Korres Nail Polish Watermelon

Het merk Korres kende ik tot nu toe alleen van verzorgingsproducten, ik had er ooit eens een heerlijke shower gel van in een Beautybox. Toen ik onlangs mijn kortingsbon uit de Cosmania Beautybox ging inleveren in de webshop van Cosmania, zag ik dat ze ook make-up hadden, heel veel mooie make-up. Ik koos onder andere voor een mooi nagellakje, de Korres Nail Polish Watermelon. Vandaag laat ik hem aan je zien!

Korres Nail Polish Watermelon

Korres Nail Polish Watermelon

Korres Nail Polish Watermelon is onderdeel van de Korres Nail Colour lijn, bij de ontwikkeling hiervan lag de nadruk op mooie heldere kleuren met een hoogglans, gecombineerd met een long lasting formule. Alle nagellak van Korres is mild voor de nagels én voor de huid rondom de nagels, dankzij het gebruik van milde verdunningsmiddelen. Uiteraard zonder in te leveren op de kleurpigmentatie.

Korres Nail Polish Watermelon

Mirre extract vergroot de keratine voor sterkere en flexibele nagels maar helpt ook als hydratatieboost voor de huid onder de nagels. Provitamine B5, met hydraterende eigenschappen, draagt ook bij aan de elasticiteit en flexibiliteit van de nagels.

De nagellak is vrij van siliconen, aceton, ftalaten, formaldehyde, kamfer, tolueen en xyleen en de nagellak is dermatologisch getest.

De volledige ingrediëntenlijst: Ethyl acetaat, butyl acetaat, nitrocellulose, adipinezuur, neopentylglycol, trimellietzuur anhydride copolymeer, acetyltributylcitraat, isopropylalcohol, stearalkonium hectoriet, sucroseacetaatisobutyraat, acrylaten copolymeer, etocrylene, pentaerythrityl tetraisostearate, commiphora myrrha extract, polysorbaat 20, calium pantothenaat cysteïne, silica, zinklactaat, ferrogluconaat en panthenol.

Korres Nail Polish Watermelon

Korres Nail Polish Watermelon: kleur en houdbaarheid

Met de pigmentatie zit het bij Korres Nail Polish Watermelon absoluut goed: de fuchsia-rode kleur is ontzettend intens, waarbij één laagje al volstaat voor een prachtige dekking. Ik was direct onder de indruk!

Ook de houdbaarheid is geweldig: zonder topcoat houdt hij het vier dagen vol zonder noemenswaardige tipwear, chippen doet Korres Nail Polish Watermelon sowieso niet. Met een goede topcoat is dit nog makkelijk met 1 of 2 dagen te verlengen, en kun je dus nagenoeg een week genieten van deze prachtige kleur op je nagels!

Korres Nail Polish Watermelon

Korres Nail Polish Watermelon is verkrijgbaar bij Cosmania, de prachtige winkel/webshop waar ik in dit artikel al wat meer over vertelde. Hij kost  8,50 voor 10 ml, en dat vind ik een keurige prijs voor een nagellak van deze kwaliteit.

Kende jij het merk Korres al?

3 Comments on Korres Nail Polish Watermelon

 1. Miss Sentinelli
  22 september 2014 at 18:07 (8 jaren ago)

  Wat een super mooi lakje zeg en de kwaliteit is echt goed! Ik kende het merk nog niet, maar wil zeker eens een keer een lakje gaan uitproberen!

  Beantwoorden
 2. Bianca
  21 september 2014 at 15:43 (8 jaren ago)

  Alleen al vanwege de naam zou ik deze willen hebben, maar de kleur is ook nog eens heel mooi. Kende het merk verder nog helemaal niet x

  Beantwoorden
 3. Nicky
  21 september 2014 at 10:50 (8 jaren ago)

  Wat een prachtig kleurtje en goede kwaliteit nagellak. Het merk kende ik nog niet.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.