Kneipp Lippenbalsem Hydro care: wat een heerlijke verzorging!

Onlangs vertelde ik jullie al over de nieuwe Kneipp Lippenbalsems, waar ik écht fan van ben. Ik gebruik momenteel niets anders op mijn lippen, zowel in mijn handtas als op mijn nachtkastje zit/staat een exemplaar. Sinds kort is er een nieuwe variant verkrijgbaar: Kneipp Lippenbalsem Hydro care met extracten van Watermunt en Aloë Vera. Een intensief hydraterende lippenbalsem, die natuurlijk perfect bij de zomer past. Ik heb hem getest (en akkoord bevonden 😉 ) en vertel er vandaag wat meer over!

Kneipp Lippenbalsem Hydro care

Kneipp Lippenbalsem Hydro care

Ben jij klaar voor een zomer vol zoenen? Dat is mooi want hij komt eraan, de nieuwe lippenbalsem Hydro care van Kneipp® met extracten van watermunt en aloë vera. Een ultiem hydraterende 100% natuurlijke lippenbalsem met een verfrissende touch en een aquatische geur. Deze lippenbalsem heeft een bijzonder ‘depot-effect’* waardoor je de hele dag kunt genieten van verzorging en hydratatie die beetje bij beetje door de balsem wordt afgegeven.

Net als de andere varianten is Kneipp Lippenbalsem Hydro care 100% natuurlijk, met hele fijne, verzorgende ingrediënten. Hij bevat geen conserveringsmiddelen, minerale oliën, paraffine, siliconenoliën en kleurstoffen. Maar wel natuurlijke verzorgende oliën en botanische wax. Zoals Kokosolie, Sheabutter, Olijfolie, Zonnebloemolie, Jojoba olie en Vitamine E. En natuurlijk de eerder genoemde Munt-extract en Aloë Vera-extract.

Kneipp Lippenbalsem Hydro careHydraterende werking

In het voorjaar en zomer hebben mijn lippen duidelijk een andere verzorging nodig dan in de koudere maanden. Net als de huid van mijn gezicht en lichaam, en dat is natuurlijk ook logisch. Kneipp Lippenbalsem Hydro care sluit perfect aan bij deze veranderende verzorging, en komt dan ook precies op het juiste moment. Want ook al is het nu warmer, juist nu heeft de tere huid van je lippen behoefte aan hydratatie. De lippenbalsem is ideaal voor droge, gebarsten of gevoelige lippen. En vanwege de aquatische geur is de lippenbalsem ook voor mannen fijn om te gebruiken!

Goed om te weten: Kneipp Lippenbalsem Hydro care is geschikt voor veganisten. En de lippenbalsem is Ecocert en Cosmos gecertificeerd.

Kneipp Lippenbalsem Hydro careDeze nieuwe variant van Kneipp Lipcare heeft dezelfde verpakking, die ik echt zo ontzettend mooi vind! De stick heeft een prettige greep; de combinatie van kurk en polypropeen zorgt voor een superfijn ‘soft touch’ effect. De dop is hier uitgevoerd in lichtgroen, en dat past natuurlijk perfect bij de hydraterende werking en de frisse geur. De geur is overigens heel subtiel en niet overheersend. En zelfs voor iemand die eigenlijk niet van aquatische geuren houd, erg lekker 🙂 Net als bij de andere varianten is de lekkere, maar subtiele geur voor mij echt één van de grote pluspunten van deze lippenbalsem.

Textuur en werking

De belangrijkste reden waarom ik zo’n fan ben van de Kneipp lippenbalsems, is de textuur. Sommige lippenbalsems blijven als een laagje óp je lippen liggen, in plaats van een verzorgend laagje te vormen. Dat doen de lippenbalsems van Kneipp niet. Hier maakt de textuur van de lippenbalsem meteen bij het aanbrengen echt contact met de lippen. Ze geeft mijn lippen een heerlijk verzorgend laagje wat ontzettend fijn en aangenaam aanvoelt.

Het speciale ‘depot-effect’ zorgt ervoor dat de lippenbalsem langdurig, en beetje bij beetje, verzorging en hydratatie aan je lippen geeft. Dat merk ik vooral als ik de lippenbalsem ‘s avonds aanbreng voor ik naar bed ga. De volgende ochtend voel ik nog steeds de verzorgende, hydraterende werking van de balsem. Mijn lippen voelen super zacht en verzorgd aan, en ik heb nauwelijks nog last van droge plekjes of losse velletjes. Ook deze nieuwe variant is weer zo ontzettend goed, ik kan ze je van harte aanbevelen!

Kneipp Lippenbalsem Hydro care is verkrijgbaar bij de bekende Kneipp verkooppunten en kost € 5,99. Op de website van Kneipp vind je meer informatie over dit en alle andere producten van Kneipp. Ik heb dit product ontvangen voor een review.

6 Comments on Kneipp Lippenbalsem Hydro care: wat een heerlijke verzorging!

 1. Miranda Aerts
  30 mei 2019 at 21:49 (1 jaar ago)

  Mooi product van Kneipp!

  Beantwoorden
 2. Adrina
  30 mei 2019 at 16:13 (2 jaar ago)

  Oh, deze ga ik zeker een keer proberen!!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  29 mei 2019 at 08:35 (2 jaar ago)

  Fijne review.
  Ik heb de lila kleurige.
  Het werk goed hydraterend.

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. Bouke
  29 mei 2019 at 08:26 (2 jaar ago)

  ✅op mijn boodschappenlijstje gezet. Klinkt heerlijk, gebruik haast geen lippenbalsem juist omdat ik zo’n plaklaagje verschrikkelijk vind! Hoop dat bij deze anders te ervaren

  Beantwoorden
 5. Monique
  29 mei 2019 at 08:14 (2 jaar ago)

  Die ga ik zeker proberen!
  Grtjs Monique

  Beantwoorden
 6. Caro
  29 mei 2019 at 07:31 (2 jaar ago)

  Klinkt goed!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.