Kleenex persoonlijke tissuekaart: toch een beetje samen

Juist nu zouden we allemaal het liefst onze dierbaren willen steunen, oppeppen en een extra stevige knuffel willen geven. Helaas is bij elkaar op bezoek gaan voor veel mensen nu even niet mogelijk. Vooral de ouderen en kwetsbaren moeten hun familie en vrienden voor langere tijd missen. Niemand zou zich in deze tijd alleen moeten voelen; daarom is Kleenex de tissuekaart-actie gestart. Het leukste tissuemerk van Nederland heeft 15.000 gratis tissuekaarten klaar liggen om te personaliseren en te versturen naar ouderen en kwetsbaren in Nederland en België. De kaarten zijn voor iedereen gemakkelijk online te bestellen. Wie steek jij een hart onder de riem?

Hoe werkt het?

Iedereen met een dierbare in de groep ouderen of kwetsbaren kan via de actiewebsite een gratis tissuekaart personaliseren en versturen. In vier gemakkelijke stappen is jouw persoonlijke kaart klaar om verzonden te worden. Upload een eigen foto, kies een achtergrondkleuren voeg je persoonlijke boodschap en naam toe. Binnen een aantal dagen ligt de kaart -compleet met een aantal verzachtende Kleenex tissues voor verkoudheid of een traan -dan bij jouw dierbare op de deurmat.

Glimlach op het gezicht

In deze tijden zijn er heel veel dingen die we voor de mensen om ons heen zouden willen doen of tegen ze zouden willen zeggen. Soms kan een kaartje al genoeg zijn om een glimlach op iemands gezicht te toveren. Met de tissuekaart laat je iemand weten dat je aan hem of haar denkt en dat die persoon niet alleen is. Samen geven we onze dierbaren een klein lichtpuntje in deze moeilijke periode. De tissuekaart-actie is echt alleen bedoeld voor ouderen en kwetsbaren die op dit moment helaas geen bezoek kunnen ontvangen.De online actie loopt zolang de voorraad strekt.

De tissuekaarten zijn te bestellen via deze website. Vanuit België zijn de kaarten te bestellen via deze website.

2 Comments on Kleenex persoonlijke tissuekaart: toch een beetje samen

 1. Linda Verberk
  6 mei 2020 at 21:26 (6 maanden ago)

  Mijn demente moeder heeft zo’n kaart gekregen. Wat een leuk idee. Zou graag zelf ook (tegen betaling) een dergelijke kaart naar mijn lieve schoonmoeder sturen.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  9 april 2020 at 07:58 (7 maanden ago)

  Briljant idee

  Een fijne dag

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.