Khroma Beauty Khloe’s Kardazzle Face Palette

Sinds kort hebben de drie zusjes Kardashian hun eigen make-up lijn: Khroma Beauty. Op dit moment bestaat de lijn uit drie face palettes (ieder palette is gebaseerd op de favoriete ooglook van de betreffende dame Kardashian), een Nude Lip set en een Eye Transformation Kit. Ik heb begrepen dat de lijn dit voorjaar wordt uitgebreid, maar precieze info heb ik hier niet over, dat is dus nog even afwachten.

Khroma Beauty

Toen ik de eerste foto’s en swatches zag verschijnen, ging mijn voorkeur direct uit naar het Khloe’s Kardazzle Face Palette, en zette dit op mijn verlanglijstje voor Kerst. Omdat ik daarna meteen ziek ben geworden, heeft het even geduurd voor ik ermee aan de slag kon, maar hier zijn dan eindelijk de foto’s.

Khroma Beauty

Dit Face Palette bevat 8 oogschaduwkleuren in naturel/bruin tinten. Vier matte kleuren, en vier glitterkleuren (bijna metallic te noemen). Deze kun je onderling prima met elkaar combineren, of gebruiken voor een matte of metallic look. Zo op het eerste gezicht zien de oogschaduws er veelbelovend uit.

Khroma Beauty

Het palette heeft een lekker grote spiegel, die ideaal is als je tussendoor even je make-up wil checken en/of bijwerken. Het palette is sowieso lekker handzaam, en dus prima mee te nemen in je handtas.

Khroma Beauty

Onder de oogschaduw zit een geheim laatje, wat bij mij wel een beetje lastig uitschuift, waar 2 blushes en een hightlighter in zitten. Het is dus met recht een Face Palette te noemen, waar je allerlei kanten mee op kunt.

Khroma Beauty

Khroma Beauty

Ik vind beide kleuren blush prachtig, en uitstekend te gebruiken voor een dagelijkse look. Ook de highlighter heeft voor mij een hoge wauw!-factor.

Khroma Beauty

De pigmentatie van de matte oogschaduws is niet heel denderend (excuses voor de staat van mijn handen, de kou heeft er meteen voor gezorgd dat ze als schuurpapier geworden zijn). Op bovenstaande foto zijn ze zonder oogschaduwprimer gefotografeerd, met oogschaduwprimer (Urban Decay Eyeshadow Primer Potion) op mijn oogleden is de pigmentatie wel iets beter, maar je moet de kleur echt wel opbouwen. Ik vind dat op zich geen ramp, ik heb liever een oogschaduw die wat minder gepigmenteerd is en die je qua kleur moet opbouwen dan een oogschaduw die meteen *BAM* op je oog geplakt zit qua kleur. Ook is de matte oogschaduw wat poederig, en geeft dus vrij veel fall out.

Khroma Beauty

De onderste rij is duidelijk beter gepigmenteerd, en wat meer creamy van structuur. Deze brengt daardoor prettiger en makkelijker aan. Ik denk dan ook dat ik deze vier kleuren het meeste zal gaan gebruiken. Alle oogschaduws blijven (met oogshaduwprimer) een hele dag prima zitten, de houdbaarheid is dus uitstekend.

Khroma Beauty

De blushes zijn prima gepigmenteerd, ik heb maar weinig nodig om een mooi kleurtje op mijn wangen te krijgen. De highlighter is, zoals je ziet, eenmaal aangebracht beigekleurig met een gouden gloed.

Voor onderstaande look gebruikte ik de matte kleuren oogschaduw (ik had wel zin in een uitdaging, om er toch iets leuks mee te maken), samen met de lichtste kleur van de onderste rij. Omdat de matte oogschaduws niet heel erg gepigmenteerd zijn, heb ik ze een beetje “opgepimt” met eyeliner “Fantasie” van Lush, voor een feestelijk tintje. Niet een look die ik naar mijn werk zou dragen, maar wel leuk voor een feestje.

Khroma Beauty

Khroma Beauty

Voor deze look gebruikte ik, naast het Khloe’s Kardazzle Face Palette en de Lush eyeliner: mijn dagelijkse BB cream, die van l’OrΓ©al Nude Magique, Catrice Prime and Fine Translucent loose powder, Feeling Younger skin tint van Lush, Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, Eyeko eyepencil black, en Lush lipstick in de kleur Perspectief.

Khroma Beauty

Al met al vind ik het palette absoluut de moeite waard, voor niet al te veel geld heb je acht verschillende kleuren oogschaduw, twee blushes en een highlighter van een prima kwaliteit.

Het Khloe’s Kardazzle Face Palette kost, net als de andere twee Face Palettes, € 16,95 en is verkrijgbaar via de webshop van Khroma Beauty Europe.

4 Comments on Khroma Beauty Khloe’s Kardazzle Face Palette

 1. Kim
  17 januari 2013 at 15:09 (9 jaren ago)

  Mooie look! Toch blijf ik geen fan van make up en geurlijnen van celebrity’s, gewoon omdat het nog niet bijna tot het core business behoord.

  Beantwoorden
 2. Lotte
  14 januari 2013 at 18:15 (9 jaren ago)

  Wat een mooi palette! Handig dat het ook een highlighter en blushes bevat!

  Beantwoorden
  • Natasja
   13 januari 2013 at 18:06 (9 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.