Kneipp Beauty Geheim Huidolie

Sinds kort heeft Kneipp er een nieuwe, heerlijke (en uitgebreide) lijn bij: Beauty Geheim. De scrub uit deze lijn zagen jullie al eens voorbij komen op Beautyspots, sinds kort wordt deze op de badkamer vergezeld door een zusje uit de collectie: Kneipp Beauty Geheim Huidolie. In dit artikel vertel ik je meer over dit heerlijke huidverzorgingsproduct, die na een paar weken al tot mijn favorieten behoort!

Kneipp Beauty Geheim Huidolie

Kneipp Beauty Geheim Huidolie

Kneipp Beauty Geheim Huidolie

Ik vind de verpakking van Kneipp Beauty Geheim Huidolie (en van alle andere producten uit deze lijn) mooi en sjiek: de goudkleurige tinten verklappen al dat er iets moois in dit flesje zit. Kneipp gebruikt voor haar verschillende lijnen verschillende kleuren, waardoor je ze in één oogopslag herkent in het schap.

Kneipp Beauty Geheim Huidolie

Ik ken de producten van Kneipp al geruime tijd, maar een huidolie had ik nog niet eerder gebruikt. Aangezien de producten van Kneipp die ik tot nu toe gebruikte mij nog nooit teleurgesteld hebben, waren mijn verwachtingen hoog gespannen. Waar Kneipp een aantal jaar geleden voor mij een beetje een stoffig imago had, hebben ze dit de laatste jaren helemaal van zich af weten te schudden. Het is een merk wat mooie en kwalitatief goede producten maakt, voor een betaalbare prijs. Het feit dat het op veel plekken verkrijgbaar is, maakt het een voor iedereen toegankelijk merk.

Kneipp Beauty Geheim Huidolie

Kneipp Beauty Geheim Huidolie

Kneipp Beauty Geheim Huidolie: ingrediënten

Naast de op de flacon vermelde Arganolie (zorgt voor een soepele huid), Marula-olie (versterkt de natuurlijke beschermlaag van de huid), Wonderboomolie (houdt de natuurlijke vochtbalans van de huid in stand) en Olijfolie (maakt de huid voelbaar gladder en zachter en beschermt deze), bevat Kneipp Beauty Geheim Huidolie tevens zonnebloemolie, amandelolie, vitamine E en nog enkele verzorgende oliën. Een heel fijne en mooie ingrediëntenlijst, dit doet echt wat voor je huid!

Kneipp Beauty Geheim Huidolie bevat geen conserveringsmiddelen (is daardoor ook maar 3 maanden na opening houdbaar), geen minerale oliën en is dierproefvrij.

Kneipp Beauty Geheim Huidolie

Het glazen flesje heeft een vrij kleine opening, waardoor het doseren van de dunne olie prima gaat, je schiet niet snel uit met het flesje.

De geur van Kneipp Beauty Geheim Huidolie is heel zacht en subtiel, en zoet en warm tegelijk, ik vind hem heerlijk!

Kneipp Beauty Geheim Huidolie

Kneipp Beauty Geheim Huidolie

Kneipp Beauty Geheim Huidolie is vrij dun van textuur, en is een vrij vette olie. Nu is olie natuurlijk altijd vet, maar je hebt ook zogenaamde ‘droge’ olie, die wat meer waterachtig van textuur is. Dat is deze huidolie van Kneipp niet. De olie voelt heel zacht aan op mijn huid, en laat zich goed inmasseren. Ondanks de volle textuur trekt de olie vrij snel in, en laat een aangenaam, verzorgend laagje achter op mijn huid.

Hoewel je het in eerste instantie misschien niet zou verwachten, vind ik Kneipp Beauty Geheim Huidolie ook uitstekend te gebruiken in de zomermaanden: de zachte olie voelt heerlijk op je huid als deze wat droog en trekkerig voelt na zon en/of strand, en geeft deze de verzorging die ze dan goed kan gebruiken. Daarnaast geeft de olie de huid een mooie glans, waardoor je huid net nog iets bruiner lijkt. En het kleine formaat flesje past prima in je vakantiekoffer!

Kneipp Beauty Geheim Huidolie

Kneipp Beauty Geheim Huidolie (€ 8,49/100 ml) is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en webshops.

Gebruik jij graag olie voor je huid?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

9 Comments on Kneipp Beauty Geheim Huidolie

 1. Beautytalk
  18 juni 2015 at 19:20 (7 jaren ago)

  Ik ben dol op deze huidolie! Ruikt heerlijk en doet mijn huid stralen!
  Liefs,
  Eefje

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  18 juni 2015 at 14:44 (7 jaren ago)

  Lijkt me een heerlijk product.

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  18 juni 2015 at 12:01 (7 jaren ago)

  Ik heb een droge huid en dan lijkt me dit product erg goed voor een soepele en elastische huid.

  Beantwoorden
 4. Manon
  18 juni 2015 at 11:36 (7 jaren ago)

  Ik heb de doucheolie , die vind ik erg fijn, ben ook wel benieuwd naar deze!

  Beantwoorden
 5. mariëlle
  18 juni 2015 at 09:13 (7 jaren ago)

  Ik heb hem zelf ook en ik vind het een heerlijk product!

  Beantwoorden
 6. Bianca
  18 juni 2015 at 08:34 (7 jaren ago)

  Dit is de enige huid olie die ik gebruik vind hem erg prettig om te gebruiken x

  Beantwoorden
 7. Nicole
  18 juni 2015 at 07:58 (7 jaren ago)

  Ik ben dol op olie voor op de huid (en haar) dus zal deze zeker eens gaan proberen.
  Al heb ik een voorkeur voor droge olie.
  Ben ook erg benieuwd naar de geur.

  Beantwoorden
 8. mireille
  18 juni 2015 at 07:42 (7 jaren ago)

  in mijn opleidings tijd ( heel lang geleden ) oefende ik de lichaamsmassage altijd met Kneipp lichaamsolie. Ben benieuwd of deze herinneringen bij me op roept.

  Beantwoorden
 9. Marion
  18 juni 2015 at 06:58 (7 jaren ago)

  Ik heb deze hele lijn gewonnen bij een winactie en ik ben dolenthousiast. Wat een heerlijk product. Ik ben overigens blij dat ik je artikel las, want ik heb de olie nog maar één keer gebruikt en wist niet deze maar drie maanden houdbaar was. Komende tijd mezelf dus heerlijk verzorgen met deze olie. Thanks voor de tip.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.