Kneipp Cosy Moment Crème Douche

De wintertijd is het moment bij uitstek om je te hullen in warme, kruidige geuren. Geuren die als een warme deken om je heen voelen. Dit jaar heb ik die behoefte nog meer dan anders, mijn badkamer staat momenteel vol met producten met warme, cosy geuren. Geuren die je letterlijk een gevoel van geborgenheid geven. Ik ontdekte onlangs de nieuwe geurlijn Kneipp Cosy Moment, en kocht daarvan de Crème Douche. Ik kan alvast verklappen: dat smaakt naar meer!

Kneipp Cosy Moment

Kneipp Cosy Moment Crème Douche

Ik was onlangs in de webshop van Kneipp, omdat mijn lippenbalsems op waren en ik dringend nieuwe nodig had. Bij het schrijven van dit artikel zie ik dat ik al bijna twee jaar de 100% natuurlijke lippenbalsems van Kneipp gebruik, ik vind ze zo fijn! Maar goed, daar ging dit artikel niet over 😉 Ik was dus aan het webshoppen, en om aan gratis verzending te komen, besloot ik maar wat extra producten mee te bestellen. Showergel bijvoorbeeld, die kun je tenslotte nooit genoeg op voorraad hebben.

Ik had de Vijgenmelk-Arganolie variant al in min virtuele winkelmandje gegooid, en toen viel mijn oog op een redelijk nieuwe lijn: Cosy Moment. In deze lijn is op dit moment een Crème Douche, een Badschuim en een Bodylotion verkrijgbaar. Ik koos voor de eerste.

Kneipp Cosy Moment

Ontdek een nieuwe geurbeleving met de nieuwe Kneipp Verzorgingslijn Cosy Moment Macadamia Star anise. Warme, zachte en kruidige geurnoten gecombineerd met intensief verzorgende producten voor bad, douche en body. Kneipp Cosy Moment geeft je een gevoel van geborgenheid, een echt verwenmoment!

Kneipp Cosy Moment bevat geurnoten van macademia, steranijs en sinaasappel. De eerste en laatste klonken meteen heerlijk, steranijs had ik wel een beetje twijfel over. Is dat eigenlijk wel lekker in een verzorgingsproduct? Ik besloot het gewoon te proberen, en gelukkig maar dat ik dat deed ♥

Ingrediënten

Kneipp Cosy Moment Crème Douche bevat veel natuurlijke plantaardige extracten, waaronder een aantal verzorgende oliën. Zoals Jojoba olie, Zoete Amandelolie en Sheabutter, en natuurlijk de al eerder genoemde Macademia extract, Sinaasappelolie en Steranijs-extract. Kneipp is overigens niet geheel natuurlijk, zo bevat de Crème Douche wel SLES.

Kneipp Cosy Moment

Textuur, geur en werking

De textuur is zoals de naam al verklapt: crèmig ♥ In aanraking met water verandert het op mijn huid in een zacht en rijk schuim. De geur is werkelijk heerlijk. Was ik in eerste instantie een beetje ‘bang’ voor de geur van anijs: die is perfect in balans met de andere geuren. Ik ruik het wel, maar heel subtiel. De geur is een perfecte mix van zachtheid, warmte en het vleugje kruidig van steranijs. Wat is het heerlijk om ’s ochtends in alle vroegte langzaam wakker te worden met deze lieve geur ♥

Ondanks de aanwezigheid van SLES droogt de Crème Douche mijn huid niet uit. Na het afdrogen gebruik ik wel een verzorgend product, maar dat doe ik altijd.

Kneipp Cosy Moment Crème Douche kost € 6,49 en is verkrijgbaar in de eigen webshop van Kneipp. Volgende keer bestel ik de Bodylotion ook mee!

3 Comments on Kneipp Cosy Moment Crème Douche

 1. Miranda Aerts
  11 februari 2021 at 18:50 (1 jaar ago)

  Heerlijk met dit weer!

  Beantwoorden
 2. Annette Elias
  11 februari 2021 at 18:44 (1 jaar ago)

  Dat klinkt echt HEERLIJk zeg! Mmm, ik ga er ook eens naar kijken!

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  11 februari 2021 at 15:54 (1 jaar ago)

  Oeh, de geur lijkt mij ook heerlijk, zeker voor die koude dagen nu!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.