two of us
Deze foto kreeg ik van mijn nichtje doorgestuurd, en hier moest ik wel erg om lachen. Ik had als surprise een adventskalender voor haar gemaakt, en waar ze zaterdag en zondag nog keurig alleen het pakje van die dag openmaakte, kreeg ik maandag een appje. “Sorry Tante Natasja, ik kon niet langer meer wachten”. Hihihi!

Just the two of us
Dinsdagochtend had ik een aanrijding op weg naar de dagopvang. Tenminste, ik heb een Volvo geschampt (dat heb ik ook gevoeld) met dit als resultaat 🙁 Maar wonder boven wonder was er na het wegpoetsen van het vuil geen krasje te zien. Niks, nakkes nada! Ik heb dus echt héél erg veel geluk gehad…

Just the two of us

Just the two of us
Donderdag was mijn vrije dag, maar had ik een drukke planning. ’s Ochtends kwam eerst de kapster, en heeft mijn haar een fris kleurtje gekregen. Daarna heb ik met Benthe een flinke wandeling gemaakt in Willemstad, en toen was het tijd om om te kleden en op te maken. Ik heb Benthe naar mijn ouders gebracht, en ging toen samen met Ramona weer op weg naar Amsterdam, we hadden een Kerstcocktail.

Just the two of us
Het verkeer zat ontzettend mee, dus hadden we tijd om bij Starbucks even uitgebreid koffie met iets lekkers te eten en drinken. Jammie!

Just the two of us
Toen ik Benthe ’s avonds weer ophaalde bij mijn ouders, was ze dolblij om me weer te zien. Ze ging meteen bovenop me liggen, alsof ze wilde zeggen: “Zo, en nu mag je niet meer weg zonder mij!”.

Just the two of us
Zaterdag had ik een drukke agenda, ik moest het hele huishouden nog doen. Maar tussendoor hebben we natuurlijk lekker gewandeld. Benthe deed een poging tot ‘countouren like a pro’, maar heeft het blenden nog niet helemaal onder de knie, hihihi!

Just the two of us
Ik kan merken dat het weer wat kouder is, Benthe ligt vaker in haar mand met fluffy slaapzak. Samen met al haar fluffy vriendjes uiteraard ♥

Just the two of us
Ik had zaterdag pas tijd om het prachtige Kerstkado wat we donderdag na de Kerstcocktail mee naar huis kregen, goed te bekijken. Wauw, wat zit er veel moois in! Dat worden weer een paar hele mooie reviews hier op Beautyspots!

Just the two of us
Gisteren was het gelukkig wat mooier weer dan zaterdag, en hebben Benthe en ik een flinke wandeling in het bos in Roosendaal gemaakt.

Just the two of us
Hiiiii!

Just the two of us
Heerlijk, dat winterzonnetje!

Just the two of us
Hier staat Benthe heerlijk van de modder in het bos te smullen, gekke hond! Het schijnt dat er in die modder voedzame worteltjes zitten, dus misschien is ze nog niet zo gek als ik denk?

Just the two of us
Gistermiddag kwamen mijn zus, zwager en neefje op de koffie, met verlate Sinterklaas kadootjes voor Benthe. Die had geen enkele moeite met uitpakken zoals je ziet 🙂

Just the two of us

Just the two of us
Na het uitpakken heeft ze nog even een paar stukjes stroopwafel meegepikt hier en daar, en viel daarna in slaap met haar nieuwe Unicorn knuffel ♥

Just the two of us
Tot volgende week weer!

Komende week heb ik (alweer) een drukke week. Donderdag werk ik in plaats van vrijdag, en vrijdag heb ik een leuke afspraak waar ik erg naar uitkijk. Oh, en zaterdag is er weer een bezichtiging (helaas is die van vorige week uiteindelijk niets geworden), dus de avonden moet ik even aan de slag om het huis te poetsen, dat zou ik anders zaterdag overdag doen. Ik denk dus dat ik volgende week weer genoeg te vertellen heb! Ik wens jullie allemaal een mooie week!

