Kneipp Seconde Body lotion Amandelbloesem

Ik denk dat iedere vrouw, met of zonder kinderen, het wel herkent: een strak geplande ochtendroutine. Zelf neem ik ‘s ochtends de tijd om de dag redelijk op mijn gemak te kunnen starten. Maar laten we wel wezen: iedere vijf minuten langer onder de dekens zijn meegenomen. Dus als ik een product ontdek wat daaraan kan bijdragen, test ik dat met alle liefde 🙂 Daarom vandaag in de schijnwerpers: Kneipp Seconde Body lotion Amandelbloesem.

Kneipp Seconde Body lotion AmandelbloesemKneipp Seconde Body lotion Amandelbloesem

Kneipp Seconde Body lotion Amandelbloesem heeft de heerlijke Amandelbloesem geur die denk ik iedereen wel kent van Kneipp. Ik vind het één van de lekkerste geurlijnen van Kneipp, al zijn er de laatste tijd ook wel heel lekkere andere lijnen aan het assortiment toegevoegd. Ik houd van de zachte, zoete, maar tegelijkertijd ook bloemige geur, en word hem echt nooit beu. Volgens mij is het een lijn van Kneipp die al héél lang bestaat. Ik kan me in ieder geval niet anders herinneren dan dat hij er is.

Kneipp Seconde Body lotion AmandelbloesemKneipp Seconde Body lotion Amandelbloesem is een intensief hydraterende bodylotion, die belooft snel in te trekken. Hydratatie is voor mijn huid perfect voor de zomer, en ik denk voor meer mensen. In de koude wintermaanden heeft mijn huid wel wat meer verzorging en voeding nodig om soepel en glad te blijven, maar in de zomer kan ze meestal met wat minder af. Dan is een voedende crème of lotion vaak zelfs te veel van het goede, vooral op erg warme dagen.

Kneipp Seconde Body lotion AmandelbloesemIngrediënten

Zoals ik gewend ben van Kneipp, bevat de Kneipp Seconde Body lotion Amandelbloesem lekker veel mooie, natuurlijke ingrediënten. Kneipp is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet 100% natuurlijk, maar wel voor een groot deel. Zoete Amandelolie staat hoog in de ingrediëntenlijst, het is één van mijn favoriete huidoliën. Daarnaast zie ik verzorgende ingrediënten als Glycerine, Panthenol, Vitamine E en verzorgende oliën en boters zoals Sheabutter en Zonnebloemolie.

Kneipp Seconde Body lotion Amandelbloesem

De Bodylotion is vrij van conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën (jeej!).

Kneipp Seconde Body lotion AmandelbloesemTextuur en werking

Kneipp Seconde Body lotion Amandelbloesem heeft een vrij dunne textuur. Op zich is dat logisch, want hoe dunner de textuur, hoe sneller de lotion intrekt. De lotion bevat hoogwaardige amandelolie, en is daardoor erg geschikt voor de gevoelige huid.

De lichte textuur zorgt ervoor dat de lotion zich makkelijk laat aanbrengen en goed over de huid laat verdelen. Ondanks de lichte textuur voelt de bodylotion wel licht verzorgend aan op mijn huid, zowel bij het aanbrengen als gedurende de dag.

Kneipp Seconde Body lotion AmandelbloesemKneipp Seconde Body lotion Amandelbloesem is zuinig in gebruik, ook weer door de lichte textuur. Ik voel bij het aanbrengen direct al de hydraterende werking, hij voelt erg aangenaam aan op mijn huid. Ja zelfs op dagen dat het tropisch warm is.

Deze bodylotion is echt een aanwinst in mijn ochtendroutine. Hij verzorgt en hydrateert mijn huid uitstekend, maar trekt wel lekker vlot in, zodat ik snel weer doooooor kan. Ik vind de heerlijke zachte geur en de mooie ingrediënten hierbij een erg groot pluspunt, dus bij mij blijft hij voorlopig op mijn ‘every day’ plankje op de badkamer staan!

Kneipp Seconde Body lotion Amandelbloesem is onder andere verkrijgbaar bij Trekpleister, een tube van 200 ml kost € 8,99.

7 Comments on Kneipp Seconde Body lotion Amandelbloesem

 1. Hennie
  24 augustus 2017 at 05:45 (2 jaar ago)

  OE, lekker! En inderdaad: des te sneller het inwerkt hoe beter. Ik gebruik zelf regelmatig sprays, maar er gaat niks boven het ouderwetse smeerwerk. Vind de geur van de amandel bloesem serie erg lekker!

  Beantwoorden
 2. Talitha
  23 augustus 2017 at 15:05 (2 jaar ago)

  Kneipp blijft wen favoriet hier, werkelijk bijna alle geurlijnen vind ik heerlijk. Alleen patchoulie is niet aan mij besteed.. tip voor de nieuws hierigen onder ons, bij trekpleister kosten alle kneipp lichaamsverzorgingsproducten nu 5 euro en bij kryidvat is het deze week 1 + 1 gratis

  Beantwoorden
 3. Natascha
  23 augustus 2017 at 11:48 (2 jaar ago)

  Ik heb deze bodylotion ook een tijdje gebruikt, de geur is inderdaad super lekker! Één van mijn favorieten.

  Beantwoorden
 4. Anke
  23 augustus 2017 at 11:09 (2 jaar ago)

  Ohhh heerlijk! Ik gebruik deze bodylotion in de oude variant al lang….dus dit is nog beter!

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  23 augustus 2017 at 09:31 (2 jaar ago)

  Ik ben er nu ik dit artikel gelezen heb zeer benieuwd naar….

  Xoxo

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  23 augustus 2017 at 09:16 (2 jaar ago)

  Ah ja, deze lijn van Kneipp heb ik ook wel eens gehad, ruikt ZO zalig! Ik vind vooral de doucheproducten van Kneipp heerlijk.

  Beantwoorden
 7. Marije
  23 augustus 2017 at 06:45 (2 jaar ago)

  Klinkt goed voor een everyday body lotion. Vooral snel intrekken in de ochtend is voor mij belangrijk

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.