Kneipp Natuurlijk Zacht

Zalige zachtheid voor elke dag. Dit is wat de nieuwe verzorgende bad- en douchecrèmes van Kneipp Natuurlijk Zacht bieden. Ze bevatten mild geurende vijgenmelk, amandelmelk, argan- en amandelolie, hebben een rijke romige structuur en zitten boordevol natuurlijke werkstoffen voor de huid. Kneipp speelt hiermee perfect in op dé wellnesstrend van dit moment, namelijk de groeiende vraag naar ultra verzorgende pure verzorgingsproducten voor dagelijks gebruik.

Kneipp Natuurlijk Zacht

Met de nieuwe verzorgingsproducten, een combinatie van crème en olie, zet Kneipp nog meer in op zachtheid voor je huid. De crèmes voor douche en bad hebben een voedende werking door hun natuurlijke oliën. Zo heb je elke dag een perfect gehydrateerde huid én een ontspanningsmoment bij uitstek dankzij de milde, zachte geuren. Er is keuze uit:

• een crème douche en crème bad met amandelmelk en amandelolie (extra zacht)
• en crème douche en crème bad met vijgenmelk en arganolie (extra voedend).

Kneipp Natuurlijk Zacht

Zowel de producten met vijgenmelk als amandelmelk houden de natuurlijke vochtbalans van de huid 24 uur in stand. Dit is getest door een onafhankelijk huidinstituut.

Kneipp Natuurlijk Zacht

Kneipp amandelmelk – amandelolie

hydraterend en extra zacht
De combinatie van een verzachtende amandelmelk met een kwalitatieve amandelolie zorgt voor een volle, romige crème douche, die zalig is voor je huid. Ook het crème bad verwent je huid zacht, met lekker veel schuim.

Adviesprijs Kneipp crème douche amandelmelk – amandelolie: 5,49 euro
Adviesprijs Kneipp crème bad amandelmelk – amandelolie: 9,49 euro

Kneipp Natuurlijk Zacht

Kneipp vijgenmelk – arganolie

hydraterend en extra voedend
Opstaan en de dag energiek starten? De subtiele fruitige geur van de crème douche wakkert je goede humeur meteen aan. Deze heerlijke crème combineert zachte vijgenmelk met voedende arganolie, ook wel ‘Marokkaans goud’ genoemd. Ook het crème bad staat voor puur genieten met extra veel schuim én een perfect gehydrateerde huid als resultaat.

Adviesprijs Kneipp crème douche vijgenmelk – arganolie: 5,49 euro

Adviesprijs Kneipp crème bad vijgenmelk – arganolie: 9,49 euro

1 Comment on Kneipp Natuurlijk Zacht

  1. Lisanne
    29 juni 2013 at 17:06 (9 jaren ago)

    Lijken mij fijne producten! Heb op de facebook van Kneipp meegedaan om een probeerverpakking te winnen.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.