Kneipp Tropische Verrassing Showergel Limited Edition

Onlangs ontdekte ik dat Kneipp voor deze zomer stiekem twee Limited Edition Showergels heeft uitgebracht: Zomergevoel (met de geur van Watermeloen en Munt) en Tropische Verrassing (met de geur van Mango en Stervrucht). Ik kocht Kneipp Tropische Verrassing Showergel, en vertel je in dit artikel wat ik er van vind!

Kneipp Tropische Verrassing Showergel

Kneipp Tropische Verrassing Showergel – Limited Edition

Het was met recht een verrassing toen ik Kneipp Tropische Verrassing Showergel ontdekte: ik had er nog geen persbericht van ontvangen, en ook op andere blogs heb ik er nauwelijks iets over gelezen. Maar speciaal voor de zomer heeft Kneipp dus twee heerlijke frisse, fruitige showergels uitgebracht, heerlijk!

Kneipp Tropische Verrassing Showergel

Deze limited edition Showergel heeft de fris-fruitige geur van Mango en Stervrucht. De laatste zorgt voor een frisse touch aan de zoete geur van mango. Ik vind het een erg lekkere, verfrissende combinatie.

Kneipp Tropische Verrassing Showergel

Kneipp Tropische Verrassing Showergel: ingrediënten

Net als de meeste doucheproducten van Kneipp bevat ook Kneipp Tropische Verrassing Showergel SLES, wat uitdrogend kan werken op de huid, als je hier gevoelig voor bent. Gelukkig bevat de showergel ook een aantal verzorgende ingrediënten zoals amandelolie, mangoboter, limoenolie, sinaasappelolie en lemon grass-olie. Deze staan redelijk hoog in de ingrediëntenlijst , en zorgen er voor dat mijn huid zacht en niet droog en/of trekkerig aanvoelt na het douchen.

Kneipp Tropische Verrassing Showergel

Kneipp Tropische Verrassing Showergel is vrolijk (licht) oranje van kleur, onder de douche verandert het in een zacht schuim. De geur is fruitig, maar op een zachte, natuurlijke manier. Niet dat chemische wat sommige ‘fruitige’ douchegels hebben.

Kneipp Tropische Verrassing Showergel

Kneipp belooft je met deze Tropische Verrassing Showergel een ‘mini-vakantie onder de douche’. Als je nog op vakantie gaat, is het echt een aanrader om mee te nemen in je vakantiekoffer!

Kneipp Tropische Verrassing Showergel (€ 5,49 voor 200 ml) is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat, hij kost nu tijdelijk slechts € 2,69.

10 Comments on Kneipp Tropische Verrassing Showergel Limited Edition

 1. Deb
  9 augustus 2015 at 19:30 (7 jaren ago)

  Klinkt erg goed en perfect voor de zomer! De andere variant met meloen en munt lijkt me ook heerlijk!

  Beantwoorden
 2. Mieke
  8 augustus 2015 at 17:46 (7 jaren ago)

  Oh, hee, wat leuk! Ik ga binnenkort eens kijken in Kruidvat!

  Beantwoorden
 3. Amy
  8 augustus 2015 at 15:54 (7 jaren ago)

  Waaaaat? Ik wist hier ook helemaal niets van, haha. Ik ga er snel eens naar kijken!

  Beantwoorden
 4. Céline
  8 augustus 2015 at 14:32 (7 jaren ago)

  Ik keek ook raar op toen ik het zag staan bij Kruidvat. Ik heb snel doorgelopen anders had ik de verleiding niet kunnen weerstaan. 🙂

  Beantwoorden
 5. Babs
  8 augustus 2015 at 14:18 (7 jaren ago)

  Wat klinkt dit weer goed, zeg! Het water loopt mij gewoon in de mond. Ik hoop dat ze volgende week er ook nog zijn voor die prijs..

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  8 augustus 2015 at 10:28 (7 jaren ago)

  Dit klinkt alleen al heerlijk! Ik ga nog naar Turkije, can’t wait!

  Beantwoorden
 7. Manon
  8 augustus 2015 at 09:52 (7 jaren ago)

  Deze lijkt me erg lekker maar ik heb al zoveel staan hahaha

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  8 augustus 2015 at 07:19 (7 jaren ago)

  Dat wordt snel naar de winkel rennen voordat dit product is uitverkocht.
  Lijkt me fijn om hiermee te douchen en ben er zo benieuwd naar de geur.

  Xoxo

  Beantwoorden
 9. Marion
  8 augustus 2015 at 07:05 (7 jaren ago)

  Oeh ik ga het Kruidvat maar vermijden. Mango! I love mango! Zucht… Klinkt weer overheerlijk!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.