Just the two of us #week8 – Spring is coming?

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was het nat en vies weer, niets aan! De lente leek nog heel ver weg, maar toch duurt het niet lang meer hoor. Benthe en ik hadden een girls just wanne have fun-weekend samen, kijk je weer mee naar onze foto’s?

Just the two of usJust the two of us #week8

Maandagochtend moesten we weer vroeg op, een nieuwe week begon! Maar Benthe had daar nog maar héél weinig zin in zoals je ziet ♥

Just the two of usEr liggen inmiddels maar liefst drie knuffels van Benthe op bed, ze kan er zo heerlijk tegenaan kruipen ‘s avonds.

Just the two of us Just the two of usDinsdag kwam mijn bestelling van Mireille binnen, ik had onder andere de blush/highlighter uit de Pupa Pink Muse collectie gekocht die nog op mijn wishlist stond. En wat lekkere geuren van WoodWick, ik brand deze winter meer geurkaarsen dan ooit!

Just the two of usEn toen was het opeens vrijdagavond! We waren allebei moe, dus we gingen lekker vroeg naar bed. Benthe kan nog net één oog openhouden voor de foto, hihihi!

Just the two of usZaterdagochtend was het hier prachtig weer, het zonnetje scheen uitbundig. Dat was wel even lekker na alle regen van afgelopen week. Benthe en ik begonnen de dag dus met een lekkere grote ronde door de polder.

Just the two of usVan al dat wandelen krijg je wel dorst, hihihi!

Just the two of usToen we weer thuis kwamen, heb ik eerst een kop koffie gedronken en daarna twee make-up looks op de foto gezet. De zon was inmiddels wel weg, maar het was nog net licht genoeg binnen, dus even van profiteren!

Just the two of usOm elf uur stond de bezorger van Albert Heijn voor de deur met mijn boodschappen, heerlijk!

Just the two of usEind van de ochtend gingen we in Willemstad wandelen. Er waren overal al krokusjes te zien, daar word ik altijd zo blij van!

Just the two of usKijk nou, mijn broodbeleg matcht met mijn bordje! ♥

Just the two of us‘s Middags heb ik eerst even gestofzuigd en nog een paar kleine huishoudelijke dingen gedaan, daarna reden we naar Tilburg, naar Jori en Vincent. Ik moest wat spulletjes van Jori terugbrengen, en we bleven gezellig eten. Natuurlijk gingen we ook wandelen met de honden, Rocco nam de off the road-route 😉

Just the two of us Just the two of us Just the two of usBenthe en Lola hadden het zo naar hun zin samen, ze hadden echt de dolle vijf minuten. Sowieso gaat het erg goed met Benthe d’r rug en pootjes, ze heeft enorm baat gehad bij de behandeling in december.

Just the two of us Just the two of usKijk ze vliegen!

Just the two of usOok hier het bewijs dat de lente eraan komt ♥

Just the two of us Just the two of usToen we weer terug waren van het wandelen kregen de honden hun eten, en daarna was het kaarsje wel even uit bij de twee dames 🙂

Just the two of usIk mocht kiezen wat we aten, het werden frietjes 🙂

Just the two of usNa het eten hebben we nog een kopje thee gedronken, en toen zijn Benthe en ik weer naar huis gereden. Ik was nog steeds best moe, dus rond een uur of tien lagen we lekker te snurken.

Just the two of usZondagochtend heb ik voor mijn doen uitgeslapen, tot kwart over acht. Benthe was ook moe van de dag ervoor, dus die vond het helemaal niet erg. Na het ontbijt liepen we eerst een rondje over het dorp, onder andere door het (natte) park.

Just the two of usDaarna heb ik een en ander voor Beautyspots gedaan, Benthe deed ondertussen een dutje in haar mand naast me.

Just the two of usAaargh! Toen ik het kaarsje in mijn geurbrander uit wilde blazen, blies ik alle wax over het dienblad en de spulletjes die er naast staan. Wat een bende! Ik had gisteren geen zin om het op te ruimen, dat zie ik volgend weekend wel.

Just the two of us‘s Middags had ik een verjaardag, mijn inmiddels niet meer zo kleine neefje werd 14. Mijn zus had een heerlijke chocoladetaart gemaakt ♥

Just the two of usWe kregen ook nog een glimpje van de optocht in Etten Leur mee 🙂

Just the two of usIets na zes uur was ik weer thuis, ‘s avonds hebben Benthe en ik samen lekker op de bank doorgebracht. Ik achter mijn laptop, Benthe aan mijn zijde. We hebben het wederom niet laat gemaakt, ik heb lekker in bed op mijn iPad Boer Zoekt Vrouw gekeken.

Komende week wordt best druk. Woensdag heb ik een afspraak bij de bachbloesemtherapeute (willen jullie binnenkort misschien horen hoe het nu gaat?) en is mijn vader jarig, donderdagochtend heb ik een event in Amsterdam, zaterdag ga ik een nieuwe bril uitkiezen en zondag is het grote Tante Betsy event in Utrecht 🙂 Oh ja, en tussendoor moet ik ook nog werken, hihihi! Ga jij iets leuks doen deze week? Of heb je zelfs misschien wel vakantie, net als een groot deel van Nederland? Anyway, ik wens je een fijne week!

7 Comments on Just the two of us #week8 – Spring is coming?

 1. Miranda
  27 februari 2017 at 20:52 (4 jaar ago)

  Wat heerlijk, zo samen uitslapen op zondag 🙂
  Fijne week voor jou en Benthe en veel succes bij de Bachbloesem therapeute X

  Beantwoorden
 2. Cindy
  27 februari 2017 at 20:14 (4 jaar ago)

  Wat fijn zeg dat het met Benthe beter gaat! En oh zon zaterdag, hier hele weekend grauw en regen… Ben zo chagrijnig van het weer, bah… Verlate winterdip denk ik.
  Ben ook wel benieuwd naar de therapie.

  Beantwoorden
 3. Roos
  27 februari 2017 at 10:16 (4 jaar ago)

  Wat fijn dat het met Benthe’s pootjes en rug beter gaat. Ook ik ben benieuwd wat Bach Bloesem therapie kan doen dus ik zou daar wel meer over willen weten. Fijne week weer 🙂

  Beantwoorden
 4. Mireille
  27 februari 2017 at 09:17 (4 jaar ago)

  Zeker heel erg benieuwd hoe het met de bachbloesem therapie gaat.
  Hier heftig aan de carnaval en daarna nog een paar dagen lekker vrij.

  Beantwoorden
 5. Jolanda
  27 februari 2017 at 08:41 (4 jaar ago)

  Vrolijke hagelslag zeg haha. Dat is wel wat voor mijn dochter

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  27 februari 2017 at 07:40 (4 jaar ago)

  De taart ziet er zo heerlijk uit!
  Leuke foto’s!
  Fijn dat het met Benthe beter gaat.
  Ik ben ontzettend benieuwd naar de therapie die jij zult gaan krijgen…..

  Fijne week Xoxo

  Beantwoorden
 7. marije
  27 februari 2017 at 07:10 (4 jaar ago)

  Aaah die chocolade taart ziet er heerlijk uit.

  Je planning voor komende week klinkt leuk maar druk maar ben erg benieuwd hoe het met de bach bloesem therapie gaat.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.