Just the two of us #week51

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week duurde mijn dip nog even voort, het sombere grijze weer hielp hier niet echt aan mee. Maar ook deze week is weer voorbij, en ik voel me inmiddels iets meer uitgerust en daardoor ook meer thuis in mijn nieuwe huis. Enjoy de foto’s en bijbehorend verslag!

Just the two of usJust the two of us #week51

Maandag trok ik dit vrolijke jurkje aan, wat ik via de Tante Betsy Facebook-groep heb overgenomen van iemand. Dit jurkje stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar het is erg gewild dus moeilijk aan te komen. En wat matcht het leuk met mijn nieuwe vestje! Benthe maakte er een oops-foto van in plaats van een ootd-foto, hahaha!

Just the two of usMaandag kwam mijn kerstjurkje binnen, wat ik kocht in de sale. Zie je hoe Benthe ligt mee te kijken in de spiegel, zo lief!

Just the two of usIk kreeg de afgelopen weken zoveel kaartjes voor mijn nieuwe huis van verschillende jurkenzusjes, zo lief!

Just the two of usBenthe was ook blij met de post, hihihi!

Just the two of usWat kleur ik hier leuk bij de kerstboom en overige roze accessoires he? Benthe lag hier te sipkippen in de bank, ik was een beetje boos geworden nadat ze voor de derde keer bij de achterdeur was gaan staan. Maar (uiteraard) niet naar buiten wilde.

Just the two of usIk denk dat ik dit wel mijn leukste outfit van afgelopen week vind! ♥

Just the two of usVrijdag werd er een lief pakketje van een jurkenzusje bezorgd ♥ Of nou ja, het was een paar dagen daarvoor al bij de buren bezorgd, maar de postbode had geen kaartje achtergelaten…

Just the two of usGegrilde groentenmix met kipstuckjes van de Vegetarische Slager, mmmmm!

Just the two of usIk heb al een tijdje geleden een draaifauteuil gekocht via mijn werk, maar ik kon hem steeds niet meenemen omdat hij niet in mijn auto past als de achterbank niet plat kan. Vrijdag hoefde ik Benthe niet van de opvang te halen, en kon ik hem dus eindelijk meenemen. Nog een vrolijk schapenvachtje erin, en hij matcht helemaal met de rest van mijn interieur!

Just the two of usNog meer kaartjes ♥

Just the two of usZaterdagochtend heb ik een beetje uitgeslapen, en toen op mijn gemakje ontbeten, bij kaarslicht 🙂 Een prima begin van het weekend!

Just the two of us‘s Middags had ik een afspraak bij mijn kapster, maar op de heenweg ging ik eerst langs mijn zus. Hun buren gaan verhuizen, en wilden graag mijn verhuisdozen hebben. En ik wilde er graag van af, dus dat kwam goed uit! En dus laadde ik mijn Picanto helemaal vol met lege dozen 🙂

Just the two of usMe-time bij de kapper ♥

Just the two of usIk ging voor ‘groot onderhoud’: knippen én kleuren! Lekker weer een frisse kleur in mijn haar, daar knap ik altijd zo van op!

Just the two of usNadat ik klaar was bij de kapper, heb ik nog wat boodschappen gedaan. Er stond een oliebollenkraam op het plein, die kon ik niet weerstaan!

Just the two of usMijn nieuwe frisse kleur ♥

Just the two of us‘s Avonds ben ik even op de koffie geweest bij Jori en Vincent. Ik had ‘s middags bij de oliebollenkraam ook appelbeignets meegenomen, die hebben we met zijn drieën op.

Just the two of usGisterochtend heb ik ook weer uitgeslapen. Of nou ja: ik was al vroeg wakker, maar heb lekker in bed de finale van Expeditie Robinson terug gekeken. Daarna heb ik uitgebreid gedoucht, en na het ontbijt heb ik mezelf weer eens een keer wat uitgebreider opgemaakt. Eerst heb ik mijn haar geföhnd, onder het genot van een kop koffie 🙂

Just the two of usHet was echt héél lang geleden dat ik dit palette gebruikt had!

Just the two of usDe rest van de ochtend heb ik outfitfoto’s gemaakt, en daarna de bovenverdieping gesopt. Daarna nog mijn auto van binnen gesopt, de buitenkant en het stofzuig-gedeelte had ik zaterdag al gedaan bij de autowasserette. En tot slot de was weg gewerkt, alles ligt en hangt weer schoon en gestreken in de kast.

Just the two of us Just the two of usAfgelopen week heb ik heel veel pakketjes ontvangen. Van mijn collega en haar man kreeg ik een doos lekkers. Van mijn werk kreeg ik als kerstpakket een cadeaubon die bij heel veel verschillende webshops in te wisselen is #keuzestress

Just the two of usTwee cupcake-bakboeken en een set met allerlei mooi gekleurde cupcake vormpjes ♥

Just the two of usVan Vichy kreeg ik een ontzettend leuk en kerstig pakketje opgestuurd.

Just the two of usEn van Ziaja kreeg ik een aantal van hun nieuwste producten opgestuurd om te reviewen.

