Kneipp Natuurlijk Zacht bodycrème vijgenmelk-arganolie

Toen ik onlangs vertelde over de Kneipp Natuurlijk Zacht bad- en doucheproducten, eindigde ik het artikel met:

Het enige wat nog aan deze lijn ontbreekt, zijn verzorgingsproducten als bodylotion en -olie in dezelfde geur, maar ik heb begrepen dat Kneipp deze na de zomer gaat uitbrengen. Ik kan niet wachten!

Kneipp Natuurlijk Zacht bodycrème vijgenmelk-arganolie

Kneipp Natuurlijk Zacht bodycrème vijgenmelk-arganolie: nieuw in het schap

Ik had niet durven hopen dat mijn wens zo snel al verhoord zou worden, hihihi! Een paar weken geleden ontdekte ik namelijk bij het Kruidvat de splinternieuwe Kneipp Natuurlijk Zacht bodycrème in de bekende varianten amandelmelk-amandelolie en vijgenmelk-arganolie. Ik kocht de laatste van de twee en vertel jullie er graag meer over.

Kneipp Natuurlijk Zacht bodycrème vijgenmelk-arganolie

De producten van Kneipp bevatten geen conserveringsmiddelen zoals parabenen, geen minerale oliën en bevatten natuurlijk verzorgende werkstoffen. Alle producten van Kneipp zijn dermatologisch getest en niet op dieren getest.

Kneipp Natuurlijk Zacht bodycrème vijgenmelk-arganolie

Kneipp Natuurlijk Zacht bodycrème vijgenmelk-arganolie: de ingrediënten

De hydraterende en extra voedende Kneipp Natuurlijk Zacht bodycrème vijgenmelk-arganolie bevat onder andere de volgende verzorgende ingrediënten: amandelolie, avocado olie, jojoba olie en argan olie. Verder bevat de bodycrème nog caprylyl glycol en Caprylic/Capric Triglyceride, ingrediënten die de huid verzorgen en herstellen. Glycerine wordt gebruikt als “vervoerder” van werkstoffen, het zorgt ervoor dat de stoffen in de huid komen waar ze hun werk moeten doen. De bodycrème belooft de huid maar liefst 24 uur lang te hydrateren en te beschermen tegen uitdrogen. Perfect voor de komende koude maanden dus!

Kneipp Natuurlijk Zacht bodycrème vijgenmelk-arganolie

Kneipp Natuurlijk Zacht bodycrème vijgenmelk-arganolie: textuur en werking

Kneipp Natuurlijk Zacht bodycrème vijgenmelk-arganolie is een lekker zachte, soepele crème, die heel makkelijk uitsmeert en lekker snel in de huid trekt. Het laagje wat hij na intrekken achterlaat, voelt verre van vervelend; het is dan ook geen vochtig of klef laagje, maar voelt zacht en voedend. De bodycrème vijgenmelk-arganolie ruikt heel zacht en subtiel, de geur is werkelijk hemels, net zoals de bad- en doucheproducten uit dezelfde lijn. Het is heerlijk om nu na het douchen of badderen een bodycrème in dezelfde zachte geur te kunnen gebruiken. Ik word echt helemaal zen van deze producten. En aangezien de vorige keer mijn wens ook zo snel werd vervuld: een bodyspray met de twee geuren uit de Kneipp Natuurlijk Zacht lijn, zou dat niet werkelijk het toppunt van zalige zachtheid zijn? 😉

Kneipp Natuurlijk Zacht bodycrème vijgenmelk-arganolie

De Kneipp Natuurlijk Zacht bodycrème vijgenmelk-arganolie kost (net als de amandelmelk-amandelolie variant) € 9,49 en is te koop bij o.a. het Kruidvat, of online.

2 Comments on Kneipp Natuurlijk Zacht bodycrème vijgenmelk-arganolie

 1. irene niec
  27 september 2013 at 11:28 (9 jaren ago)

  Ik heb de douche creme en hij is heerlijk en ruikt erg lekker. Ben ook heel benieuwd naar de body creme.

  Beantwoorden
 2. Leneke
  26 september 2013 at 10:50 (9 jaren ago)

  Lijkt me een heerlijk zachte crème. Ik zal er van de week eens naar kijken bij het Kruidvat 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.