Kruidvat Catch & Shine peel-off glittermaskers

Nieuw in het assortiment van Kruidvat zijn de Kruidvat Catch & Shine peel-off glittermaskers. Met de nieuwe maskers kom je stralend de feestdagen door met een gezonde en frisse huid. De maskers zijn verkrijgbaar in vijf verschillende varianten.

Kruidvat Catch & Shine peel-off glittermaskers

Kruidvat Catch & Shine peel-off glittermaskers

Heeft je huid een oppepper nodig? Kies dan de energizing variant, deze bevat namelijk cranberry-extract. Dit extract is van nature rijk aan vitamine C, welke bekend staat om de anti-oxidante werking. Dit masker hydrateert intensief en zorgt voor een uitgeruste en stralende huid.

Wil je je huid meer voeden? Gebruik dan het revitalising masker. Dit masker bevat natuurlijk gemberextract waarvan bekend is dat het voedend werkt en het de doorbloeding bevordert voor een mooie, elastische en gezonde huid.

Toch liever een intensieve reiniging voor de feestdagen? Dan ben je met het cleansing masker aan het goede adres. Met geactiveerd houtskool als ingrediënt reinigt dit masker jouw huid, verwijdert het onzuiverheden intensief en heb je als resultaat een gematteerde huid.

Kruidvat Catch & Shine peel-off glittermaskers Als chocoladeliefhebber kun je voor de calming variant kiezen. Met natuurlijk cacao-extract heb je gelijk het chocoladegevoel op je huid! Cacao-extract is van nature rijk aan vitamine A, B en E en helpt de huid te beschermen tegen oxidatieve processen. Dit masker hydrateert intensief en werkt verzachtend voor een egale en gekalmeerde huid.

Kruidvat Catch & Shine peel-off glittermaskers Op zoek naar een masker waar je huid zacht van wordt? Dan kun je het hydrating masker proberen. Het natuurlijke amandelextract staat bekend om de huidverzachtende werking. Dit masker hydrateert daarnaast ook intensief en egaliseert de huid.

Welke van de vijf is jouw favoriet?

De Kruidvat Catch & Shine peel-off glittermaskers zijn vanaf 26 november 2019 te koop (online en in de winkels) voor € 0,99 per stuk en zoals altijd geldt OP=OP.

1 Comment on Kruidvat Catch & Shine peel-off glittermaskers

  1. Marijke
    1 december 2019 at 00:39 (11 maanden ago)

    Ik wou dit ook eens proberen. Had 2 soorten gekocht. Ben met het zwarte masker begonnen en dat was dan ook meteen het láátste masker want mijn volledige gezicht staat vol kleine brobbeltjes!!!! Niet voor iedereen weggelegd dus!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.