Kaya brengt sieraden tot leven met zoemende bijen en fleurige bloemen

Heb je het al gehoord? Er is een regelrechte buzz gaande in sieradenland. De voorjaarscollecties staan bol van vlinders, bloemetjes en bijtjes. Ook bij KAYA Sieraden stelen bezige bijtjes deze lente de show in een schitterende collectie sieraden. De oplettende kijker heeft het diertje al gespot in de Netflix-serie Bridgerton. In één klap werd de bij een grote hit én inspiratiebron voor veel ontwerpers. Ook voor Tanja Rakhou, eigenaresse van KAYA sieraden, die besloot ‘de bij’ te laten schitteren in haar nieuwe sieradencollectie.

De trend van 2021: bee bling

De bij is hotter dan hot! Wie hart heeft voor de natuur, maak je blij met een bijensieraad. De populariteit van de bijensieraden komt niet alleen door de schattige uitstraling, maar ook vanwege het feit dat bijen een essentieel onderdeel zijn van het ecosysteem. Zonder hun bestuiving zouden veel belangrijke groenten en fruitsoorten afsterven. De bij staat symbool voor balans, natuur en productiviteit en dat is precies wat KAYA uitstraalt met haar bijensieraden. Deze kenmerken zich door de klassieke en fijne uitstraling. Zo bestaat ketting Queen Bee uit een subtiel zilveren kettinkje met als eyecatcher een hanger met een grote vergulde ‘Queen Bee’. Zit er op de vergulde ketting Honey Bee een bij op een honingraat en zie je op ring Little Bee een vliegende bij onderweg naar een bloem. Al deze bezige bijtjes vinden zoemend hun weg naar jouw vinger of hals!

Verfijnde lentecollectie

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw en de bloesem komt langzaam uit de knop. De lente is aangebroken en dat betekent dat wintersieraden worden ingewisseld voor luchtige exemplaren. In de lentecollectie van KAYA vind je verfijnde sieraden gemaakt van sterling zilver en 18-karaats verguld goud. Geniet van prachtige bloemen in je oren door de Flower Garden creolen te dragen. Verras je moeder of vriendin met de ketting Butterfly of Daisy Flower. Door het dragen van een sieraad uit de voorjaarscollectie krijg je de lente in je bol. KAYA Sieraden verpakt de sieraden in een luxe doosje; een feest om te geven én om te krijgen.

Over KAYA Sieraden

Omdat ze ‘er net zo uit wilde zien als mama’ plunderde kleine Kaya met plezier het sieradenkistje van haar moeder. Dat inspireerde Tanja Rakhou om zelf sieraden te ontwerpen voor trotse moeders en hun kinderen. Onder de naam KAYA Sieraden ontwerpt en verkoopt ze sindsdien haar sieraden. Naast lente- en bijensieraden kun je bij KAYA terecht voor sieraden met een speciale betekenis of voor een belangrijke gelegenheid, zoals een geboorte, eerste verjaardag, doop, communie of bruiloft. Per verkocht sieraad doneert KAYA een bedrag aan Stichting Eduki, zodat een kind in Gambia een week naar school toe kan. Bekijk en bestel de collectie op de website.

1 Comment on Kaya brengt sieraden tot leven met zoemende bijen en fleurige bloemen

 1. chucky1012
  24 april 2021 at 06:38 (1 jaar ago)

  Stuk voor stuk prachtige jewelz.
  Ik kijk bijna dagelijks op hun website.
  Kan zo mogelijk een keuze maken….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.