Kneipp lipcare: 100% natuurlijke lippenbalsems

Onlangs vertelde ik al dat Kneipp een paar hele mooie Home Fragrance producten aan het assortiment heeft toegevoegd. Maar er is meer! Kneipp lipcare, 100% natuurlijke lippenbalsems die ontzettend goed werken! Ik vertel je er in dit artikel heel graag wat meer over!

Kneipp lipcareKneipp lipcare met ‘Depot-effect’

Toen ik de Kneipp lipcare producten binnen kreeg, was ik direct reuze nieuwsgierig. De verpakking ziet er ontzettend mooi uit vind ik. Het straalt zachtheid en puurheid uit, de 100% natuurlijke samenstelling zie je terug in de verpakking. Letterlijk en figuurlijk: “Het vouwdoosje is gemaakt van innovatief en ecovriendelijk graspapier. Dit graspapier genereert minder CO2-uitstoot, vereist ca. 3.000 liter minder water per ton karton en zorgt voor korte transportroutes.”

Kneipp lipcareEr zijn drie varianten verkrijgbaar: Almond-Candelilla, Elderberry-Sheabutter en Cupuacu-Vanilla. Ik ontving de laatste twee, en die zijn werkelijk heerlijk ♥

Kneipp lipcareDe Kneipp lipcare lippenbalsems bevatten vooral heel veel verzorgende oliën en plantenextracten. Ik noem er een paar: Olijfolie, Kokosolie, Sheaboter, Jojoba-olie, Candelila was, Abrikozenpitolie, Marula-olie, Zonnebloemolie en vitamine E. De lippenbalsems zijn geschikt voor veganisten, er zijn geen dierlijke ingrediënten aan toegevoegd. En uiteraard zijn ze niet getest op dieren.

De lippenbalsems zijn vrij van conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën.

Kneipp lipcareBuiten het feit dat de lippenbalsems prachtige ingrediënten bevatten, hebben ze ook een geweldige verpakking. De onderzijde van de stick, het gedeelte waarmee je draait, is gemaakt van kurk. Dit zorgt voor een heel bijzonder ‘soft touch’-effect als je de lippenbalsem gebruikt. Daarbovenop zit een kunststof dop, in dit geval in het lila-paars.

Kneipp lipcareKneipp Lipcare Elderberry-Sheabutter

De lippenbalsem zelf is kleurloos. De Elderberry-Sheabutter lippenbalsem heeft een heerlijk zoet-fruitige geur en smaak, die mooi subtiel is. Bij het aanbrengen voelt Kneipp lipcare heerlijk zacht en verzorgend aan. De textuur is precies goed: niet te vet maar een aangenaam verzorgend laagje. Ik gebruik de lippenbalsem zowel overdag als ‘s avonds. Als ik hem ‘s avonds voor ik ga slapen aanbreng, voel ik de volgende ochtend nog steeds een verzorgend, hydraterend laagje op mijn lippen. Dit komt door het speciale time-release ‘depot-effect’, dit betekent dat de hydratatie na het aanbrengen steeds beetje bij beetje wordt afgegeven voor een lange periode, En dat werkt dus echt heel goed!

Kneipp lipcareKneipp Lipcare Cupuacu-Vanilla

Minstens zo lekker is de Cupuacu-Vanilla variant. Deze heb ik op mijn nachtkastje staan, ik breng hem aan voor het slapen gaan. Hoewel ik al heel veel lippenbalsems getest en geprobeerd heb, is dit toch denk ik wel met stip één van de lekkerste en beste!

Kneipp lipcareDeze variant bevat onder andere voedende Cupuacu-butter en vanille-extract. Verder bevatten de lippenbalsems veelal dezelfde ingrediënten, soms in een net iets andere volgorde.

Kneipp lipcareik vind de verpakking zo geweldig bedacht, een echte blikvanger!

Kneipp lipcareIk vind de nieuwe Kneipp lipcare lippenbalsems echt geweldig ♥ De looks, de geuren, de ontzettend goede werking: chapeau! Mijn lippen zijn, ondanks het feit dat het inmiddels al best koud is (geweest), zacht en soepel en voelen verzorgd aan. Het feit dat de lippenbalsem mijn lippen gedurende de hele nacht verzorgt, vind ik een groot pluspunt. Ja, ik ben echt fan!

Kneipp lipcareDe Kneipp lipcare lippenbalsems kosten € 5,99 en zijn verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten. Meer informatie over de producten en de verkooppunten vind je via website van Kneipp. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

10 Comments on Kneipp lipcare: 100% natuurlijke lippenbalsems

 1. bychristiana
  22 november 2018 at 10:48 (2 jaar ago)

  Mij spreken ze ook aan! En inderdaad; wat een mooie verpakkingen, helemaal niet Kneipp-achtig, maar echt een stukje luxer dan ik van het merk gewend ben.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  21 november 2018 at 16:23 (2 jaar ago)

  Ze zijn echt heel mooi en jouw review linkt goed! Mooie nieuwe producten van Kneipp 🙂

  Beantwoorden
 3. Evelien
  21 november 2018 at 13:10 (2 jaar ago)

  Oh, Cupuacu-Vanilla lijkt me zo lekker.. fijn dat je er blij mee bent. Het gedeelte is leuk bedacht! Ook ben ik blij dat er geen minerale olie in zit.

  Beantwoorden
 4. moi
  21 november 2018 at 10:29 (2 jaar ago)

  Klinkt goed!

  Ik ben nu zo benieuwd wat dat ‘depot-effect’ inhoudt..

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 november 2018 at 10:31 (2 jaar ago)

   Dat staat uitgelegd in het artikel 😉

   Beantwoorden
   • moi
    22 november 2018 at 08:29 (2 jaar ago)

    Ja sorry, ik bedoel eigenlijk hoe en waarmee ze dat effect bereiken 🙂 Het product is toch gemaakt van natuurlijke olieen/vetten, dus 1 van die vetten geeft de hydratatie langzaam af?

    Beantwoorden
 5. Bianca
  21 november 2018 at 09:45 (2 jaar ago)

  Kneipp heeft momenteel weer zulke leuke nieuwe lanceringen! Deze lippenbalsems zag ik al voorbij komen, ik ga ze zeker eens proberen x

  Beantwoorden
 6. Cindy
  21 november 2018 at 07:49 (2 jaar ago)

  Ik twijfelde gisteren nog om er een mee te nemen (vond ‘m gewoon mooi qua uiterlijk en verpakking haha), maar niet gedaan; heb nog 4 Labello’s liggen… 😉

  Maar mocht ik ‘m ergens in de aanbieding zien, dan kan het maar zo zijn dat ik ‘m tóch koop 😉

  Beantwoorden
 7. Marije
  21 november 2018 at 06:38 (2 jaar ago)

  Ben heel benieuwd naar deze. Helemaal met het koude weer dat er aankomt.

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  21 november 2018 at 06:20 (2 jaar ago)

  Ik vindt deze fijn
  De roze heb ik.
  Ik gebruik hem een aantal keren per dag.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.