Just the two of us #week5 – een zieke Spikkelprinses

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week deed Benthe mee met de griepepidemie, ze was een paar dagen flink ziek. In het weekend ging ik naar mijn nieuwe kapper én ik had zaterdag mijn housewarming! Kijk je mee naar deze behoorlijk enerverende week?

Just the two of usJust the two of us #week5

In het kader van ‘Een slimme meid is op de toekomst voorbereid’: deze kast (vier deuren) komt binnenkort mijn kant op! Zo heb ik lekker veel plek voor de nieuwe zomercollectie van Tante Betsy die er nu heel snel aan komt! ♥

Just the two of usZaterdag had ik mijn house-warming, dinsdag werden de boodschappen daarvoor bezorgd. Uiteraard had ik weer veel te veel drinken, chips en koeken, ik kan het feestje binnenkort gerust nog een keer overdoen 😉

Just the two of usDinsdag kreeg ik deze foto doorgestuurd van één van de Tante Betsy-dames: de eerste lichting van de zomercollectie is binnen! Komende week wordt alles eerst naar de verkooppunten gestuurd, daarna komt het bij Tante zelf online #cantwait

Just the two of usIn de nacht van dinsdag op woensdag werd Benthe ziek, ze moest verschillende keren overgeven. ‘s Ochtends was ze nog steeds heel zielig en niet lekker, dus besloot ik maar om een dagje vrij te nemen. Ze heeft de hele ochtend liggen slapen in haar mandje, het arme schaapje.

Just the two of usIk heb ‘s ochtends eerst een en ander in het huishouden gedaan, en heb daarna op de bank een paar artikelen geschreven voor Beautyspots. Benthe besloot lekker naast me te komen liggen ♥

Just the two of us‘s Middags werd het droog én leek Benthe iets fitter, dus liepen we een wat grotere ronde. We hebben weer eens een ander rondje door de wijk gelopen, weer wat nieuwe plekjes ontdekt.

Just the two of usWat is het hier mooi wonen!

Just the two of usDonderdag werd het al wat frisser, en kon ik eindelijk mijn Tante Betsy Lotte vest ook echt als vest aan. Tot dan toe had ik het alleen als jas gedragen, afgelopen najaar. Wat een heerlijk en gaaf vest is het!

Just the two of usBenthe was nog steeds niet fit, ik besloot om haar maar een dagje mee naar het werk te nemen. Ze heeft de hele dag onder mijn bureau liggen slapen, sommige collega’s hadden niet eens in de gaten dat ze erbij was. Ik heb die dag ook nog even contact gehad met de dierenarts over wat te doen. Omdat ze inmiddels niet meer overgaf en voldoende dronk, kon ik het nog wel een dagje aankijken. Maar vrijdag moest ze dan wel gaan opknappen, anders moest ik even langskomen om haar te laten nakijken.

Just the two of usUpdate vanuit het pand van Tante Betsy: alle nieuwe jurkjes, shirts en rokjes liggen in het schap! Waaaaaaaaah, ziet dat er niet gaaf uit?

Just the two of us‘s Avonds lag Benthe te rillen in haar mandje, dus heb ik haar maar lekker onder een fleecekleedje gestopt. Een teken dat ze nog steeds best ziek was, want normaal heeft ze het juist heel snel warm.

Just the two of usOok ‘s nachts heeft ze de hele tijd onder het kleedje gelegen, maar dat leek haar wel goed te doen. Vrijdagochtend leek ze iets fitter dan de dag ervoor. Maar nog steeds niet fit genoeg om naar de dagopvang te gaan, dus ging ze weer een dagje mee naar kantoor.

Just the two of usMijn outfit voor Warme truien-dag 🙂

Just the two of usHoi lief spookje ♥

Just the two of usHoewel ze vrijdag wel wat fitter was, sliep ze nog steeds veel en wilde ‘s avonds nog niet eten. We zijn dus toch maar even naar de dierenarts geweest, die heeft haar uitgebreid nagekeken. Ze vermoedde een virus, waarvan ze het ergste achter de rug had. We namen ook een paar blikjes licht verteerbare paté mee, waarvan ze ‘s avonds nog een beetje met smaak heeft gegeten.

