Kneipp World of Fragrances (Home Fragrance)

Kneipp heeft onlangs een paar hele mooie, verrassende producten aan het assortiment toegevoegd. Vandaag laat ik je hiervan Kneipp World of Fragrances zien, een lijn met geurstokjes en geurkaarsen in verschillende geurvarianten. Ik was echt op slag verliefd!

Kneipp World of FragrancesKneipp World of Fragrances

Ik ben gek op Home Fragrance producten. Vooral nu het najaar is aangebroken en het ‘s avonds al donker is als ik thuiskom van mijn werk, vind ik het fijn om het thuis zo gezellig mogelijk te maken. De Kneipp World of Fragrances producten bevatten natuurlijke etherische oliën. Deze ruiken niet alleen erg lekker, ze hebben ook een positieve invloed op je stemming.

Kneipp World of FragrancesKneipp Fragrance Sticks Lavender

Geurstokjes, of Fragrance Sticks, geven een gelijkmatige geur af in de ruimte. En het grote voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld geurkaarsen: ze kunnen altijd veilig ‘aan’ blijven. In de Kneipp World of Fragrances collectie zijn drie varianten Fragrance Sticks verkrijgbaar: Lavender, Sandalwood-Patchouli en Vetiver-Mandarin. Met alledrie natuurlijk hun eigen specifieke geur en werking op je gemoedstoestand.

Kneipp World of FragrancesLavender wordt omschreven als ‘bloemig-kruidig’ en zorgt voor ‘een rustige ambiance en meer ontspanning’.

Kneipp World of FragrancesHet glazen flesje waarin de geurstokjes gezet worden, ziet er mooi eenvoudig uit, de houten dop versterkt dat nog eens. Ze passen prima in ieder interieur.

Net als alle andere geurstokjes hebben de stokjes even tijd nodig om de olie ‘op te zuigen’ en geur af te gaan geven. Maar na een paar uur ruik ik de lavendelgeur al goed. De geursterkte is uitstekend: als ik langere tijd in de kamer ben ruik ik hem nauwelijks. Maar als ik binnenkom, of als ik boven ben en over de overloop loop, ruik ik een vleugje lavendel. Alsof er een briesje met de geur langs waait. En dat vind ik dus precies perfect voor geurstokjes! De geur is typisch lavendel: bloemig en kruidig, maar wel op een heel pure manier. Ik vind het een heerlijke geur voor zowel de woonkamer als slaapkamer.

De Kneipp Fragrance Sticks kosten € 8,99 per stuk.

Kneipp World of FragrancesKneipp Geurkaars Sandalwood-Patchouli

Ik vind een geurkaars de perfecte sfeermaker in huis. Hij verspreidt niet alleen een aangename geur, maar ook een sprookjesachtig, magisch licht. De geurkaarsen van Kneipp hebben net als de geurstokjes een eenvoudig design, en zijn hersluitbaar met een prachtig bamboe deksel. De geurkaarsen zijn verkrijgbaar in drie geuren: Macadamia – Star Anise – Orange, Sandalwood – Patchouli en Vetiver – Mandarin. Ik ontving de geur Sandalwood – Patchouli.

Kneipp World of FragrancesDe geur wordt omschreven als Warm, zacht, zoet en houtachtig. Ik vind de geur van zowel sandelhout als patchoeli heerlijk, dus dit was echt een voltreffer. Volgens Kneipp betovert deze geur de zintuigen en kalmeert de geest.

Kneipp World of FragrancesHandig: als de geurkaars op is, kun je het glas omspoelen en er bijvoorbeeld iets in bewaren.

Kneipp World of Fragrancesik vind de uitstraling van de Kneipp World of Fragrances producten echt prachtig: zo puur en sereen.

Kneipp World of FragrancesVond ik de geur van de Lavender geurstokjes al een aanrader, de geur van de geurkaars Sandalwood-Patchouli is echt geweldig! Zacht, zoet en warm, met een houtachtige ondertoon. Perfect om een cosy sfeer mee te creëren op een koude, donkere herfstavond. Ik heb aardig wat geurkaarsen (gehad), maar dit is echt wel één van de lekkerste geuren die ik ooit rook ♥ De geur is aanwezig, maar door de zachtheid van de geur niet te overheersend.

De geurkaarsen kosten € 7,99 per stuk.

