Just the two of us #week52

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Plop, en toen stonden we opeens in 2018! Om te beginnen wil ik jullie natuurlijk een geweldig mooi, nieuw jaar toewensen. Ik hoop dat dit jaar (nog) mooier wordt dan het vorige, en dat het een jaar wordt waarin je straalt als nooit tevoren. Goede voornemens, of persoonlijke doelen zoals dat tegenwoordig heel hip heet 😉 doe ik eigenlijk niet aan. Als ik iets wil veranderen, dan doe ik dat gewoon op 26 april of 12 augustus, niet persé op 1 januari. En verder voel ik me goed zoals ik nu ben, dus lijnen ga ik ook niet doen. Zonde van al die mooie jurkjes die in mijn kast hangen en dan te groot worden, hihihi! Anyway, natuurlijk heb ik ook op de eerste dag van het nieuwe jaar een editie van Just the two of us voor je. De allerlaatste week van 2017, en die brachten Benthe en ik zo door!

Just the two of usJust the two of us #week52

Deze Just the two of us begint op woensdag, de dag na Kerst. Ik mocht afgelopen week gewoon werken, en moest er dus weer op tijd uit. Ik vind het niet erg om met deze dagen te werken hoor, alleen het feit dat het zo heerlijk rustig is op de weg is al een klein feestje 😉 Ik droeg woensdag een lekker kleurrijke outfit van Tante Betsy, met mijn mooie Sendra laarzen.

Just the two of usIk drink de laatste tijd veel minder koffie op het werk. ’s Ochtend begin ik met een kop of 3 à 4, en rond half 11 schakel ik over op thee. Terwijl ik voorheen rustig 7 of 8 koppen koffie op een dag dronk, dit bevalt me echt veel beter!

Donderdag én vrijdag mocht Benthe mee naar kantoor. Het was zo rustig, dat dat gerust kon. En op de dagopvang waren ze er blij mee, want die hadden het erg druk afgelopen week. Benthe was heerlijk relaxed, pas vrijdagmiddag rond een uur of drie begon ze zich een beetje te vervelen. Maar toen was het al bijna weekend 🙂

Just the two of usZoals ik al zei: ze was super relaxed 😉

Just the two of usVrijdag trok ik mijn favoriete Tori jurkje van Tante Betsy aan, weer eens met wat andere kleurtjes gecombineerd.

Just the two of us Just the two of usAan het eind van het jaar wordt er uiteraard gearchiveerd, en daar mocht Benthe bij helpen 🙂

Just the two of usHard werken, daar word je best moe van!

Just the two of usWeekend! Lekker hoor, zo’n korte werkweek van drie dagen 🙂

Just the two of usZaterdag begon nat en druilerig. Toen we rond tien uur naar het bos gingen, was het gelukkig droog, maar de paden waren kletsnat. Een echt blubberrondje was het! Ik ben nog steeds zo ontzettend blij met mijn Zoo Adventure laarzen, wat lopen ze toch heerlijk!

Just the two of usBenthe had haar laarzen niet aan, dus die zocht de droge plekjes op 🙂

Just the two of us Just the two of us’s Middags deden we een rondje door het Reeshofpark, maar er werd al veel vuurwerk afgestoken. Benthe vindt het sinds vorig jaar erg eng, en wil amper nog plassen als ze knallen hoort 🙁

Just the two of usKijk dan hoe hard het waaide, Benthe waaide bijna weg!

Just the two of usIk had dit weekend verplicht rust. Ik had al sinds mijn verhuizing flink last van mijn schouder, maar ik dacht dat het de laatste week beter ging. Tot ik vrijdagochtend wakker werd met een flinke stekende pijn: een slijmbeursontsteking 🙁 Ik heb zaterdagochtend de huisartsenpost gebeld om advies te vragen: maximale dosis paracetamol en ibuprofen slikken. Als dat niet zou helpen, mocht ik in het weekend terugbellen voor zwaardere pijnstillers. Gelukkig leek het er zaterdagavond op dat de pijnstillers hun werk gingen doen. Dit leek me een mooi moment om te beginnen in mijn nieuwe boek wat ik met Kerst gekregen had.

