Kneipp Beauty Geheim Body Crème

Soms hebben we het even nodig: een luxe verwenmomentje voor onszelf. Omdat we een drukke werkweek hebben gehad, omdat de kinderen (of de hond) die dag oervervelend waren, of gewoon: omdat je goed voor jezelf moet zorgen. Gelukkig hoeft zo’n beetje luxe voor jezelf echt niet duur te zijn, dat bewijst de nieuwe Kneipp Beauty Geheim Body Crème!

Kneipp Beauty Geheim Body CrèmeKneipp Beauty Geheim Body Crème

‘Vroeger’ vond ik Kneipp altijd een beetje een suffe uitstraling hebben. Maar de afgelopen jaren zijn ze enorm vernieuwend (en verbeterend) bezig. De ene na de andere heerlijke lijn wordt geïntroduceerd, en ik vind het tegenwoordig meer een luxe merk dan een suf merk. Maar gelukkig zijn de prijzen als vanouds uitermate betaalbaar gebleven. De Kneipp Beauty Geheim Body Crème is een nieuw product binnen de al bestaande Beauty Geheim lijn. Deze lijn bevat producten die de huid verzorgen, voeden en hydrateren, en een combinatie van pure, natuurlijke oliën bevatten: Arganolie, Marula-olie, Wonderboomolie en Olijfolie. De rijke verzorgende producten geven je huid werkelijk de ultieme huidverzorging, en een wellness-gevoel dankzij de heerlijke, warme geur.

Kneipp Beauty Geheim Body CrèmeIngrediënten

Kneipp Beauty Geheim Body Crème zit boordevol verzorgende oliën. Ik noem: Amandelolie, Avocado-olie, Jojoba-olie, Arganolie, Wonderboomolie, Marula-olie en Olijfolie. Allemaal hebben ze hun eigen specifieke werking. Zo werkt Amandelolie verzorgend en verzachtend, Avocado-olie is een echte anti-aging topper, Jojoba-olie verzacht en versterkt de huid en Arganolie verbetert de weerstand en maakt de huid zacht. Wonderboomolie zorgt voor een gezonde huid, Olijfolie verbetert de vochtbalans van de huid en gaat huidveroudering tegen en Marula-olie draagt bij aan het natuurlijk herstel van de huid. Onnodig te zeggen dat je huid enorm blij wordt van deze Body Crème!

Kneipp Beauty Geheim Body CrèmeUiteraard horen zulke mooie ingrediënten in een mooi jasje, de pot van de Kneipp Beauty Geheim Body Crème ziet er prachtig, en ook een tikje luxe, uit ♥

Kneipp Beauty Geheim Body CrèmeTextuur, geur en werking

Het eerste wat opvalt zodra je de deksel van de (keurig gesealde) pot draait, is de hemelse geur. Deze is zoet, romig en warm: precies waar ik behoefte aan heb als ik mezelf lekker wil verwennen. Ik vind de geur van verzorgingsproducten toch wel één van de belangrijkste eigenschappen hoor, het kan een product echt maken of breken. In dit geval dus een groot pluspunt!

Kneipp Beauty Geheim Body CrèmeDe textuur is precies zoals je van een Body Crème mag verwachten: dik en romig. Toch smeert hij prima uit, en heeft na het inmasseren maar enkele minuutjes nodig om goed in te trekken. Nog een pluspunt: de Crème laat geen vervelend, plakkerig laagje achter (hij is dan ook vrij van paraffine, siliconen en minerale oliën). Wat wel achterblijft op mijn huid, is de hemelse, luxe geur ♥

Kneipp Beauty Geheim Body CrèmeWil je jezelf (en je huid) eens een keer echt verwennen? Neem dan de volgende keer als je bij de drogist bent, een pot Kneipp Beauty Geheim Body Crème mee en sluit jezelf daarna op in de badkamer. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten (€ 9,99/200 ml). Meer informatie over de Beauty Geheim producten vind je op de (vernieuwde) website van Kneipp. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

5 Comments on Kneipp Beauty Geheim Body Crème

 1. Miranda
  26 april 2017 at 21:38 (2 jaar ago)

  Die ziet er mooi uit, ik neem benieuwd naar de geur 🙂

  Beantwoorden
 2. Bianca
  26 april 2017 at 12:43 (2 jaar ago)

  Dit is echt een heerlijk product, mooie toevoeging aan het Kneipp assortiment <3

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  26 april 2017 at 07:30 (2 jaar ago)

  Dit klinkt hemels en ben er nu zo benieuwd naar!

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. marije
  26 april 2017 at 06:19 (2 jaar ago)

  Oeee ben erg benieuwd naar de geur

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.