Meer informatie

Opvallend is het feit, dat hoewel de producten twee verschillende geuren hebben, deze prima naast elkaar te gebruiken zijn. De geurstokjes staan in de kamer, en dat is ook waar ik de geurkaars ‘s avonds brand. Maar de geuren botsen niet, ze vloeien juist moeiteloos in elkaar over. Ik vind de nieuwe Kneipp producten echt toppertjes ♥

Kneipp World of FragrancesDe Kneipp World of Fragrances producten zijn verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten van Kneipp. Meer informatie over de producten en verkooppunten vind je op de website van Kneipp. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

16 Comments on Kneipp World of Fragrances (Home Fragrance)

 1. Mina
  15 november 2018 at 08:22 (9 maanden ago)

  Wat een mooie producten! Ben bezig om mooie sets te maken voor mijn moeder en tante voor onder de kerstboom. Dus dit komt als geroepen! En die foto van jou met Benthe vind ik zo mooi!

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  13 november 2018 at 16:20 (9 maanden ago)

  Lavendel is zo’n typische geur die ik in de afgelopen jaren steeds meer heb leren waarderen. Ik heb deze ook staan maar moet ze nog steeds fotograferen voordat ik ze kan gaan gebruiken, wat hebben wij bloggers het toch zwaar;-)

  Beantwoorden
 3. Wendy
  13 november 2018 at 08:43 (9 maanden ago)

  Lijkt me een mooi product. Maar wat zien ze er mooi uit

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  11 november 2018 at 21:41 (9 maanden ago)

  Ze zien er geweldig mooi uit, ik ben heel benieuwd naar de geuren.

  Beantwoorden
 5. Evelien
  11 november 2018 at 21:03 (9 maanden ago)

  Leuk dat ze dit nu ook uitbrengen. Sandelwood Patchouli lijkt me zo lekker! Maar ook Lavendel geurstokjes op de slaapkamer. Ideaal

  Beantwoorden
 6. Ellen Jacobs
  11 november 2018 at 20:09 (9 maanden ago)

  Heerlijk, al jaren weg van Kneip onder de douche of de lavendel massage olie. Die geuren zijn heerlijk. Het is toch tijd voor nieuwe geurstokjes dus na t weekend maar eens kijken of ik naar een verkooppunt kan.

  Beantwoorden
 7. Marcella
  11 november 2018 at 15:46 (9 maanden ago)

  Lekker! I love kneipp

  Beantwoorden
 8. Marije
  11 november 2018 at 12:17 (9 maanden ago)

  De sandalwood en patchouli klinkt heerlijk. Leuk dat ze hun assortiment steeds meer uitbreiden

  Beantwoorden
 9. Trees
  11 november 2018 at 11:39 (9 maanden ago)

  Ooh hier ook een liefhebber van pachouli en Wandelwood. Het zijn de wat kenmerkender geuren . En het doet mij aan ‘vroeger’ denken.. wierook stokjes aan…. Heerlijk. Dank voor het artikel.

  Beantwoorden
 10. Ria
  11 november 2018 at 09:41 (9 maanden ago)

  Hm klinkt heerlijk! Denk dat ze bij Kruidvat Kneipp verkopen En het design past inderdaad in elk interieur. Ga ik zeker eens proberen….

  Beantwoorden
 11. Mariska
  11 november 2018 at 09:31 (9 maanden ago)

  De geurstokjes heb ik ook in die geur en lekker in mijn slaapkamer neergezet omdat lavendel rustgevend is. En de geurkaars had ik in een andere geur, maar wederom ook heerlijk en die rook je ook nog eens goed.

  Beantwoorden
 12. Petra van Schijndel
  11 november 2018 at 09:08 (9 maanden ago)

  Klinkt goed, misschien dat dit beter bevalt bij mijn echtgenoot. Hij heeft snel last van overheersende geuren of als het te synthetisch ruikt. Ik ga eens kijken of ik het kan vinden.

  Beantwoorden
 13. Jessica
  11 november 2018 at 09:02 (9 maanden ago)

  Het klinkt heerlijk! Binnenkort maar eens naar op zoek gaan!

  Beantwoorden
 14. Caro Kuiper-Menger
  11 november 2018 at 08:59 (9 maanden ago)

  Ik ren maandag naar de winkel! Ik ben gek op pachouli & sandalwood!! Mooie blog met prachtige foto’s.

  Beantwoorden
 15. chucky1012
  11 november 2018 at 07:44 (9 maanden ago)

  Dit lijkt me heerlijk ruiken.
  Ben er nu zo benieuwd naar……
  Prachtige foto’s.

  Een fijne dag

  Beantwoorden
 16. chucky102
  11 november 2018 at 07:42 (9 maanden ago)

  Dit lijkt me heerlijk ruiken.
  Ben er nu zo benieuwd naar……
  Prachtige foto’s.

  Een fijne dag

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.