Just the two of usBenthe vond het helemaal niet erg, zo’n relaxdagje op de bank 🙂

Just the two of usJust the two of usZaterdag kwam er zoiets liefs met de post! Ik ben lid van een Retro/Vintage groep op Facebook, en had daar mijn Magische Speelboom laten zien die ik met Kerst kreeg. Ik vertelde ook dat het hondje miste, en er reageerde iemand spontaan dat zij hem nog had en dat ze hem naar mij zou opsturen. Want een Magische Speelboom zonder hondje, dat kan natuurlijk niet! Kijk dan, het is toch net Benthe? ♥

Gisteren liepen we al vroeg in het park, nog voor het vuurwerk weer los barstte. Het was gewoon nog schemerig, hihihi!

Mijn laatste outfit van 2017, uiteraard vergezeld van mijn sidekick 🙂

Halverwege de ochtend gingen we naar het bos, waar ik Benthe voor de zekerheid aangelijnd hield, Dit bos ligt best dicht bij een woonwijk, en er werd aardig geknald met vuurwerk. Nu komt ze wel altijd naar mij als ze bang is, maar er zijn helaas te veel voorbeelden van honden die er in paniek vandoor gaan en zoek raken…

Begin van de middag gingen we met Jori en Lola naar een buitengebied net buiten Tilburg. Op veilige afstand van het vuurwerk, en met de wind in hun oren hadden de hondjes nergens last van. En konden ze lekker even uitrazen samen ♥

En omdat foto’s in dit geval meer zeggen dan duizend woorden…

’s Middags heb ik bij de thee alvast twee oliebollen op (die Benthe bijna van mijn bord pikte). Verder hebben we het rustig aan gedaan, wat eigenlijk niets voor mij is haha! Maar ja, die slijmbeursontsteking he? Het ging gisteren trouwens al veel beter, de pijn was beduidend minder dankzij de pijnstillers. Ik kon gewoon weer normaal mijn jas aantrekken en mijn tanden poetsen, dat lukte zaterdag echt niet.

’s Avonds hebben we oliebollen en appelbeignets gegeten bij mijn ouders, een jaarlijkse traditie. Waar Benthe ook graag aan meedeed, hihihi!

De rest van Oudjaarsavond hebben we samen thuis doorgebracht, lekker op tijd naar bed 🙂 Ik heb gewoon niet zoveel met Oud & Nieuw, en kan niet goed tegen laat naar bed gaan. Voor mij dus een prima manier om het zo te doen, en Benthe was allang blij dat ze om half negen veilig binnen was en niet meer naar buiten hoefde.

En dan begint morgen het ‘normale’ leven weer, heerlijk! Ik kijk er erg naar uit en wens jullie een mooie eerste week van het jaar!

17 Comments on Just the two of us #week52

 1. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  4 januari 2018 at 11:05 (5 jaren ago)

  Helemaal gelijk om je niet bezig te houden met goede voornemens. Daar doe ik ook niet aan, die heb ik ook gewoon wanneer het mij uit komt. Ik wil wel weer meer gaan wandelen en goed voor mezelf zorgen en daar ben ik in het nieuwe jaar goed mee begonnen. Maar meer omdat manlief twee weken vrij had en we wel vaak op stap zijn geweest, maar niet echt zijn gaan wandelen (is niet zijn favoriete bezigheid) dus dat heb ik weer opgepakt. We hebben wel gewoon heerlijke relaxte dagen achter de rug, love it. Vandaag doe ik ook rustig aan, mijn rug en schouders zijn erg gevoelig. Misschien dat ik zo lekker het bad in ga, even heerlijk ontspannen en die warmte zal mijn spieren vast goed doen.
  Ik heb weer genoten van je mooie Tante Betsy outfits! En die geweldige foto’s van de honden. Knuff!

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  3 januari 2018 at 09:35 (5 jaren ago)

  Ai, een slijmbeursontsteking, daar kun je inderdaad flink pijn van hebben. Fijn dat de pijnstillers goed hun werk deden. Wij lagen allebei ziek op bed met oud en nieuw en gingen dus met koorts en flink zwetend en hoestend het nieuwe jaar in. Haha, normaal gesproken heb ik er ook niet al te veel mee. ik ben ook meer een ochtend mens dan een avondmens hoor. Wat ontzettend leuk dat je nu een ieniemienie Benthe in je speelboom hebt;-)

  Beantwoorden
 3. Forever38.com (Vera)
  2 januari 2018 at 14:14 (5 jaren ago)

  De beste wensen voor jou en Benthe ! En ik hoop dat je slijmbeursontsteking gauw over is. Die kan je behoorlijk beperken in je dagelijkse leventje …

  Beantwoorden
 4. Marije
  2 januari 2018 at 07:38 (5 jaren ago)

  Ik ben ook lekker op tijd naar bed gegaan. Ik heb echt niets met Oud en Nieuw. Hopelijk knapt je schouder snel op.

