Kneipp douche foam vijgenmelk-arganolie

Je kent het vast wel: zo’n dag waarop echt álles tegenzit. Een rotdag op het werk, je computer die iedere keer vastloopt, de bus die net voor je neus wegrijdt, en precies op het moment dat je dan eindelijk op je fiets stapt om naar huis te rijden, worden de sluizen boven opgezet, en kom je uiteindelijk drijfnat en verkleumd thuis. Zo’n dag waarop je het liefst onder de dekens zou kruipen met een kop thee en een grote reep chocola. Gelukkig is er nu een beter alternatief: Kneipp douche foam vijgenmelk-arganolie. Deze heerlijke, zachte douche foam geeft je een instant Comfy Cosy gevoel, en laat alle ellende van de dag verdwijnen (nou ja, bijna alle ellende…). Lees snel verder voor meer info over dit heerlijke product!

Kneipp douche foam vijgenmelk-arganolie

Kneipp douche foam vijgenmelk-arganolie: zachtheid in het kwadraat

Vanaf het moment dat Kneipp de Natuurlijk Zacht-lijn uitbracht met daarin producten in de geuren amandelmelk-amandelolie en vijgenmelk-arganolie, ben ik groot fan van de laatstgenoemde geur. Hoewel ik amandelmelk-amandelolie ook heerlijk vind, geeft vijgenmelk-arganolie mij hét ultieme verwen-gevoel: een warm bad, open haard, dikke witte katoenen badjas, thee en melkchocolade bij elkaar. Ik vind de geur heerlijk Comfy en Cosy, en eigenlijk heb ik, sinds de lijn uitkwam, altijd wel iets in deze geur op de badkamer staan.

Kneipp douche foam vijgenmelk-arganolie

Kneipp douche foam vijgenmelk-arganolie

Toen ik hoorde dat de Kneipp douche foam vijgenmelk-arganolie uitkwam, liep ik nog net niet te stuiteren door het huis. Ik ben groot fan van douche foams, en dan ook nog eens eentje in mijn favoriete verwen-geur: dat is zachtheid in het kwadraat, en pure verwennerij voor onder de douche!

Kneipp douche foam vijgenmelk-arganolie

Kneipp douche foam vijgenmelk-arganolie

Kneipp douche foam vijgenmelk-arganolie: ingrediënten

Net zoals de meeste douche foams bevat Kneipp douche foam vijgenmelk-arganolie SLS. Bij producten als deze is dat eigenlijk onontkoombaar, anders krijg je nooit zo’n vol, rijk schuim. Bij doucheproducten heb ik nooit zo’n moeite met de aanwezigheid van SLS of SLES, dat spoel je toch vrij snel weer van je huid. Maar als je huid hier gevoelig op reageert, kun je hem dus beter (helaas) niet gebruiken.

Gelukkig bevat Kneipp douche foam vijgenmelk-arganolie ook veel verzorgende ingrediënten als Arganolie, Vijgen-extract, Sinaasappelolie, Limoenolie en Cederolie. De douche foam bevat geen conserveringsmiddelen zoals parabenen of minerale oliën.

Kneipp douche foam vijgenmelk-arganolie

Kneipp douche foam vijgenmelk-arganolie zit in een spuitflacon, waar de douche foam in gel-vorm uitkomt. Al heel snel (zo snel dat het niet op de foto vast te leggen is), verandert dit in een heerlijk vol, rijk schuim wat heel zacht aanvoelt op de huid:

Kneipp douche foam vijgenmelk-arganolie

Kneipp douche foam vijgenmelk-arganolie droogt mijn huid niet uit en heeft een licht verzorgende werking. Hierdoor is hij ook heel fijn om te gebruiken als scheergel. Voor het ultieme Comfy Cosy gevoel smeer je je na het douchen natuurlijk in met de Kneipp Body crème in dezelfde geur <3

Kneipp douche foam vijgenmelk-arganolie kost € 6,99 voor 200 ml en is verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten. Online vind je de douche foam o.a. bij Drogisterij.net en Kruidvat.nl (bij laatstgenoemde geldt momenteel 1+1 gratis op het complete assortiment van Kneipp!).

11 Comments on Kneipp douche foam vijgenmelk-arganolie

 1. jouvence
  29 augustus 2014 at 23:08 (8 jaren ago)

  deze lijkt me heerlijk.! ♥ heb nog nooit een douche foam gebruikt xx

  Beantwoorden
 2. Vanessa
  29 augustus 2014 at 22:22 (8 jaren ago)

  Ik ben gek op douche foams. Ben benieuwd naar de geur van deze!

  Beantwoorden
 3. Sylvia
  29 augustus 2014 at 19:07 (8 jaren ago)

  Bedankt voor de tip van 1+1 gratis, zat er al een tijdje op te wachten, maar helemaal niet meegekregen dat het nu was.
  Ik heb 2 douchfoams gehaald en ik zag dat er ook een Sugar scrub is, dus die en een body crème ook meegenomen 🙂

  Je blog is niet goed voor me, paar weken terug ook al melkmeisje gehaald toen ik het hier voorbij zag komen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 augustus 2014 at 20:17 (8 jaren ago)

   Dat is goed om te horen! 🙂

   Beantwoorden
   • Natasja
    29 augustus 2014 at 20:32 (8 jaren ago)

    Oh, en voor de Sugar scrub ga ik morgen even langs Kruidvat, die ga ik natuurlijk ook testen! Love it!

    Beantwoorden
 4. Kimberly
  29 augustus 2014 at 17:14 (8 jaren ago)

  Ik ben echt heel benieuwd geworden en ben benieuwd wat ik ervan zou vinden! Lijkt me in ieder geval echt een super lekker product <3

  Beantwoorden
 5. Manon
  29 augustus 2014 at 17:00 (8 jaren ago)

  Ik heb er nu een in lavender geur van kneipp, deze lijkt me ook erg lekker <3

  Beantwoorden
 6. Eilish
  29 augustus 2014 at 15:48 (8 jaren ago)

  Deze lijkt me fijn! Ik houd echt van douche foams!

  Beantwoorden
 7. Bianca
  29 augustus 2014 at 08:56 (8 jaren ago)

  Nu weet ik gelijk wat ik gisteren ben vergeten te kopen bij de Kruidvat…deze lijkt mij heerlijk x

  Beantwoorden
 8. Jori
  29 augustus 2014 at 08:45 (8 jaren ago)

  Melkmeisje wilde ik vd week gaan kopen,ook 1+1 maar niet te krijgen… dan vanmiddag maar bij de grotere Kruidvat in de stad kijken… En dan leg ik deze ook graag in mn winkelmandje want die foams blijven lekker….En deze geur is idd super lekker.

  Beantwoorden
 9. Sonja
  29 augustus 2014 at 07:32 (8 jaren ago)

  Lijkt me inderdaad heerlijk. Ga zo naar het Kruidvat, even kijken!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.