Just the two of usTussen de middag liepen we een rondje over het industrieterrein.

Just the two of usEen nieuwe voorraad Apollo panties 🙂

Just the two of usIn de nacht van vrijdag op zaterdag was Benthe vreselijk onrustig. Geen idee wat er aan de hand was. Ze wilde om de haverklap naar buiten, maar moest niet overgeven ofzo. Ik geloof dat we maar een uurtje of vijf geslapen hebben 🙁 ‘s Ochtends wilde ze wel een grote ronde lopen naar het park, maar wilde daarna wéér niet eten.

Just the two of usKijk, daar komt de zon!

Just the two of usOmdat ik ‘s middags een huis vol visite had, besloot ik om haar voor het weekend toch maar gewoon naar mijn ex te laten gaan. Daar knapte ze gelukkig weer wat verder op, en begon ze ook weer wat meer te eten. En ik kon na vier spooknachten even een nacht goed doorslapen en een beetje bijtanken 😉

Just the two of us‘s Ochtends had ik een afspraak bij mijn nieuwe kapper, altijd weer spannend vind ik dat! Maar ze leek meteen goed te snappen wat ik wilde met mijn haar, dus ik had er een gerust gevoel bij.

Just the two of usJa hoor, ze is geslaagd!

Just the two of us‘s Middags had ik mijn House warming, maar ik ben helemaal vergeten om foto’s te maken. Het was ontzettend leuk en gezellig, het was echt een dag met een gouden randje. En ik ben zo trots op mijn nieuwe huis, ik voel me hier zó ontzettend thuis ♥

Just the two of usGisterochtend heb ik voor mijn doen uitgeslapen, tot half 9. Ik moest echt even een paar uurtjes inhalen. Na het ontbijt heb ik eerst deze mooie nieuwe lipsticks van Pupa op de foto gezet, die ik vrijdag had ontvangen. Wat houd ik toch van dit merk! ♥

Just the two of usHellooo red lips!

Just the two of usDe rest van de ochtend heb ik schoongemaakt en opgeruimd, dat was wel even nodig, hihihi!

Just the two of usMijn vader stuurde een berichtje, of ik eraan dacht om de buitenkraan te beschermen tegen de vorst die eraan komt. Dus dat heb ik begin van de middag eerst maar gedaan, volgens mij is hij goed ingepakt.

Just the two of usDaarna heb ik mijn auto gewassen en van binnen schoongemaakt, hij kan er weer een paar weken tegen!

Just the two of usIk besloot om even een rondje te gaan lopen, het was zulk heerlijk koud winterweer. Zien jullie ook al overal krokusjes? Hopelijk doorstaan ze de komende koude periode goed.

Just the two of us Just the two of usik ben zaterdag enorm verwend, ik heb zoveel mooie kadootjes gekregen! ♥

Just the two of us Just the two of us Just the two of us Just the two of us Just the two of usVoor Benthe was er ook een kadootje, die mocht ze zondagavond zelf uitpakken toen ze weer thuiskwam.

Just the two of usEén van de dames op de Tante Betsy Facebookgroep haakt deze schattige broches. Ik kon niet goed kiezen welke kleur, dus bestelde ik er maar gewoon drie 🙂

Just the two of usDaarna heb ik nog een aantal mooie nieuwe producten op de foto gezet. De rest van de middag heb ik lekker op de bank geblogd, en ondertussen nog een paar wasjes gedraaid. Het was een bijzonder productieve zondag, al zeg ik het zelf.

Hopelijk knapt Benthe komende week verder op, en kan ze weer lekker met haar vriendjes op de opvang gaan spelen. Verder heb ik mijn functioneringsgesprek, barst eind van de week het carnaval hier in Brabant los (maar daar doe ik niet aan) en komt in de loop van de week de nieuwe Tante Betsy collectie bij de verschillende verkooppunten, joehoe! Ik wens jullie allemaal een fijne week!

