Just the two of us #week9

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week liet de winter zich nog even van zijn beste (en koudste) kant zien, maar gelukkig steeg de temperatuur gisteren weer flink. Benthe mocht een dagje mee naar het werk, ik ging naar een concert van Clouseau en we vierden de 75e verjaardag van mijn vader. Een behoorlijk volle week dus!

Just the two of usJust the two of us #week9

Zondagavond ging ik met mijn twee zussen naar het jubileumconcert van Clouseau, ze bestaan dit jaar 30 jaar. Een paar maanden geleden hoorden we dat onze twee nichtjes ook gingen, en dus besloten we om vooraf lekker te gaan eten met zijn vijven. We aten in het Chassé Theater zelf, echt een aanrader is dat!

Just the two of usMmmm, wat was dat toetje lekker!

Just the two of us Just the two of usHet concert zelf was ontzettend leuk, de heren zingen en swingen nog net zo goed als jaren geleden, toen wij regelmatig naar een concert van ze gingen. En van afstand leken ze ook geen spat veranderd!

Just the two of usMaandag begonnen we de week weer goed op het werk met een jarige collega. En dat betekende: taart!

Just the two of usMijn outfits van afgelopen week bestonden vooral uit warme leggings, dikke vesten en beenwarmers. En zo heb ik het prima gered om jurkjes te dragen tijdens de ijskoude dagen 🙂

Just the two of usEn een heerlijk warme en té leuke sjaal van Shars Creations ♥ Ik vertel je hier binnenkort meer over!

Just the two of usOp de dagopvang had Benthe haar warme jas al regelmatig aan de afgelopen tijd, maar vanaf woensdag heb ik hem voor onze gewone wandelingen ook aangetrokken. Ze is natuurlijk al behoorlijk op leeftijd, en kan de kou gewoon niet meer zo goed hebben als een paar jaar geleden. En ze vindt het zelf heerlijk.

Just the two of usWoensdag mocht ze een dagje mee naar kantoor, mijn collega’s vinden dat ze eigenlijk best iedere dag mee kan, hihihi!

Just the two of usDonderdag was een rood-roze dag ♥

Just the two of usEr staat gewoon al een paar weken een bakje met paaseitjes op mijn aanrecht, waar ik er slechts heel af en toe eentje van nam. Tot afgelopen weekend, het bakje is nu leeg 🙂

Just the two of usVrijdagavond werden we met het laatste rondje verrast met een dun laagje sneeuw.

Just the two of usWelterusten Benthe (and Friends) ♥

Just the two of usVrijdagavond lag er een dun laagje, maar zaterdagochtend bleek er toch wel een behoorlijk pak sneeuw gevallen te zijn. Echt nog een laatste stuiptrekking van de winter? Benthe vond het wel leuk, dus trok ik mijn wandellaarzen aan en liepen we een lekker grote ronde.

Just the two of usHihihi, kijk haar genieten! De sneeuw was lekker droog, en voelde dus niet nat aan haar pootjes. En het was gelukkig ook niet meer zo ijzig koud.

Just the two of us Just the two of usOp de vijver vlak bij mijn huis werd vanaf vrijdag zelfs geschaatst! Er werd zaterdagochtend met man en macht sneeuw geveegd, daardoor kon er de hele dag nog geschaatst worden. Ik vind het altijd geweldig om te zien, al trek ik zelf echt geen schaatsen meer aan.

Just the two of us Just the two of usZaterdagmiddag gingen we met de hele familie lunchen in Roosendaal, voor de 75e verjaardag van mijn vader. We lunchten bij Lunchlokaal Noen, echt een aanrader!

Just the two of us Zowel de sfeer als het eten en drinken waren helemaal top!

Just the two of us Die radio… ♥

Just the two of usIk had een overheerlijke hamburger met frietjes erbij, ik verplaatste mijn diner die dag gewoon naar de middag 😉

Just the two of usDaarna gingen we naar Meersel-Dreef in België, waar we nog wat dronken (en taart aten). Mijn ouders komen hier regelmatig, en nu gingen we er met de hele familie naartoe.

Mmmmm…

Het restaurant ligt bij het klooster en het Mariapark, waar we ook nog even doorheen gewandeld hebben.

Met de sneeuw en de zon die al aan het zakken was, was het er nóg mooier.

Gisteren heb ik een klein beetje uitgeslapen, daarna heb ik een make-up look op de foto gezet en wat wassen gedraaid. Om 11 uur had ik bij Jori afgesproken om outfitfoto’s te maken. Daarna heb ik lekker geluncht bij Jori en Vincent, al dachten Rocco en Lola dat de lunch voor hen gemaakt werd 😉

Heerlijke broodjes van Lidl ♥

Daarna dacht ik even snel de auto te wassen, maar volgens mij was half Reeshof dat van plan. De helft van de wasboxen bleek kapot, dus stond er een lange rij te wachten.

Eenmaal weer thuis heb ik de rest van het huis gesopt.

En de rest van de wassen gedraaid, op zondag draait de wasmachine hier een groot deel van de dag.

