Kruidvat Body Oil Warm Vanilla Shea Butter

Nu we langzaamaan richting het najaar gaan, en dus richting de koudere maanden, merk ik dat ik weer meer behoefte heb aan warme geuren in mijn verzorgingsroutine. Ook pak ik weer vaker wat vollere crèmes of een lekkere huidolie. Kruidvat Body Oil Warm Vanilla Shea Butter past hier helemaal bij, het is een product wat onlangs aan het assortiment werd toegevoegd. Ik heb hem natuurlijk voor jullie getest, en vertel je wat ik er van vind!

Kruidvat Body Oil Warm Vanilla Shea Butter

Kruidvat Body Oil Warm Vanilla Shea Butter

Geheel nieuw vanaf 11 augustus in het assortiment is de Body Oil Caring met warme vanillegeur. De voedende ingrediënten laten de huid heerlijk zacht aanvoelen en de rijke combinatie van shea butter en amandelolie voedt de huid diep en beschermt de huid tegen uitdrogen. De olie bevat een lichte formule die snel wordt opgenomen door de huid zonder een vettig olielaagje achter te laten. Resultaat is een licht glanzend effect voor een prachtige glow.

Het valt me op dat Kruidvat de laatste tijd enorm veel mooie producten aan haar assortiment toevoegt, ook producten met een wat luxere uitstraling en werking. Helemaal leuk natuurlijk, vooral omdat de producten gewoon lekker betaalbaar blijven!

Kruidvat Body Oil Warm Vanilla Shea Butter

De Kruidvat Body Oil Warm Vanilla Shea Butter is geschikt voor de droge tot zeer droge huid, maar ik denk dat in het najaar en de winter iedereen dit product wel fijn vindt om te gebruiken. Tenzij je niet van olie of van de geur van vanille houdt natuurlijk…

Kruidvat Body Oil Warm Vanilla Shea Butter

Kruidvat Body Oil Warm Vanilla Shea Butter bevat shea boter, jojoba olie en amandelolie, deze staan ongeveer halverwege de ingrediëntenlijst. Verder bevat de olie een paar ingrediënten die ervoor zorgen dat het de gewenste textuur krijgt, en dat de overige ingrediënten goed mengbaar zijn en goed door de huid worden opgenomen. Onderin de ingrediëntenlijst staat parfum.

Kruidvat Body Oil Warm Vanilla Shea Butter

Kruidvat Body Oil Warm Vanilla Shea Butter is best dik van textuur, ik vind hem een beetje tussen een olie en een lotion in zitten. De eerste keer dat ik hem gebruikte, had ik daardoor veel te veel gepakt, ik glibberde letterlijk mijn pyjama in 🙂 Je hebt maar heel weinig van de Body Oil nodig, want hij smeert heel goed en fijn uit.

Kruidvat Body Oil Warm Vanilla Shea Butter

De glans die de Kruidvat Body Oil Warm Vanilla Shea Butter achterlaat, is heel mooi en subtiel. Mooi om je zomerkleurtje (of wat er van over is) nog even een mooie boost te geven! De olie maakt mijn huid lekker zacht en verzorgt haar goed, zonder een glibberig laagje achter te laten (tenzij je dus te veel gebruikt, hihihi!).

De geur van de Body Oil is heerlijk: warm en zoet tegelijk. Ik vind het een heerlijke geur voor het najaar, wat dat betreft heeft Kruidvat hem precies op het juiste moment uitgebracht. De geur blijft een uurtje of 2 à 3 aanwezig op mijn huid, daarna ruik ik hem (helaas) niet meer. Dit is voorlopig één van mijn favoriete verzorgingsproducten, het maakt het najaar een beetje beter te doorstaan 😉

Kruidvat Body Oil Warm Vanilla Shea Butter (€ 3,99/150 ml) is verkrijgbaar in de winkels en via de webshop van het Kruidvat. Voor wie niet zo van huidolie houdt: er is ook een bodylotion (€ 1,99/400 ml) met dezelfde warme geur.

Wat gebruik jij het liefst voor je huid? Een olie, een lotion, een crème of een butter?

7 Comments on Kruidvat Body Oil Warm Vanilla Shea Butter

 1. Krista
  13 september 2015 at 15:51 (7 jaren ago)

  Klinkt heerlijk zeg, helemaal niet het wat kouder wordt! Morgen maar eens kijken of hij ook in “mijn” kleine kruidvat-filiaal ligt!

  Beantwoorden
 2. Manon
  12 september 2015 at 13:29 (7 jaren ago)

  Klinkt goed. Het geeft idd een mooie glans!

  Beantwoorden
 3. Angela
  12 september 2015 at 10:26 (7 jaren ago)

  Klinkt heerlijk!
  Wat schrijf je toch goed, maar ook leuk 😉

  Beantwoorden
 4. jori
  12 september 2015 at 09:00 (7 jaren ago)

  Geur lijkt me lekker.Ik gebruik alleen maar producten die snel intrekken en geen plakkerig gevoel achterlaten.

  Beantwoorden
 5. Cindy
  12 september 2015 at 08:26 (7 jaren ago)

  Klinkt goed! Heb het van de week zien staan bij Kruidvat, toch maar eens kopen. Eerst even wat zomerse geuren opmaken.

  Beantwoorden
 6. mireille
  12 september 2015 at 08:00 (7 jaren ago)

  Ik hou van Vanille en olie dus deze ga ik echt proberen.

  Beantwoorden
 7. Marion
  12 september 2015 at 06:59 (7 jaren ago)

  Klinkt goed dit product! Ik ben nog niet zo bekend met de producten van het Kruidvat, maar ik zag al wel dat ze steeds meer aan het uitbreiden zijn. Deze lijkt me inderdaad heerlijk voor de herfst en de winter.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.