Koop je eigen GoCustomized hoesje nu met korting

Eerder deze week vertelde ik jullie over mijn nieuwe smartcover voor mijn iPad, die ik via GoCustomized besteld heb. Ik liet je zien hoe makkelijk het bestellen via deze website gaat, en hoe mooi en vrolijk mijn nieuwe hoesje geworden is. Des te leuker vind ik het, dat ik een mooie korting met jullie mag delen, dat komt natuurlijk heel goed uit met de feestdagen in het vooruitzicht!

nieuwe smartcover ipad

Je gepersonaliseerde hoesje met korting bij GoCustomized

Ik koos voor mijn nieuwe smartcover voor mijn iPad voor een eigen foto, één van mijn mooiste Rice foto’s. Maar bij GoCustomized kun je ook kiezen voor verschillende, unieke dessins. Allemaal worden ze gedrukt in een hoge resolutie print van uitstekende kwaliteit. En als je wilt, kun je ook een naam of tekst toevoegen. Leuk voor een persoonlijk cadeau voor 5 december of onder de kerstboom!

Namens GoCustomized mag ik mijn lezers en lezeressen een korting van 10% aanbieden, welke geldig is tot en met 15 december a.s. Je hebt dus alle tijd om een persoonlijk Kerst-kado te bestellen, en ondertussen genieten van een leuke korting. Ga naar de website, kies je hoesje of smartcover en voer de kortingscode SOCOOL-BEAUTYSPOTS in bij het afrekenen. De korting van 10% wordt dan automatisch berekend. Bij GoCustomized vind je hoesjes en covers voor bijna alle merken smartphones en tablets. Veel shopplezier! Deze kortingsactie is een samenwerking met GoCustomized.

2 Comments on Koop je eigen GoCustomized hoesje nu met korting

  1. chucky1012
    21 november 2016 at 06:15 (6 jaren ago)

    Korting is mooi meegenomen nu de duurste maand van het jaar eraan komt.

    Xoxo

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.