Kruidvat douche scrub: nieuw en I love it!

Sinds kort heeft Kruidvat douche scrub varianten in het assortiment met heerlijke zomerse, frisse geuren, die je huid reinigen én glad en zacht maken. Perfect voor de komende maanden! Ik laat in dit artikel twee van de drie varianten aan je zien, lees snel verder!

Kruidvat douche scrubs

Kruidvat douche scrub: nieuw in het assortiment

Scrubben is goed voor je huid, scrubben is fijn, scrubben is zelfs bijna verslavend te noemen, vind ik. Dat heerlijk gladde, zachte gevoel van je huid na het scrubben… Love it! Scrubs zijn in verschillende categorieën te verdelen. Zo heb je zoutscrubs, suikerscrubs, scrubs op basis van olie, op basis van bodybutter: voor iedere huid, voor iedere tijd van het jaar is er wel een scrub te vinden. Ik vind de Kruidvat douche scrub vooral heerlijk voor de warme maanden die er (hopelijk) aan komen, hieronder vertel ik je waarom!

Kruidvat douche scrubs

Kruidvat douche scrubs

Kruidvat douche scrub Orange & Cocos

Kruidvat douche scrub Orange & Cocos is mijn favoriet van de drie geuren, daarnaast vind je nog de geuren Cranberry & Lychee en Green Tea & Apple in het schap. Orange & Cocos is fruitig en zacht tegelijk, ik vind het een heerlijke geur voor de zomer (wat zou het fijn zijn als er ook een bodylotion in deze geur zou komen!).

Kruidvat douche scrub is qua ingrediënten niet heel verzorgend, zo zit er bijvoorbeeld SLES in, zoals in veel doucheproducten. Maar het belangrijkste vind ik het feit dat er geen plastic scrubkorreltjes in zitten, en je met het gebruik van deze scrubs dus geen troep en bijbehorende ellende achterlaat in de oceanen. De scrubdeeltjes in deze variant bestaan uit fijne deeltjes van de kokosschil, daarnaast bevat hij sinaasappelsap.

Kruidvat douche scrub

Kruidvat douche scrub

Kruidvat douche scrub Cranberry & Lychee

Kruidvat douche scrub Cranberry & Lychee is een heel frisse, fruitige geur, ik ruik vooral rode vruchten. Ook echt een aanrader voor de zomermaanden dus! Deze variant bevat scrubdeeltjes gevormd door fijngemalen pitten van de Lychee, en is daarnaast verrijkt met cranberry-sap.

Kruidvat douche scrub

Kruidvat douche scrub heeft de textuur van een douchegel, en bevat hele fijne scrubdeeltjes. Bij contact met mijn vochtige huid gaat de scrub licht schuimen, hij masseert fijn over de huid. De scrub doet zijn werk op een heel zachte, milde manier, in eerste instantie denk ik zelfs dat hij niets doet voor mijn huid. Het resultaat vertelt echter iets anders: na het afspoelen en afdrogen voelt mijn huid lekker zacht en glad. Kruidvat douche scrub laat geen verzorgend laagje achter op mijn huid, gebruik van een verzorgend product na het douchen is dus wel fijn.

Ik vind de nieuwe Kruidvat douche scrub zowel qua geur, als qua textuur en werking echte aanraders voor de zomermaanden. Oh, en had ik al verteld dat ze slechts € 2,99 per stuk kosten? #budgettopper #aanrader #hamsteren

12 Comments on Kruidvat douche scrub: nieuw en I love it!

 1. Wojis
  30 mei 2015 at 16:59 (7 jaren ago)

  Zo, dat klinkt goed, ik heb ze nog niet gezien. En die prijs, daar hoef je het zeker niet voor te laten. Ik ben dol op suiker- en zoutscrum, maar ik vind een milde scrub ook erg lekker, zeker op de wat zachtere delen van het lichaam.

  Beantwoorden
 2. Bianca
  30 mei 2015 at 16:16 (7 jaren ago)

  Deze twee lijken mij ook lekker ik heb die andere met groene thee en die is ook super x

  Beantwoorden
 3. Marion
  30 mei 2015 at 16:11 (7 jaren ago)

  Ik heb de afspraak met mijzelf dat ik eerst alle scrubs die ik heb opmaak en helaas zijn dat er nog 4. Dan ga ik echter als een gek naar het Kruidvat om de orange & cocos te halen!

  Beantwoorden
 4. Marieke
  30 mei 2015 at 13:04 (7 jaren ago)

  Wat leuk om te lezen! Ik heb een aantal jaar bij het Kruidvat gewerkt 🙂 Ze verwerken bij het Kruidvat inderdaad geen plastic deeltjes in hun scrubs, wat heel erg fijn is. Qua structuur en samenstelling doet dit mij erg denken aan de bodyscrub van Greenland die van de week in mijn beautybox zat.

  Beantwoorden
 5. Sonja
  30 mei 2015 at 10:19 (7 jaren ago)

  Ik was over de Kruidvat scrubs niet tevreden die ik recent had gekocht. Kon er amper mijn lijf mee scrubben, was het al in het afvoerputje verdwenen.

  Beantwoorden
 6. Babs
  30 mei 2015 at 09:55 (7 jaren ago)

  Mooie tip, ik zoek nog een budget scrub waarmee ik los kan gaan (ik heb dus ook een heerlijke scrub van Rituals gekocht, maar doe daar zuinig mee). Ik ga ook voor de sinaasappel en kokos versie, die geuren spreken mij ook het meest aan!

  Beantwoorden
 7. Mariëlle
  30 mei 2015 at 09:37 (7 jaren ago)

  Leuke budgettoppers! Ik gebruik eigenlijk te weinig scrub, dus ik zal het niet snel aanschaffen!

  Beantwoorden
 8. jori
  30 mei 2015 at 08:38 (7 jaren ago)

  Ik ga ze dadelijk meteen kopen,klinkt veelbelovend en de zo’n komt er eindelijk aan dus daar kan ik me dan mooi op voorbereiden

  Beantwoorden
 9. Miranda Aerts
  30 mei 2015 at 08:29 (7 jaren ago)

  Klinkt heerlijk, een goed begin van hopelijk een warme zomer 😎

  Beantwoorden
 10. mireille
  30 mei 2015 at 08:17 (7 jaren ago)

  I love cocos. En wil ook wel eens iets anders.

  Beantwoorden
 11. chucky1012
  30 mei 2015 at 07:12 (7 jaren ago)

  Dit ga ik zeker kopen want het is niet duur en lijkt me zo fijn voor de zomermaanden!
  Ben benieuwd naar de geuren ervan.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.