Kiko Dark Tide Eyeliner

Toen ik een paar weken geleden met Ingrid in Eindhoven ging winkelen, hadden we geluk: even daarvoor was de Kiko winkel in Eindhoven geopend. Uiteraard brachten we een bezoekje aan de gloednieuwe winkel, ik kocht onder andere twee kleuren Kiko Dark Tide Eyeliner, waar ik inmiddels erg enthousiast over ben! Vandaag vertel ik je waarom!

Kiko Dark Tide Eyeliner

Kiko Dark Tide Eyeliner

De Kiko Dark Tide Eyeliner is/was verkrijgbaar in zes kleuren. Ik schrijf ‘is/was’, omdat hij volgens mij onderdeel is van een Limited Edition, Midnight Siren, en op de website zijn op dit moment helaas niet alle kleuren meer verkrijgbaar. Toch wil ik ze nog aan je laten zien, wie weet zijn ze in de winkel nog wel allemaal verkrijgbaar.

Kiko Dark Tide Eyeliner

Ik vind de Limited Editons van Kiko er altijd (meestal) mooi uitzien. Midnight Siren heeft een donkere verpakking met een sterrenhemel erop afgedrukt. Ik weet niet precies vanaf wanneer deze collectie al verkrijgbaar is, toen wij in Eindhoven waren, was de complete collectie nog verkrijgbaar (een paar weken geleden).

Kiko Dark Tide Eyeliner

Op het doosje staan de ingrediënten van de Kiko Dark Tide Eyeliner vermeld.

Kiko Dark Tide Eyeliner

Ik kocht twee kleuren: Hypnotic Teal, een prachtige blauw-groene kleur, en Darkness Brown, een grijs-bruine kleur.

Kiko Dark Tide Eyeliner

De Kiko Dark Tide Eyeliner zelf zien er vrij standaard uit voor een eyeliner. Het gekleurde bandje aan het eind geeft aan welke kleur het is, zo vind je hem makkelijk terug als je net als ik een behoorlijke stash eyeliners en kohlpotloden hebt 😉

Kiko Dark Tide Eyeliner

De Kiko Dark Tide Eyeliner hoef je niet te slijpen, je draait de stift eenvoudig omhoog. Ik was in eerste instantie wel benieuwd of het puntje wel scherp genoeg zou blijven en goed zou blijven aanbrengen, maar mijn zorgen waren onnodig: ook na een paar weken gebruik kan ik nog steeds een mooi strak lijntje zetten, ondanks het feit dat het puntje wel enigszins afgerond is inmiddels.

Kiko Dark Tide Eyeliner

De Kiko Dark Tide Eyeliner heeft een hele fijne textuur: de stift is zacht, maar stevig genoeg om niet in te deuken. De eyeliner brengt heel soepel en zacht aan, de kleur heeft een mooie pigmentatie. Ook over de houdbaarheid heb ik niets te klagen: de eyeliner blijft mooi op zijn plaats, zonder uit te lopen of te vervagen (dat rijmt). Ik vind het echt een aanrader, mocht je in de buurt van een Kiko winkel zijn, dan zou ik zeker even kijken of ze nog exemplaren op voorraad hebben!

Kiko Dark Tide Eyepencil

In bovenstaande look, met het I Heart Chocolate Salted Caramel Palette, gebruikte ik de kleur Hypnotic Teal, deze matcht perfect met de blauwe kleur uit het palette ♥

Het Kiko Dark Tide Eyepencil kost € 7,90 en is op dit moment nog beperkt verkrijgbaar in de webshop en de winkels van Kiko.

6 Comments on Kiko Dark Tide Eyeliner

 1. Talitha
  15 december 2015 at 14:08 (7 jaren ago)

  Die moet ik hebben, wat een mooie kleur, staat je goed! Ik heb er nu 1 van pupa, ook in blauw met een glitter, die is ook erg mooi. ☺

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  15 december 2015 at 09:07 (7 jaren ago)

  Ik gebruik dit echt nooit, maar het lijkt me wel een goed product!

  Beantwoorden
 3. ingrd
  15 december 2015 at 08:43 (7 jaren ago)

  staat je prachtig!!

  Beantwoorden
 4. jeapiebel
  15 december 2015 at 07:55 (7 jaren ago)

  Hij brengt heel soepel en zacht aan, de kleur heeft een mooie pigmentatie, dat is zeker een goed eyeliner.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.