Kneipp Be Happy Badschuim & Douche

Your moment of happiness ervaren? Ontdek de nieuwe Kneipp Badschuim Be Happy! Naast de lichamelijke verzorging van de natuurlijke oliën zorgen de frisse geuren van mandarijn en vetiver voor een blij gevoel en een glimlach op je gezicht. En dat is nog niet alles, ook de Kneipp Be Happy Douche komt in een nieuw jasje, maar wel met exact dezelfde fruitige samenstelling. De Badschuim Be Happy is verkrijgbaar in de Kneipp webshop en bij diverse drogisten.

Kneipp Be Happy Badschuim

De nieuwe Kneipp Be Happy Badschuim

Leun achterover in bad met dit nieuwe vrolijk schuimende badproduct en laat je omringen door de geur van de natuurlijke etherische oliën van mandarijn en vetiver. De natuurlijke oliën beschermen je huid tegen uitdrogen en laten haar zacht en soepel aanvoelen. De fruitig & stimulerende geur met de kracht van essentiële oliën in een plantaardig verzorgende formule doet écht iets voor je en dat merk je. Na jouw me-time momentje kun je alles weer aan met een glimlach. Voeg een dop badschuim toe aan het stromende water (36-38°C) en… Be Happy!

Kneipp Be Happy Badschuim

Be Happy Douche

De Be Happy Douche krijgt een nieuw verpakkingsdesign. De vertrouwde samenstelling blijft hetzelfde. Dat wordt extra genieten! En ook het milieu profiteert. Deze fles is namelijk geproduceerd op basis van 100% gerecycled materiaal en is volledig recyclebaar en het etiket is gemaakt van boomvrij en duurzaam steenpapier wat door zonlicht kan worden afgebroken.

Vrolijk makende mandarijn en rustgevende vetiver

Vetiver zit boordevol antioxidanten en werkt zuiverend en reinigend. De natuurlijke, aardse geur helpt met ontspannen en focussen. Daarentegen biedt de mandarijn een opwekkend effect. Door de bijzondere geurencombinatie worden zowel je huid als je humeur voorzien van een optimale boost!

Be Happy Be Happy Mandarijn-Vetiver lijn

De Kneipp Be Happy Mandarijn-Vetiver lijn bestaat nu uit vier producten:

4 Comments on Kneipp Be Happy Badschuim & Douche

 1. Miranda Aerts
  25 augustus 2020 at 20:36 (2 jaren ago)

  Ik heb de doucheschuim gehad, ik vond hem een beetje té kruidig.
  Misschien wel fijn bij verkoudheid, maar voor dagelijks gebruik niet mijn favoriet.

  Beantwoorden
 2. Annette Elias
  25 augustus 2020 at 17:34 (2 jaren ago)

  Mandarijn, heerlijk fris!! dus lekker voor in de ochtend! En deze spulletjes zijn lekker mild, dus die ga ik vast eens proberen!

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  25 augustus 2020 at 13:06 (2 jaren ago)

  Oh badschuim. Heerlijk. Van de week de anti stress douchegel gekocht. Die is ook al zo lekker.

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  25 augustus 2020 at 09:50 (2 jaren ago)

  Ik vind de geuren van Kneipp over het algemeen wel lekker;-) Deze combinatie spreekt me ook wel aan.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.