Just the two of us #week6

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week knapte Benthe gelukkig verder op, maar was vervolgens wel een paar nachten aan het spoken. Blijkbaar speelt haar dementie opeens weer heel erg op, en is ze daardoor heel ongedurig. En hier in Brabant barstte het carnaval los, en de nieuwe Tante Betsy collectie kwam deze week uit! Een behoorlijk volle week dus, kijk maar mee!

Just the two of usJust the two of us #week6

Als je hond geen zin heeft om stil te blijven staan voor de foto… 😉 Deze hele week was het lekker koud winterweer, dus tijd voor dikke jurkjes, vestjes en maillots!

Just the two of usWoensdag kwam mijn zwager helpen om de kledingkast die op mijn werk stond, uit elkaar te halen, te verhuizen en in mijn huis weer in elkaar te zetten. En zo zag het bouwpakket er uit…

Just the two of usHalverwege even meten of de jurkjes er zo in passen 🙂

Just the two of usHet is een hele luxe kast, met heel veel extra’s zoals ingebouwde verlichting ♥ Ik moet hem nog even een sopje geven en dan kan ik hem langzaam gaan vullen…

Just the two of usOngeveer 2,5 uur later stond hij helemaal in elkaar, dat viel nog niet tegen!

Just the two of usDonderdag werd ik met hele kleine oogjes wakker, Benthe was nogal aan het spoken geweest. In het begin van de week dacht ik steeds dat ze moest overgeven of plassen als ze naar buiten wilde, maar dat wil ze helemaal niet. Ze staat alleen maar doelloos midden in de tuin voor zich uit te staren, echte verschijnselen van dementie. Dus nu probeer ik haar gewoon te kalmeren en op bed te houden. Dat scheelt ons allebei de nodige nachtrust.

Just the two of usVerrassing van mijn collega: warme chocolademelk! ♥

Just the two of usAls je demente hond extreme verlatingsangst heeft: samen make-uppen voor de spiegel 😉

Just the two of usMet nog steeds kleine oogjes, maar in de nacht van donderdag op vrijdag hadden we wel iets beter geslapen gelukkig. Benthe doet nog een klein tukje op de bank 🙂

Just the two of usVrijdag was het D-Day: de nieuwe collectie van Tante Betsy kwam bij de verschillende verkooppunten aan! Ik kreeg in de loop van de middag dit heerlijke pakketje op mijn werk bezorgd. Ik wilde eigenlijk meteen naar huis om te passen, maar ik moest eerst nog een paar uur braaf werken 😉 Morgen komt het eerste ootd-artikel van de nieuwe collectie online!

Just the two of usZaterdagochtend was het maar een sombere bedoening buiten, dat viel even tegen na het prachtige winterweer van de hele week. We begonnen de zaterdag zoals iedere week met een grote ronde door het park.

Just the two of usZaterdagochtend spotten we ze voor het eerst: de runderen die in het natuurgebied lopen wat dwars door de Reeshof loopt.

Just the two of usDaarna ontbeet ik op mijn gemakje, met een slapende Spikkelprinses tegen me aan ♥

Just the two of usIk trok meteen één van mijn nieuwe jurkjes aan: Zippie Cactus Diaz. Lekker vrolijk met allemaal kleine cactusjes, en het draagt zó ontzettend lekker!

Just the two of usIets na half tien stuurde Jori een berichtje, of we mee gingen wandelen. Dus ik heb toen snel mijn haar en make-up gedaan, en om tien uur waren we bij het uitlaatgebied. Benthe heeft lekker gerend met Lola, haar gespikkelde vriendin ♥

Just the two of us Just the two of usKusje?

Just the two of usBenthe heeft altijd de onweerstaanbare behoefte om stukjes ijs te gaan eten als het gevroren heeft. Brrrr….

Just the two of usIn de loop van de ochtend klaarde het gelukkig helemaal op, daar was de zon weer!

Just the two of usBegin van de middag liepen we nog een grote ronde, en daarna gingen we naar mijn ouders, waar de carnavalsoptocht altijd voorbij komt.

Just the two of usSpeciale confetti-cake!

Just the two of usEn ook de voordeur was mooi versierd door mijn moeder.

Just the two of us Just the two of us Just the two of us Just the two of usHet was een leuke optocht met best veel mooie wagens. Maar zo jammer dat er zoveel ruimte zat tussen de groepen, hierdoor stonden we echt een hele lange tijd buiten te koukleumen.

Just the two of us‘s Avonds aten we nog bij mijn ouders, mijn zus en zwager, neefje en nichtje, en mijn broer waren er ook.

Just the two of usHallo zondag!