13 Comments on Just the two of us #week5 – een zieke Spikkelprinses

 1. Ellen
  9 februari 2018 at 07:56 (1 jaar ago)

  Hopelijk is Benthe weer helemaal opgeknapt!
  Wat heb je leuke cadeautjes gekregen; de mensen om jou heen kennen je smaak goed!

  Fijn weekend alvast!
  Groetjes Ellen.

  Beantwoorden
 2. Moi
  6 februari 2018 at 09:58 (1 jaar ago)

  Heel veel beterschap voor Benthe!!

  Beantwoorden
 3. Ria
  5 februari 2018 at 20:47 (1 jaar ago)

  Is Benthe ondertussen beter? Fijn dat jullie je hond mee naar het werk mogen nemen…
  zonde dat je geen foto’s hebt van de housewarning…
  en benieuwd met welke jurkjes je die nieuwe kast gaat vullen

  Beantwoorden
  • Ria
   5 februari 2018 at 20:48 (1 jaar ago)

   Housewarning? warming !!!

   Beantwoorden
 4. Mariëlle
  5 februari 2018 at 20:17 (1 jaar ago)

  Ach gos, arm beestje 🙁 Succes het met gesprek deze week 🙂

  Beantwoorden
 5. Cindy
  5 februari 2018 at 19:08 (1 jaar ago)

  Leuk weekje, minder voor Benthe, hopelijk is ze inmiddels weer de oude.
  Fijn dat je housewarming geslaagd was, leuke cadeaus allemaal. Je haar is ook erg leuk geworden!
  En arme bolletjes allemaal… spot ze ook al even, vandaag ook narcissen zien opkomen. En dan deze week de kou er overheen 🙁

  Beantwoorden
 6. Natascha - Beautyopinie
  5 februari 2018 at 18:56 (1 jaar ago)

  Ahhh, die arme Benthe. Maar wat heeft ze toch een geluk met jou als baasje, je zorgt zo goed voor haar. De liefde tussen jullie is bijna door het beeldscherm voelbaar.

  Beantwoorden
 7. Jolanda
  5 februari 2018 at 15:55 (1 jaar ago)

  Arme Benthe…wel fijn dat ze mee naar kantoor mag!! Leuk dat je housewarming geslaagd was en je je er lekker thuis voelt. Dat maakt een huisje pas echt jouw huisje toch? Wat Annette zegt van de buitenkraanbdoen wij trouwens ook altijd. We sluiten hem van binnen helemaal af/tappen hem af. Kan er niets mee gebeuren de hele winter.

  Beantwoorden
 8. Mireille
  5 februari 2018 at 14:32 (1 jaar ago)

  Je hebt een super leuk huisje echt een Natasja huis.
  Hopelijk gaat het met Benthe snel nog beter

  Beantwoorden
 9. Miranda
  5 februari 2018 at 14:25 (1 jaar ago)

  Wat een geweldig leuke broches 🙂
  Het was een gezellige party met veel belangstelling voor je mooie huis!
  Succes deze week en hopelijk is Benthe snel weer helemaal fit ♡

  Beantwoorden
 10. Annette
  5 februari 2018 at 12:27 (1 jaar ago)

  Ik sluit mijn buitenkraan altijd helemaal af vanaf eind oktober ongeveer dan heb ik er tot aan het voorjaar geen omkijken meer naar. Wat ben je heerlijk verwend.

  Beantwoorden
 11. Marije
  5 februari 2018 at 10:49 (1 jaar ago)

  Oh jee pittig weekje met een zieke Benthe. Hopelijk voelt ze zich snel weer beter.

  Beantwoorden
 12. chucky1012
  5 februari 2018 at 06:39 (1 jaar ago)

  Ah gossie….
  Hoop dat Benthe snel beter wordt….
  Fijn dat je een zeer geslaagde housewarming had gehad.
  Leuke spullen had je gehad….
  Ben al aan het aftellen naar de nieuwe TB SS18 collectie….

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.