Kneipp Goodbye Stress zet stress om in positieve energie

Stress is een natuurlijke fysiologische reactie op een spannende gebeurtenis. Het is handig als je een goede prestatie wilt leveren. Maar tegenwoordig vragen wij zoveel van onszelf, dat stress een beklemmend gevoel kan geven en een negatief effect op de gezondheid heeft. Gelukkig hebben we tegenwoordig zoveel kennis over het fenomeen stress dat we weten hoe we het kunnen omzetten in positieve energie. Met wat tips en tricks en het inbouwen van quick breaks wordt je leven ineens weer een stuk overzichtelijker. Kneipp Goodbye Stress helpt je hierbij.

Kneipp Goodbye Stress

Kneipp Goodbye Stress

Met onze jarenlange kennis op het gebied van ontspanning en stresstransformatie willen wij je graag vanuit een holistische visie (een totaalaanpak) inspireren met tips om stress te bestrijden en te voorkomen. De nieuwe Kneipp Goodbye Stress producten helpen daarbij. Jouw Kneipp-moment voor het leegmaken van je hoofd. Met de verfrissende geuren van natuurlijke etherische rozemarijn- en watermuntolie zet je stress om in positieve energie. Goodbye Stress – Welcome Energy!

De nieuwe Kneipp Goodbye Stress collectie bestaat uit: een badolie, douchegel, douche foam, geurkaars en thee. Ze zijn vanaf nu te bestellen in de Kneipp webshop en ook verkrijgbaar bij diverse drogisten. Voel de spanning verdwijnen in bad of onder de douche. Gebruik ook de geurkaars en een lekkere kop thee om je mindset thuis te veranderen.

Duurzame materialen

Kneipp is continu bezig met innovaties op het gebied van duurzaamheid. De doucheflacon van Goodbye Stress is gemaakt van gerecycled materiaal. Ook de labels van de douche en badolie zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

Effectieve verfrissing

Etherische olie geeft net als cafeïne een energieboost, maar geeft je daarna niet de dip die je met koffie en energiedrankjes ervaart. Etherische oliën hebben verschillende eigenschappen, sommige oliën verhogen het energieniveau, andere oliën verbeteren de concentratie of werken opbeurend. Voor de Goodbye Stress producten selecteerde en combineerde Kneipp de meest effectieve oliën voor een optimaal opwekkend effect. Hello positive energy!

 • Watermuntolie is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau.
 • Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Het geeft de mind een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert. In drukke tijden is rozemarijnolie jouw vriend.

De nieuwe Kneipp Goodbye Stress collectie geeft je een duwtje in de rug om energieker door het leven te gaan. Vanuit de holistische Kneipp filosofie zal Kneipp meer tips bieden voor meer ontspanning en plezier in het leven. Meer nieuws volgt…

Assortiment en adviesprijzen Kneipp Goodbye Stress

Badolie Goodbye Stress (100 ml) € 9,99
Douche Goodbye Stress (voorheen Clear mind, 250 ml) € 6,99
Douche foam Goodbye Stress (200 ml) € 8,49
Geurkaars Goodbye Stress (145 gr) € 7,99
Thee Goodbye Stress (15 zakjes) € 4,99

5 Comments on Kneipp Goodbye Stress zet stress om in positieve energie

 1. Miranda Aerts
  2 februari 2020 at 11:36 (8 maanden ago)

  Ze zijn erg lekker!

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  31 januari 2020 at 15:49 (8 maanden ago)

  Oh, dit is veelbelovend. Ik ga eens op zoek naar die badolie.

  Beantwoorden
 3. Jessica
  30 januari 2020 at 15:29 (8 maanden ago)

  Ben benieuwd! Vanavond maar eens kijken of het bij de Kruidvat ligt.

  Beantwoorden
 4. Marije
  30 januari 2020 at 15:10 (8 maanden ago)

  Ik vind dit echt een heerlijke lijn van Kneipp

  Beantwoorden
 5. Mariska
  30 januari 2020 at 11:26 (8 maanden ago)

  Dit is een heerlijke lijn en geeft mij ook daadwerkelijk een positief gevoel. Heerlijk fris ook.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.