Just the two of us #week7

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week kreeg Benthe haar slaapritme weer redelijk terug, maar was ze in de vroege ochtend vaak heel ongedurig en rusteloos. Ik vind het heel moeilijk om haar zo te zien, maar ik weet ook dat het bij dementie bij honden juist heel belangrijk is om zelf rustig te blijven. We doen ons best… Kijk je mee naar hoe wij deze verder toch wel behoorlijk zonnige week doorbrachten?

Just the two of usJust the two of us #week7

Op maandag was ze nog rustig ‘s ochtends, maar volgens mij was dat de enige dag deze week. De andere dagen stond ze óf rusteloos bij mij op de badkamer terwijl ik aan het douchen was, of ze was de hele tijd aan het heen en weer drentelen :-/

Just the two of usDinsdag werd er een blij pakketje bezorgd: nieuwe jurkjes van Tante ♥

Just the two of usEn ik kreeg een ontzettend leuk pakketje van Brechtje van Ge-Stipt. Komende woensdag vertel ik jullie hier meer over!

Just the two of usWoensdag kreeg ik een heel lief Valentijnskaartje van één van mijn jurkenzusjes ♥

Just the two of usVanwege Benthe haar dementie sta ik in het weekend nu ook wat vroeger op, en dus liepen we zaterdag al vroeg in een héél koud park. Voordeel hiervan is wel dat het weekend lekker lang duurt 😉

Just the two of usNa het ontbijt heb ik een outfit op de foto gezet (deze komt morgen online) en daarna hebben we een rondje door het bos gedaan. Lekker dat het wat begint op te drogen, dat loopt toch wel een stuk fijner!

Just the two of usMmmmm, ijsmodder!

Just the two of us Just the two of usHihihi, gekke Benthe moest even door de bladeren rollen. Lekker chillen met je Bumbabillen!

Ik heb verder geen foto’s gemaakt zaterdag. ‘s Middags had ik de verjaardag van mijn zus, daarvan waren we ‘s avonds pas weer thuis. We zijn lekker vroeg naar bed gegaan, ik heb in bed Wie is de mol? gekeken. Of nou ja, de helft: toen viel ik in slaap 😉

Just the two of usZondagochtend was het net een sprookje, zo mooi in het park. Alles was wit, en dan de opkomende zon daar overheen ♥

Just the two of usWe waren niet de enige gekken die al zo vroeg in het park liepen 😉

Just the two of usKijk dan, het gras was echt helemaal wit, het was nog kouder dan zaterdag! Ik ging later die dag outfitfoto’s maken met Jori, buiten welteverstaan. Gelukkig werd het in de loop van de dag wel wat warmer, hihihi!

Just the two of us Just the two of usHet is zó genieten in het bos met dit mooie weer ♥ Met het wandelen, en ook op de dagopvang, lijkt Benthe geen last te hebben van haar dementie. Ze weet precies welke route we moeten lopen om weer bij de auto uit te komen, gek he?

Just the two of us

Just the two of usDaarna heb ik de benedenboel gestofzuigd en gedweild, lekker met de deur open. Benthe weet precies waar ze moet gaan staan, kijk haar genieten in het zonnetje!

Just the two of usMijn nieuwe Tante Betsy vest matcht met de dweilemmer, hahaha!

Just the two of usOm twaalf uur kwam Jori, we hebben twee nieuwe jurkjes én mijn nieuwe wandellaarzen op de foto gezet 🙂

Just the two of usEn dat Benthe ook weleens gewoon geen zin heeft om te poseren voor de foto, kun je hierboven wel zien, hihihi!

Just the two of usRond een uur of drie hebben we nog een extra ronde gelopen in het buitengebied, het was zó ontzettend lekker buiten! Volgens mij is mijn gezicht gewoon een beetje verkleurd, heerlijk hoor! Hopelijk heeft de extra beweging en buitenlucht Benthe ook goed gedaan.

Komende week heb ik buiten mijn werk weinig plannen, maar in het weekend des te meer. Zaterdag komen twee jurkenzusjes uit het Noorden op visite, ‘s avonds heb ik de verjaardag van mijn neefje en zondag ga ik naar het concert van Clouseau, echt jeugdsentiment is dat. En volgens mij wordt het de hele week lekker winterweer, dus dat wordt tussendoor zoveel mogelijk proberen te genieten van het zonnetje. Ik wens jullie allemaal een fijne week!

7 Comments on Just the two of us #week7

 1. Aimee Moolenaar-Dols
  25 februari 2018 at 10:33 (12 maanden ago)

  Ohhh die Benthe.. Heb met haar te doen.. Mijn kat heeft er ook al wat last van. Zo zielig.
  Maar weer mooie foto’s. Prachtig gebied.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  19 februari 2018 at 20:21 (12 maanden ago)

  Wat balen van de dementie! Gelukkig heb je lekker kunnen wandelen zo aan de foto’s te zien. Heerlijk hè, zo’n mooie zon!?

  Beantwoorden
 3. Petra van Gils
  19 februari 2018 at 20:18 (12 maanden ago)

  Ik zie je zondag bij Clouseau hihihi…..
  Ik zou jou wel herkennen maar jij mij niet.

  Veel plezier en ik kijk erg uit naar het stukje van volgende week! Ik neem aan dat Clouseau daar ook in besproken gaat worden.

  Beantwoorden
 4. Cindy
  19 februari 2018 at 19:44 (12 maanden ago)

  Leuke foto’s, en wat was het van het weekend zalig weer, heb er echt volop van genoten. Leek echt wel voorjaar, je voelt de warmte van de zon al. Helaas wordt komende week stuk kouder met schijnbaar koude oostenwind, brrr… dat hoeft van mij dan niet.
  En herkenbaar, je zorgen om Benthe. Heb momenteel erg veel zorgen om mijn oudste kat. Ze heeft diabetes en al vanaf september van slag, krijg haar gewoon niet meer ingesteld. Zal je het verhaal verder besparen. Maar goh, je houdt van je beesties, maar oh wat een zorgen geven ze je ook.

  Beantwoorden
 5. Mireille
  19 februari 2018 at 08:40 (12 maanden ago)

  Hè die Benthe toch, ze houdt je maar bezig.
  Ik ben benieuwd naar de outfit foto’s het was in ieder geval prachtig weer.

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  19 februari 2018 at 07:26 (12 maanden ago)

  Prachtig die zon die opkomt…
  Leuke band…

  Fijne week Xoxo

  Beantwoorden
 7. Marije
  19 februari 2018 at 06:31 (12 maanden ago)

  Die foto van zondagochtend is geweldig. Allermooiste moment van de dag.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.