Kerstnagels 2012: MAC Sparks on Screen

Nu Sinterklaas vanmorgen vroeg in alle stilte weer naar Spanje is vertrokken (ik blijf het raar vinden dat hij niet eens een fatsoenlijk afscheid krijgt na zijn verblijf hier in Nederland), wordt het tijd om richting Kerst te gaan. Weet jij al wat je aantrekt? Ieder jaar neem ik me voor om volgend jaar eens voor een mooi, Γ©cht kerstig jurkje te gaan, maar ja: aangezien ik ook met Kerst gewoon met de honden door het bos loop, is het toch handiger om iets meer draagbaars aan te trekken. Wel feestelijk uiteraard, maar geen glitter en glamour. Ik draag dit jaar met Kerst een rode vlindertop, en heb daarbij de perfecte nagellak gevonden. Want met mijn make-up en nagels doe ik graag wat extra’s met Kerst!

MAC Sparks on Screen

MAC Sparks on Screen is een prachtige rode nagellak met glitters in alle kleuren van de regenboog: rood, wit, blauw, groen, zilver… Echt een juweeltje!

MAC Sparks on Screen

Sparks on Screen is vrij transparant, je zou al snel drie laagjes nodig hebben om een dekkend resultaat te krijgen. Ik heb er dan ook voor gekozen om er 1 laagje rode nagellak onder te doen, in dit geval Essence Back to the 50’s uit de 50’s Girls Reloaded collectie (maar je kunt er natuurlijk een willekeurige rode nagellak onder doen).

MAC Sparks on Screen

Nu had ik aan 1 laagje Essence en 1 laagje Sparks on Screen genoeg om een prachtig resultaat te krijgen. Onder het geheel zit een basecoat (onmisbaar bij rode nagellak) en eroverheen zit een laag INM Out the Door sneldrogende topcoat.

MAC Sparks on Screen(zonder flits)

MAC Sparks on Screen
(met flits)

Sparks on Screen zit als een huis, na vier dagen zat hij nog net zo mooi als toen ik hem aanbracht. Als je dus je nagels lakt op 24 december, heb je er tot na de Kerst geen omkijken meer naar. Klein nadeeltje hiervan bleek wel, dat de nagellak vreselijk moeilijk te verwijderen is, alle tips ten spijt bleek het uiteindelijk een kwestie van veel geduld en heel veel wattenschijfjes πŸ˜‰

MAC Sparks on Screen is exclusief te koop via de webshop van MAC Cosmetics en kost, net als alle Nail Lacquers van MAC € 13,50.

Weet jij al welk kleurtje je op je nagels gaat dragen met Kerst?

Comments are closed.