Eind van de middag heb ik nog wat producten op de foto gezet, en toen was mijn to do-list ongeveer klaar. Helaas gold hetzelfde voor het weekend, dit keer was het écht te kort!

Komende week had ik eigenlijk een event van Dr. Organic in Amsterdam, maar vanwege een crematie heb ik dat helaas moeten afzeggen. Donderdagavond heb ik een Mylène avond, en zaterdagmiddag een workshop handlettering. Wat zijn jullie plannen voor de komende week?

13 Comments on Just the two of us #week9

 1. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  8 maart 2018 at 06:21 (4 jaren ago)

  Oh wat een leuke workshop heb je in de planning, ik las het ook al onder mijn blog ;). Ik heb de letters gewoon overgetrokken op mijn wegwijzer workshop, maar het lijkt me gaaf om dat zelf te leren. Dat zou dochterlief ook wel leuk vinden om te gaan doen. Eens kijken of er eentje in de buurt is ;).
  Ik draag ook altijd mijn jurkjes met koud weer en heb naast de zomerjurkjes ook nog wat winterjurkjes aangetrokken en natuurlijk met een Tante Betsy vest erover. Heerlijk zijn die lange hoodie of lotte vesten, zo blij mee. En op andere dagen draag ik de summer cardigan vestjes. Ik ga er weer vandoor, ben veel te vroeg wakker op mijn vrije dag…maar wie weet slaap ik dadelijk nog wat. Knuff!

  Beantwoorden
 2. Ellen
  6 maart 2018 at 09:15 (4 jaren ago)

  Wat een leuk verslag weer en gezellig met zijn allen uit voor jarige paps.

  Beantwoorden
 3. Edith
  5 maart 2018 at 23:35 (4 jaren ago)

  Wat een mooie foto’s in de sneeuw. Hopelijk ga je nu een iets rustigere week tegemoet!

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  5 maart 2018 at 21:08 (4 jaren ago)

  Gefeliciteerd met je vader! En ooooh die broodjes van de Lidl zijn inderdaad top <3

  Beantwoorden
 5. Cindy
  5 maart 2018 at 19:53 (4 jaren ago)

  Nog gefeliciteerd met je vader! En die sneeuw… hier gelukkig geen vlok gevallen. Vond het zonder al erg, die koud, pfff… En wat een fijn weer vandaag en gisteren ineens. Top.

  Beantwoorden
 6. Petra van Gils
  5 maart 2018 at 19:25 (4 jaren ago)

  Wat was het concert top en wat leuk dat we elkaar even gezien hebben.

  Ik heb van de week een rustige week. Komende donderdag heb ik weer repetitie van ons koor en komende zaterdag gaan we als koor deelnemen met NL doet. Bij een bejaardentehuis in Teteringen. Dat wordt erg leuk en ’s avonds hebben een feestavond van ons koor omdat we dit jaar 25 jaar bestaan. Kortom een rustige week maar top weekend voor de boeg.

  Beantwoorden
 7. Cindy
  5 maart 2018 at 14:20 (4 jaren ago)

  Gefeliciteerd met je vader!

  En wat veel sneeuw hadden jullie! Hier een minimaal extra dun laagje, wel héél koud! Hondentrui-weer 😉

  Handletteren is echt heel leuk om te doen. Ik heb geen workshop gedaan, maar gewoon zelf begonnen met aanprutsen. Nog steeds geen kunstwerken, maar wel heel leuk om te doen (en het gaat ook steeds wat beter).

  Beantwoorden
 8. Cilia
  5 maart 2018 at 10:14 (4 jaren ago)

  Was leuk he het concert van Clouseau en niks veranderd

  Beantwoorden
 9. Aimee Moolenaar-Dols
  5 maart 2018 at 09:01 (4 jaren ago)

  Druk weekje gehad zie ik maar wel weer leuk te lezen en zien. Prachtige kiekjes van de schaatsende mensen.. Echt Nederland.
  Hier ook drukke week gehad en nu gewone werkweek voor de boeg.
  Fijne week.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  5 maart 2018 at 08:49 (4 jaren ago)

  Gefeliciteerd met je vader!
  De gezelligheid spreekt voor zich.
  Leuk dat je naar het concert geweest was van de hele goede popgroep.
  De vriend van mijn overbuurvrouw speeld in die band op de bongo’s…

  Fijne week Xoxo

  Beantwoorden
 11. Mireille
  5 maart 2018 at 08:45 (4 jaren ago)

  Hier een drukke werkweek voor de boeg. En vrijdag een event van Cenzaa in Amersfoort en daar blijf ik slapen met een aantal collega’s dus daar heb ik wel zin in.

  Beantwoorden
 12. Corine
  5 maart 2018 at 08:37 (4 jaren ago)

  Leuk om te lezen, gefeliciteerd met je vader!

  Beantwoorden
 13. Marije
  5 maart 2018 at 07:40 (4 jaren ago)

  Gefeliciteerd met je vader!

  Klinkt als een leuk weekje, op de crematie na. Ik heb nog niet echt plannen, behalve werken.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.