Just the two of usNa het ontbijt zette ik dit te gekke jurkje op de foto. Hoe vaak ik het al gedaan heb, toch blijf ik altijd heel zenuwachtig voor outfit-foto’s, stom he? Als ze niet lukken, kan ik ze gewoon opnieuw maken, maar ik blijf er toch altijd gespannen over. Maar gelukkig waren ze ook dit keer weer gewoon goed gelukt hoor 🙂

Just the two of usNadat de shoot erop stond, gingen we lekker een rondje doen door het bos. Het was gelukkig grotendeels droog, en door het mooie weer van afgelopen week waren de paden in het bos een beetje beter begaanbaar. En als je dan een tijdje niet in het bos bent geweest, valt er weer genoeg te snuffelen 🙂

Just the two of usIk heb dit weekend niet veel in het huishouden gedaan, ik heb mezelf een weekendje vrij gegeven. ‘s Middags hebben we nog een ronde met Jori en Vincent en Rocco gelopen, zo konden ‘de oudjes’ ook eens samen oplopen 🙂 Ik heb alleen deze foto gemaakt, Benthe staat hier ongeduldig te wachten tot ze komen. Verder heb ik geen foto’s gemaakt, want het was te koud om mijn handschoenen uit te trekken.

De rest van de middag heb ik op mijn gemakje wat geblogd en een paar wasjes gedraaid. En toen zat het weekend er weer op. Bedankt weer voor het lezen, en tot volgende week!

8 Comments on Just the two of us #week6

  1. wendy
    15 februari 2018 at 13:57 (5 maanden ago)

    Hoop dat de dementie bij Benthe weer even een rustigere periode mag hebben. Zo kunnen jullie weer even wat slaap bij tanken want dat is ook slopend op den duur.
    Verder zien je jurkjes er weer geweldig uit.

    Beantwoorden
  2. Miranda
    15 februari 2018 at 09:05 (5 maanden ago)

    Ach gosh, die lieve Benthe ♡
    Dementie is bij honden volgens mij net zo moeilijk te doorgronden als bij mensen.
    Onze eerste hond had er zoveel last van toen hij oud was, ik geloof dat ik dat het moeilijkste vond van het hele ouder worden voor hem..
    Lekker dicht bij haar blijven werkt kalmerend, hopelijk kunnen jullie ‘s nachts wel beter slapen.
    Wat een mooie kast, daar passen weer veel jurkjes in 😉

    Beantwoorden
  3. Ellen
    12 februari 2018 at 20:00 (5 maanden ago)

    Heerlijk even wat wel en wee te lezen! Wat een kast!!
    En jij staat altijd super op jouw ootd. Mijn vriend was helemaal verbaasd dat honden ook dement kunnen worden, moest Benthe weer ff laten zien, ps ga zo door met jouw stukjes

    Liefs Ellen

    Beantwoorden
  4. Cindy
    12 februari 2018 at 18:54 (5 maanden ago)

    Wat fijn dat Benthe weer beter is, en wat sneu van de dementie 🙁
    Je kledingkast is prachtig!

    Beantwoorden
  5. bychristiana
    12 februari 2018 at 10:21 (5 maanden ago)

    Oh heerlijk zeg, zo een luxe kledingkast, lijkt me een feestje om die in te ruimen;-) Oooooh warme choco! Ik had daar dus gisteren avond opeens enorme zin in, maar helaas hadden we het niet in huis. Eerstvolgende keer dat ik in de super ben, neem ik het weer mee;-)

    Beantwoorden
  6. Ellen
    12 februari 2018 at 08:41 (5 maanden ago)

    Ahh heel herkenbaar dementie bij je hond. Mijn helaas overleden Drent lady Dudek had er ook last van, ze wilde steeds naar buiten en dan als ze buiten was weer direct naar binnen en dat zo de hele tijd door. Zomers geen probleem want dan stond de achterdeur altijd open, maar in de winter was dat wel een probleem. Dudek is wel bijna 14 geworden ondanks haar dementie

    Beantwoorden
  7. chucky1012
    12 februari 2018 at 07:43 (5 maanden ago)

    Wat vervelend dat de dementie zoveel doet bij Benthe….
    Zielig.
    Prachtige nieuwe collectie vasn TB…
    Het staat je mooi.

    Xoxo

    Beantwoorden
  8. Marije
    12 februari 2018 at 06:34 (5 maanden ago)

    Mooi zo’n chique kledingkast.

    Lastig dat Bethe af en toe zo’n last heeft van dementie. Dat hadden die van mij op het einde ook regelmatig. Soms zo lastig om mee om te gaan en ze te begrijpen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.