14 Comments on Just the two of us #week49

 1. Donna
  12 december 2016 at 19:49 (6 jaren ago)

  Heerlijk zoals Benthe op en tussen al het gefluffy ligt. De koper van je huis is al geboren, hij moet alleen nog langs komen…..succes zaterdag !

  Beantwoorden
 2. Jori
  12 december 2016 at 18:22 (6 jaren ago)

  Ik vond maandagavond ook een zware domper….had me er op verheugd….maar december is nog niet voorbij en de pakjes blijven gewoon even wachten. We gaan weer hard duimen voor de bezichtiging van as zaterdag.

  Beantwoorden
 3. Manon
  12 december 2016 at 16:47 (6 jaren ago)

  Wat leuk dat je een adventskalender voor je nichtje had gemaakt. Het is ook verdomd moeilijk om maar 1 vakje per dag te openen he haha

  Beantwoorden
 4. jacquelien
  12 december 2016 at 14:17 (6 jaren ago)

  leuke foto’s ook van benthe

  Beantwoorden
 5. Miranda
  12 december 2016 at 10:51 (6 jaren ago)

  Altijd leuk, pakjes openmaken 🙂
  Benthe is ook goed in het unboxen.
  Fijne week voor jullie! ♡

  Beantwoorden
 6. Nicole
  12 december 2016 at 09:41 (6 jaren ago)

  Wat een heerlijke foto’s van Benthe! <3

  Alvast succes met de volgende bezichtiging!

  Beantwoorden
 7. Jolanda
  12 december 2016 at 09:23 (6 jaren ago)

  Gezelligheid!! En wat een leuk pakket zeg, super-de-luxe!!

  Beantwoorden
 8. Mariëlle
  12 december 2016 at 09:06 (6 jaren ago)

  Wat super leuk zo’n advent kalender en wat schattig dat ze niet kon wachten hihi! Heel veel succes weer met poetsen!!

  Beantwoorden
 9. Natascha
  12 december 2016 at 08:00 (6 jaren ago)

  Wat heb jij een geluk gehad zeg met je auto, vooral ook dat je zelf niets hebt! Lief trouwens dat je iets moois voor je nichtje hebt samengesteld, ik kan me wel voorstellen dat ze niet kon wachten haha. Succes deze week, ik hoop dat het wat wordt!

  Beantwoorden
 10. Roos
  12 december 2016 at 07:55 (6 jaren ago)

  Wat fijn dat het een goede week was. Super mooie foto’s weer en wat een geluk dat de auto geen krassen heeft. Dan heb je heel knap en netjes gebotst :-). Fijne week deze week x

  Beantwoorden
 11. Mireille
  12 december 2016 at 07:30 (6 jaren ago)

  Haha wat grappig dat je nichtje zich toch niet kon inhouden. Heerlijke foto’s weer. En wat een pakket zeg, je hebt weer genoeg te doen.
  Fijne week.

  Beantwoorden
 12. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  12 december 2016 at 06:29 (6 jaren ago)

  Oh wat is het toch een heerlijk zoete foto van Benthe met de unicorns, love it. Oh wow blij voor je dat die botsing dan toch met een sisser is afgelopen. Hihi ik geloof dat ik dat geduld ook niet zou kunnen opbrengen om te wachten met al die leuke ingepakte kadootjes, heerlijk verwend heb je haar.
  Zo nu ga ik kijken of ik toch nog even kan slapen op mijn vrije maandag, vijf uur wakker is toch veel te vroeg. Dikke knuffels!

  Beantwoorden
 13. chucky1012
  12 december 2016 at 06:25 (6 jaren ago)

  Zo een leuke en fijne week had je 😉

  Fijne week Xoxo

  Beantwoorden
 14. marije
  12 december 2016 at 06:16 (6 jaren ago)

  Lekker druk weekje hadden jullie. Benieuwd naar de reviews van de producten die je hebt gekregen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.