  Beantwoorden
 5. Natascha - Beautyopinie
  1 januari 2018 at 19:08 (5 jaren ago)

  Ha, eindelijk ook iemand die niet zoveel met Oud en Nieuw heeft haha. Ik ben ook vrij op tijd m’n bedje ingedoken en vond dat best wel fijn. Fijn dat het wat beter gaat met je schouder, een slijmbeurssteking lijkt me super pijnlijk. Ik wens je dan ook een heel gezond, gelukkig en liefdevol 2018 Natasja!

  Beantwoorden
 6. Manon
  1 januari 2018 at 16:26 (5 jaren ago)

  Wat een heerlijke foto’s. Ik wil jullie een top 2018 wensen!

  Beantwoorden
 7. Petra van Gils
  1 januari 2018 at 15:52 (5 jaren ago)

  De beste wensen voor dit mooie jaar!

  Beantwoorden
 8. Mariëlle
  1 januari 2018 at 15:16 (5 jaren ago)

  Wat een blije hondenfoto’s zitten er tussen, heerlijk! Happy New Year 🙂

  Beantwoorden
 9. Cindy
  1 januari 2018 at 11:51 (5 jaren ago)

  Beste wensen voor 2018! En yay, vuurwerk is weer voorbij, wat een ellende toch elke keer.
  Ik doe ook nooit aan goede voornemens, als ik iets wil veranderen doe ik het ook direct.
  Balen van je schouder, gelukkig gaat het al wat beter.

  Beantwoorden
 10. Mireille
  1 januari 2018 at 11:46 (5 jaren ago)

  Wat een heerlijke foto’s van Benthe
  Hier ook geen goede voornemens die had ikmal eerder gemaakt.
  Voor jou een sprankelend 2018 toegewenst xox

  Beantwoorden
 11. Roos
  1 januari 2018 at 11:37 (5 jaren ago)

  Wat heerlijk, geen doelen en persoonlijke ontwikkelperikelen op 1 januari. Want we moeten al zoveel… Ik wens jullie een heel fijn en liefdevol 1018 toe met relaxmomenten op je eigen nieuwe stek.

  Beantwoorden
 12. Deb
  1 januari 2018 at 10:56 (5 jaren ago)

  De beste wensen voor jou en Benthe! Wat een heerlijke buiten foto’s, krijg spontaan ook zin om de hei op te gaan. Misschien doe ik dat nog wel als het droog blijft 😉 Vervelend van die slijmbeursontsteking, daar heb ik eerder dit jaar ook last van gehad, maar ging gelukkig snel over met wat rust en pijnstillers. Hopelijk ben jij er ook snel vanaf.

  Beantwoorden
 13. Miranda
  1 januari 2018 at 10:04 (5 jaren ago)

  Wat een mooie foto’s van jullie laatste week 2017 🙂
  En wat lief dat je het hondje opgestuurd hebt gekregen ♡ nu is je boomhuis compleet ♧
  Ik vind het ook fijn dat de feestdagen, hoe gezellig en feestelijk ze ook zijn, weer even achter ons liggen. Lekker weer in het dagelijks ritme, morgen weer werken en weer gezonder eten.
  Fijne eerste week voor jou en Benthe X

  Beantwoorden
 14. Aimee Moolenaar-Dols
  1 januari 2018 at 10:01 (5 jaren ago)

  Ik wil jou en Benthe ook een heerlijk jaar wensen in jullie nieuwe huis. Gelukkig is het goed gegaan met je spikkelmeisje. En wat lief dat je dat hondje kreeg voor de speelboom. Echt lief.
  Heb nog een mooie dag vandaag.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Beantwoorden
 15. Jeanelle
  1 januari 2018 at 09:48 (5 jaren ago)

  Wens jou en Benthe een mooi en gelukkig 2018!

  Beantwoorden
 16. Julia
  1 januari 2018 at 09:45 (5 jaren ago)

  Wat leuk om te lezen. Ik ben persoonlijk heel blij dat het vuurwerk weer voorbij is voor alle dieren. Onze honden zijn er gelukkig niet bang voor, maar ik ken genoeg mensen die al een maand met hun hond aan de lijn moeten lopen.
  Gelukkig Nieuwjaar!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.