Kerstlook met o.a. Oriflame, Dr. Hauschka en Pupa

Toen ik een paar maanden geleden de Oriflame Giordani Gold Luminous Cream Eyeshadows opgestuurd kreeg, wist ik direct: deze ga ik aan het eind van het jaar in een Kerstlook verwerken! De feestelijke, glanzende kleuren lenen zich natuurlijk uitstekend voor zo’n look, en dus ging ik zondagmiddag aan de slag. Ik combineerde het met een aantal van mijn favoriete make-up producten van de afgelopen tijd, en dit is het resultaat:

Kerstlook

Kerstlook 2015

Hieronder laat ik de producten zien die ik voor bovenstaande look gebruikte. Mocht je over bepaalde producten na het lezen van dit artikel nog vragen hebben: stel ze gerust, hieronder in de comments of via info@beautyspots.nl!

Kerstlook

Kerstlook: gebruikte make-up producten

Hierboven zie je een overzicht van alle producten die ik gebruikte voor deze Kerstlook. Hoewel het voor mij min of meer een vaste routine is, sta ik er toch altijd weer van te kijken hoeveel verschillende producten ik gebruik.

Kerstlook

Kerstlook: de basis

Ik begin uiteraard met de basis. Als eerste breng ik foundation aan, in dit geval de (vanaf februari verkrijgbare) nieuwe foundation van Dr. Hauschka. In januari vertel ik jullie hier alles over, ik ben in ieder geval al groot fan! Daar overheen breng ik een matterende poeder aan, de Catrice Prime and Fine Mattifying Powder, die blijft één van mijn favorieten. Vervolgens breng ik wat van de Dr. Hauschka Bronzer aan, om wat meer vorm in mijn gezicht te brengen. Dit alles fixeer ik met Avène Eau Thermale, zo blijft mijn make-up niet alleen langer mooi zitten, maar haal ik ook het ‘poederige’ van mijn huid. Terwijl deze droogt, breng ik Urban Decay Eyeshadow Primer Potion aan op mijn oogleden.

Kerstlook

Kerstlook: mijn ogen

De kleuren die ik van de Oriflame Giordani Gold Luminous Eyeshadow Cream gebruik zijn: Gold Sparkle in mijn binnenste ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen, Crystal Taupe op het bewegend ooglid en een gedeelte van de crease, en Shimmering Grey in mijn buitenste ooghoek, die ik naar boven toe nog wat verder uitwerk. Het geheel mag voor Kerst best wat zwaarder aangezet worden dan ik op een ‘normale’ dag doe. Het is tenslotte maar één (nou ja, vooruit: twee) keer per jaar Kerst!

Kerstlook

Onder mijn oog gebruik ik een paars oogpotlood, de kleur Rockstar van Urban Decay. Hier overheen breng ik nog een dun laagje van de oogschaduw Shimmering Grey aan. De mascara die ik gebruik, is Sublime de Chanel, die ik vorige week met 40% korting bij ICI Paris XL kocht 🙂

Kerstlook

Oh ja, ik was mijn wenkbrauwen nog vergeten, hihihi! Die teken ik eerst bij en breng ze in vorm met de Eye Brow Stylist Date with Ash-ton van Catrice, daaroverheen gebruik ik de Eyebrow Filler van Catrice, om te zorgen dat ze een hele dag netjes in vorm blijven.

Omdat mijn ogen (en straks ook mijn lippen) al opvallend genoeg zijn, houd ik de blush redelijk naturel. Ik gebruik hiervoor de MAC Mineralize Skinfinish Stereo Rose, die mijn huid een prachtige glow geeft.

De highlighter uit de Pupa Snow Queen collectie die je hierboven al voorbij zag komen, gebruik ik op het bovenste gedeelte van mijn jukbeenderen, en een klein beetje in het kuiltje boven mijn lip.

Kerstlook

Kerstlook: de finishing touch

Bij een Kerstlook mag een rode lipstick in mijn ogen niet ontbreken. Om te zorgen dat mijn gloednieuwe I’m Pupa lipstick nog langer mooi blijft op mijn lippen, teken ik deze eerst helemaal in met een rood lippotlood van Yves Rocher. Daarna breng ik de prachtige kleur 302 Sizzling Orange aan, die het geheel een feestelijke, maar toch pittige finishing touch geeft.

Kerstlook

Merry Christmas everyone!

Doe jij wat speciaals aan je make-up look met Kerst, of doe je gewoon net als anders?

8 Comments on Kerstlook met o.a. Oriflame, Dr. Hauschka en Pupa

 1. Mieke
  23 december 2014 at 14:24 (8 jaren ago)

  Prachtige look! Fijne kerstdagen!

  Beantwoorden
 2. Deb
  23 december 2014 at 13:17 (8 jaren ago)

  Heel mooi en classy Natasja! De rode lipstick staat je ook supergoed!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  23 december 2014 at 09:56 (8 jaren ago)

  Mooie look! Ik neem er met kerst altijd wel meer tijd voor en kies voor wat andere kleuren. Zo uitgebreid als jouw make-up wordt het bij mij niet maar wel net wat meer dan anders.

  Beantwoorden
 4. astrid van dis
  23 december 2014 at 08:53 (8 jaren ago)

  Wauw, mooi!

  Beantwoorden
 5. Mireille
  23 december 2014 at 08:19 (8 jaren ago)

  WoW, jij bent klaar voor onder de kerstboom.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.