Kerstproducten van Bomb Cosmetics en Greenleaf

Een paar weken geleden was ik bij Mireille, mijn schoonheidsspecialiste, en ook daar was het al een beetje Kerstmis. Ze had al wat kerstproducten van Bomb Cosmetics en Greenleaf binnen, waarvan er een paar mee naar huis mochten. Ik ben echt gek op deze tijd van het jaar, met al die Kerst Limited Editions. Stiekem vind ik de tijd vóór Kerst nog leuker dan de Kerstdagen zelf, hihihi! Ik laat de producten aan jullie zien!

Kerstproducten van Bomb Cosmetics

Kerstproducten van Bomb Cosmetics

Zeg nou zelf, op deze Kerstproducten van Bomb Cosmetics kun je toch niet anders dan verliefd worden? Ik zag ze bij Mireille in de salon staan, en ze stonden gewoon heel hard mijn naam te roepen. Pick me, pick me! Omdat dit jaar alles anders dan anders is, mag je jezelf best wat vaker verwennen. Met producten waar je blij van wordt, en die je een heerlijk comfy Kerst-gevoel geven.

Kerstproducten van Bomb Cosmetics

Bomb Cosmetics Xmas Pud Sliced Soap

De zepen van Bomb Cosmetics zijn altijd ware kunstwerkjes om te zien, bijna zonde om te gebruiken. Deze Xmas Pud Sliced Soap heeft de typische zoet-kruidige geur van Kerstpudding, echt op en top Engels. Wat een heerlijke, warm-zoete geur is het! Hier zou ik best ook een bodylotion van willen ♥

Aan de bovenkant is de zeep voorzien van een schattig randje met hulstblaadjes en gekonfijte kersen. Het ziet er letterlijk om op te eten uit!

De Xmas Pud Sliced Soap kost € 4,50 per stuk.

Kerstproducten van Bomb Cosmetics

Bomb Cosmetics Misteletoe Kiss Tinned Candle

‘Vroeger’ had ik best vaak Tinned Candles van Bomb Cosmetics. Sinds ik alleen ben, brand ik niet meer zo vaak geurkaarsen, maar ik vond dat daar maar eens verandering in moest komen. Mistletoe Kiss heeft een werkelijk heerlijke warm-kruidige geur. Ik zie gewoon meteen de bank mét dekentje voor me ♥

De Tinned Candles van Bomb Cosmetics zijn prachtig om te zien. Het heeft toch altijd iets oldskool-achtigs, zo’n kaars in een blikje. Wat natuurlijk voorzien is van een prachtig etiket, helemaal in de vrolijke Bomb Cosmetics stijl.

De Mistletoe Kiss Tinned Candle kost € 12,95

Greenleaf Shimmering Snowberry

De geur van geglazuurd fruit en de prachtigste bloemen overgoten met gesuikerde amandelen en musk.

Ook van Greenleaf was de nieuwste geur binnen, Shimmering Snowberry. Hiervan nam ik twee Large Scented Sachets mee. De vorige keren had ik een kleiner sachet, maar in deze tijd van het jaar mag het best wat sterker ruiken in huis vind ik ♥

Shimmering Snowberry is een geur die tegelijkertijd zoet, fruitig en warm is. Een geur die perfect past bij de tijd van het jaar, bij binnen cocoonen, maar ook bij frisse winterse wandelingen. Ik heb een sachet in de kamer, en in het toilet staan.

Deze Large Sachets van Greenleaf kosten € 4,50 per stuk.

Al deze Kerstproducten van Bomb Cosmetics en Greenleaf zijn verkrijgbaar in de speciale Kerstshop van Huidverzorging Mireille.

6 Comments on Kerstproducten van Bomb Cosmetics en Greenleaf

 1. bychristiana
  26 november 2020 at 08:43 (2 jaren ago)

  Ik heb ook eens een geurkaars van Bomb cosmetics gehad en die vond ik toen ook heel lekker. De geur was ook heel intens, wat ik altijd wel belangrijk vind bij een geurkaars. Hopelijk ga je vanaf nu meer (geur)kaarsjes branden, het is juist heel gezellig;-)

  Beantwoorden
 2. Deb
  25 november 2020 at 19:48 (2 jaren ago)

  Die zeep ziet er prachtig uit en die kaars lijkt me heerlijk qua geur. Ik heb meestal Yankee Candle en Woodwick, maar ik zou Bomb Cosmetics ook graag eens uitproberen ️.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  25 november 2020 at 13:39 (2 jaren ago)

  Ik snap wel dat je deze niet kon laten liggen 😉

  Beantwoorden
 4. Mireille
  25 november 2020 at 10:27 (2 jaren ago)

  Zo is het je mag je zelf zeker verwennen met wat moois voor in huis.
  Wanneer het lekker ruikt maakt het je net wat vrolijker
  En bedankt weer voor deze fijne review van deze twee top merken.
  Vandaag komt er weer een lading binnen.

  Beantwoorden
 5. Ellen
  25 november 2020 at 09:20 (2 jaren ago)

  Zien er mooi uit. Ben gek op geurkaarsen en schets en stokjes.

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  25 november 2020 at 06:28 (2 jaren ago)

  Wauw….
  Dit ziet er prachtig uit…
  Bijna te zonde om te gebruiken…..
  Fijn voor me time….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.