Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee

Sinds kort heeft Kruidvat vier nieuwe, heerlijke Body Butters in het assortiment. De intensief verzorgende crèmes geven je huid het beetje extra verzorging wat ze na de zomer goed kan gebruiken. Uit de vier geuren Honey & Cacaobutter, Blueberry & Lychee, Coconut & Sheabutter en Olive & Macademia koos ik Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee, om nog een beetje in zomerse sfeer te blijven. Ik kan je alvast verklappen: ik ben razend enthousiast!

Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee

Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee: luxe verwennerij in een budget jasje

Aan de buitenkant ziet de Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee er eenvoudig, maar wel mooi uit. De stevige kunststof pot kan tegen een stootje, en ik vind de vorm (laag en een grote diameter) perfect: zo kun je de pot tot op de bodem goed leegmaken. Het zwarte deksel en de vrolijke, felle kleuren contrasteren lekker met de witte pot, en maken het een fris geheel.

Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee

Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee

Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee: ingrediënten

Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee is op basis van minerale olie, verderop in de lijst gevolgd door dimethicone. Op zich geen verrassing, dit is vaak het geval bij goedkopere bodylotions en -crèmes als deze. De verzorgende ingrediënten in de Body Butter worden gevormd door Glycerine, Panthenol (vitamine B complex wat helpt om de vochtbalans van de huid te herstellen), extract van blauwe bessen (deze zitten bomvol anti-oxidanten) en Lycheesap. Geen lijst waar je wonderen van kunt verwachten, maar echt: ik heb ze vele malen slechter gezien.

Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee

Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee: textuur en werking

De textuur van de Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee is, hoewel een echte butter, lekker zacht en ontzettend smeuïg. Hij laat zich heel goed over de huid verdelen en trekt verrassend snel én goed in mijn huid. En waar ik bij veel verzorgingsproducten die minerale olie en/of dimethicone bevatten, last heb van een onaangenaam, opvliegerig gevoel na het aanbrengen, heb ik daar bij deze Body Butter helemaal geen last van. Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee geeft mijn huid een verzorgd en zacht gevoel. Niets dan lof over de textuur en werking van dit product wat mij betreft!

Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee

De geur van Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee is heerlijk fruitig: geen overdreven, overheersende geur, maar lekker zacht en subtiel. Hierdoor is hij prima te gebruiken in combinatie met je favoriete parfum of eau de toilette, en hoef je geen keuzes te maken 🙂

Ik ben erg onder de indruk van deze Body Butter, ik vind het altijd fijn om budget toppers als deze te ontdekken. Alle varianten kosten slechts € 2,49, maar als je slim bent, sla je nu even lekker in bij Kruidvat: op deze producten geldt momenteel 2+2 gratis. Kun je meteen de hele winter door!

5 Comments on Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee

 1. Miranda Aerts
  31 augustus 2014 at 08:27 (8 jaren ago)

  Dat klinkt heel goed voor een verzorgingsproduct van deze prijscategorie!

  Beantwoorden
 2. wilma schroder
  30 augustus 2014 at 18:53 (8 jaren ago)

  dimethicone er in zo zo …is voor heel gevoelige huid ….en wat duurder spul

  Beantwoorden
  • xxx
   12 maart 2016 at 08:43 (6 jaren ago)

   nehoor het kost nu 2.00 euro

   Beantwoorden
 3. Bianca
  30 augustus 2014 at 12:45 (8 jaren ago)

  Deze body butters lijken mij erg lekker (vooral als jij er zo enthousiast er over bent) plus ze zijn goed betaalbaar x

  Beantwoorden
 4. Modenise.nl
  30 augustus 2014 at 08:51 (8 jaren ago)

  Ja die is lekker hé? Is mijn favoriet!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.