Just the two of usRond een uur of twee was ik klaar met alles en vond ik dat ik wel wat lekkers verdiend had 🙂

Just the two of usBenthe kwam rond drie uur weer thuis, er lag een nieuw vriendje (vriendinnetje) op haar te wachten ♥

Just the two of usToen Benthe weer thuis was, hebben we nog een lekkere grote ronde naar en door het Reeshofpark gelopen. Je kunt merken dat ze al meer op haar gemak is, zo ver weg durfde ze vorige week echt nog niet!

Just the two of us Just the two of usDe paden op, de lanen in…

Just the two of usRond half vijf waren we weer thuis, de rest van de dag hebben we lekker gerelaxed. Benthe snurkend op de bank, ik ernaast met mijn laptop op schoot.

Just the two of usBenthe en ik wensen jullie allemaal hele fijne Kerstdagen ♥ Wij vieren het vandaag met mijn familie, morgen zijn we gewoon thuis en komen mijn collega en haar man naar mijn nieuwe huis kijken. Wat zijn jullie plannen?

14 Comments on Just the two of us #week51

 1. Aimee Moolenaar-Dols
  27 december 2017 at 14:48 (6 maanden ago)

  Fijn dat je he draai begint te vinden met Benthe in je mooie nieuwe huis. Ook heerlijke omgeving om te wandelen.
  Alvast een goed uiteinde gewenst en een super 2018.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Beantwoorden
 2. Miranda
  26 december 2017 at 11:26 (6 maanden ago)

  Mooie foto’s, en wat is dat blauwe vestje cool!
  Het was super gezellig gisteren, fijne dag vandaag voor jou en Benthe ♡

  Beantwoorden
 3. Astrid
  26 december 2017 at 10:33 (6 maanden ago)

  Mooie foto’s! Mooie kerstjurk. Sorry gisteren niets van gezegd. Ik ben blij dat je al wat beter op je gemak bent in Tilburg!

  Beantwoorden
 4. Edith
  25 december 2017 at 12:57 (6 maanden ago)

  Wat schrijf je toch altijd weer gezellige blogs. Leuk om te lezen. Ik had je een kaartje willen sturen, maar heb je adres niet! Fijne kerstdagen.

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  25 december 2017 at 11:32 (6 maanden ago)

  Wat leuk, al die kaartjes hihi! Ik had er totaal niet op gerekend en kreeg er ook een paar. Toch maar wat terug gestuurd 😉 En wat fijn als alles schoon & opgeruimd is hè? Fijne feestdagen!!

  Beantwoorden
 6. Marieka Op den Camp
  25 december 2017 at 10:18 (6 maanden ago)

  Al je outfits zijn leuk, maar die met het Bakery Ladies vestje springt er inderdaad wel uit hoor! Heel erg gaaf!
  Hele fijne kerstdagen!

  Beantwoorden
 7. Grietje Bloemsma
  25 december 2017 at 10:16 (6 maanden ago)

  Vooral de laatste foto vind ik bijzonder lief! Benthe heeft de knuffel in haar hart gesloten. Jij ziet er prachtig uit, as usual! Fijne feestdagen.

  Beantwoorden
 8. Petra van Gils
  25 december 2017 at 10:10 (6 maanden ago)

  Ik wens jullie ook fijne dagen. Vandaag vier ik kerst met mijn familie en morgen lekker op mijn bank. Top 2000 aan en relaxen. 2 weken vakantie en ik ben erg aan toe.

  Beantwoorden
 9. Mireille
  25 december 2017 at 10:04 (6 maanden ago)

  Wat een vrolijke outfits allemaal. Daar krijg je toch vrolijke zin van.
  Vandaag ook weer zo’n grijze dag gelukkig is het binnen gezellig.
  Hele fijne kerstdagen voor jou en je spikkelprinses xox

  Beantwoorden
 10. Binnie Bouius
  25 december 2017 at 09:58 (6 maanden ago)

  Fijne dagen jullie.Het sombere weer werkt bij mij onkies echt mee hoor,moet ik zeggen. Beetje fleur en zon is t beste.
  Leuk om je verhaal even te lezen en je haar zo kort staat je heel erg mooi.
  Liefs Binnie

  Beantwoorden
 11. Marije
  25 december 2017 at 08:49 (6 maanden ago)

  Fijne dagen lieve Natasja!

  Beantwoorden
 12. Cindy
  25 december 2017 at 08:33 (6 maanden ago)

  Wat een leuke week, leuk al die pakketjes! En ja wat een somber weer, bah… Heb er niet zo snel last van maar nu ook.
  En dan ook nog kerst. Sorry, maar door verknipte familieomstandigheden vind ik kerst steeds erger. Blij als het woensdag is. Ga 2 dagen Netflixen, kom ze wel door hoor.
  Geniet jij lekker van je familie, en fijne dagen!

  Beantwoorden
 13. bychristiana
  25 december 2017 at 07:28 (6 maanden ago)

  Wat lief, al die kaartjes van je jurken zusjes;-) Merry christmas!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.