Kneipp Silky Secret Cream & Oil Body Scrub

Kneipp is de afgelopen jaren één van mijn favoriete merken onder en naast de douche geworden. Er komt regelmatig een nieuw product of productlijn uit, de één nog lekkerder dan de ander. Onlangs werd aan de populaire Silky Secret lijn een nieuw product toegevoegd: de Kneipp Silky Secret Cream & Oil Body Scrub. Ik mocht hem testen, en vertel je er vandaag meer over!

Kneipp Silky Secret Cream & Oil Body ScrubKneipp Silky Secret Cream & Oil Body Scrub

Als je mij al wat langer volgt, dan weet je het natuurlijk al: ik ben gek op scrubben! Of het nou zomer of winter is, ik probeer mijn huid minstens één keer per week te scrubben. Zo worden dode huidcellen verwijderd, en blijft mijn huid zacht en soepel. Het gevoel van een net gescrubte huid vind ik echt zo ontzettend lekker! En als je daarna een verzorgend product aanbrengt, wordt deze veel beter door de huid opgenomen. Mijn favoriete scrub is er eentje op suikerbasis, en bij voorkeur met een verzorgende werking ernaast. Wat dat betreft is Kneipp Silky Secret Cream & Oil Body Scrub al helemaal perfect voor mij!

Kneipp Silky Secret Cream & Oil Body ScrubKneipp Silky Secret is één van de laatste nieuwe productlijnen van Kneipp, ik had er nog niet eerder een product van geprobeerd.

De verrassend zachte en luxe geur van zijdeboombloesem streelt de zintuigen en de rijk verzorgende melkproteïnen maken je huid zijdezacht. Gun jezelf een moment van luxe.

Kneipp Silky Secret Cream & Oil Body ScrubIngrediënten

De basis van Kneipp Silky Secret Cream & Oil Body Scrub is suiker, dat is echt mijn favoriet voor een scrub. Daarnaast bevat de Body Scrub een aantal verzorgende oliën zoals Zonnebloemolie, Soja-olie en olie uit de schil van Sinaasappel. Verder zie ik Zijdeboombloesem-extract, Kokos-extract, Glycerine en Vitamine E. De scrub bevat parfum, maar deze staat vrij ver onderin de ingrediëntenlijst. De scrub bevat geen paraffine, siliconen en minerale oliën. De producten van Kneipp zijn niet getest op dieren en bevatten geen dierlijke ingrediënten.

Kneipp Silky Secret Cream & Oil Body ScrubTextuur, geur en werking

Kneipp Silky Secret Cream & Oil Body Scrub heeft een crèmige textuur, die zo uit de pot al heel verzorgend aanvoelt. Op de vochtige huid komt daar een olie-achtig laagje bij, waardoor de scrub tijdens het gebruik heel verzorgend en luxe aanvoelt. De scrub korrel is niet te grof, en voor mij precies goed. Na het afspoelen en afdrogen voel ik nog steeds de verzorgende werking van de olie op mijn huid. De geur van de Body Scrub is subtiel, maar heerlijk en doet inderdaad luxe aan. Ik kan me zo voorstellen dat het gebruik van de Body Crème in dezelfde heerlijke geur na het scrubben het helemaal af maakt.

Kneipp Silky Secret Cream & Oil Body ScrubKneipp Silky Secret Cream & Oil Body Scrub is ontzettend fijn in gebruik. De crème-olie textuur, de heerlijke geur en de perfecte scrubkorrel geven mij precies waar ik zo van houd bij een scrub. Het scrubben zelf voelt als echte me-time gedurende een drukke week. En het zachte, gladde gevoel van mijn huid naderhand zorgt ervoor dat dit geluksmomentje nog langer duurt. Ja, ik ben echt weer fan van deze nieuwe topper van Kneipp! ♥

Kneipp Silky Secret Cream & Oil Body ScrubVerkrijgbaarheid

Kneipp Silky Secret Cream & Oil Body Scrub kost € 9,99 en is verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen. Meer informatie over de Kneipp Silky Secret lijn, en welke producten nog meer verkrijgbaar zijn in deze lijn, vind je via de Nederlandse website.

8 Comments on Kneipp Silky Secret Cream & Oil Body Scrub

 1. Miranda Aerts
  21 februari 2019 at 14:13 (3 maanden ago)

  Dat moet wel een heerlijk product zijn, want ik lees alleen maar positieve berichten erover 🙂

  Beantwoorden
 2. Evelien
  20 februari 2019 at 22:24 (3 maanden ago)

  Ik ben ook verslaafd aan scrubben, vind het zo fijn. En deze klinkt helemaal hemels! Zeker met die olie erin, dat maakt een scrub vaak zoveel beter.

  Beantwoorden
 3. Mariska
  20 februari 2019 at 17:11 (3 maanden ago)

  Deze vind ik inderdaad ook echt heel erg fijn en dan ook dat laagje olie nog op je huid. Ik gebruik hem met veel plezier 🙂

  Beantwoorden
 4. Donna
  20 februari 2019 at 13:45 (3 maanden ago)

  Dit is echt een heerlijke verzorgend scrub. Een favoriet hier.

  Beantwoorden
 5. Charline
  20 februari 2019 at 08:41 (3 maanden ago)

  Ik ben dol op kneipp en de dan vooral de amandel geur. De scrub nog nooit geprobeerd maar ga ik zeker doen.. thnx voor de tip

  Liefs Charline

  Beantwoorden
 6. Saskia van horne
  20 februari 2019 at 08:34 (3 maanden ago)

  Ga ik zeker eens proberen.
  Dank voor je tip

  Beantwoorden
 7. Marije
  20 februari 2019 at 07:51 (3 maanden ago)

  Ik hou echt van die olie achtige scrubs. Favoriet blijft Rituals maar zou deze zeker een keer willen proberen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.