Summer-scents: Kruidvat Spa Secrets Body Mist

In de zomer, als het erg warm is, gebruik ik graag een body mist. Deze geeft niet alleen een subtiele geur (waar parfum of eau de toilette vaak te aanwezig is op deze dagen). Ook geeft een body mist een verfrissend gevoel, en kun je ieder moment van de dag jezelf even lekker opfrissen. De Kruidvat Spa Secrets Body Mist is vrij nieuw in het Spa Secrets assortiment, en ik heb twee geuren getest!

Kruidvat Spa Secrets Body MistKruidvat Spa Secrets Body Mist

De Kruidvat Spa Secrets lijn bestaat inmiddels al weer een tijdje. Zo nu en dan worden er weer nieuwe producten of geuren aan het assortiment toegevoegd. De Kruidvat Spa Secrets Body Mist is er in drie varianten: Bali, Brazil en Morocco.

Kruidvat Spa Secrets Body MistDe Miracles of Bali Body Mist is een typische zomergeur: het bevat Kokoswater en de geur van Frangipani. Frangipani heeft een zwoele, zoete geur van tropische bloemen. Ik vind het een vrij aanwezige geur waar je echt van moet houden. Voor de zomermaanden vind ik hem heerlijk, hij geeft mijn humeur direct een zomerse boost.

Kruidvat Spa Secrets Body MistTreasures of Morocco Body Mist is een wat warmere geur, een combinatie tussen het warme van Arganolie en de vrouwelijke geur van rozen. Ik vind rozengeur in verzorgingsproducten vrij snel te overheersend, maar dat is hier geenszins het geval. Ik denk zelfs dat dit mijn favoriet van de twee is!

Kruidvat Spa Secrets Body MistKruidvat Spa Secrets Body Mist bevat alcohol, gebruik hem dus niet vlak voor je de zon in gaat, want dat kan vlekken of uitslag op je huid veroorzaken.

Kruidvat Spa Secrets Body MistGebruik en werking

Ik spray Kruidvat Spa Secrets Body Mist ‘s ochtends na het douchen en insmeren over mijn huid, en wacht dan even tot ze ingetrokken is voor ik me aankleed. Dat sprayen gaat overigens uitstekend, de spraydop geeft de perfecte nevel. Beide geuren zijn aanwezig, maar niet te overheersend. En dat vind ik perfect op warme dagen. Na een paar uur is de geur grotendeels verdwenen van mijn huid, maar dit is bij bijna alle Body Sprays het geval, de geursterkte is nu eenmaal wat minder. Wil je wat langer van de geur genieten, dan kun je voor het aanbrengen van de Body Mist bijvoorbeeld een Body Lotion of Crème in dezelfde geur gebruiken.

Kruidvat Spa Secrets Body Mist kost € 3,99 voor 150 ml en is verkrijgbaar bij alle vestigingen van Kruidvat, en uiteraard via de website. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

11 Comments on Summer-scents: Kruidvat Spa Secrets Body Mist

 1. Cindy
  20 juli 2017 at 20:41 (11 maanden ago)

  Binnenkort even naar Kruidvat. Ik heb de Bali-showergel al (heerlijk!), heb een tijdje terug gevraagd of er ook shampoo van is/komt, maar dat heb ik tot op heden niet gezien. Fijn dat ze nu wel een bodymist hebben 🙂

  Beantwoorden
 2. Jeanelle
  16 juli 2017 at 10:57 (11 maanden ago)

  De moeite waard om eens te proberen. En leuke bijkomstigheid…ook nog betaalbaar!

  Beantwoorden
 3. Nicole
  15 juli 2017 at 18:27 (11 maanden ago)

  Deze was ik al van plan om eens te gaan proberen want de douche foam en de olie zijn heerlijk.

  Even niet stil gestaan bij de alcohol die erin zit dus dat is idd even oppassen, maar bedankt voor de tip!

  Beantwoorden
 4. Emmy Bouman
  15 juli 2017 at 17:51 (11 maanden ago)

  Bedankt weer voor deze mooie uitleg! Ik zocht al een tijdje een fijne bodymist die noet te overheersend is én een leuke prijs heeft
  Nu dus gevonden

  Beantwoorden
 5. Miranda
  15 juli 2017 at 13:22 (11 maanden ago)

  Hij is inderdaad heerlijk!

  Beantwoorden
 6. Ellen
  15 juli 2017 at 12:09 (11 maanden ago)

  Oh ik vind de groene flessen van deze serie zo lekker ruiken, hopelijk hebben ze daar ook een body mist van.

  Beantwoorden
 7. Mariëlle
  15 juli 2017 at 10:29 (11 maanden ago)

  Hee deze kende ik nog niet, maar wat leuk!

  Beantwoorden
 8. Loes
  15 juli 2017 at 09:59 (11 maanden ago)

  Deze klinken lekker! Ook lekker goedkoop, dus prima als ‘parfum’ voor erbij.

  Beantwoorden
 9. mireille
  15 juli 2017 at 08:26 (11 maanden ago)

  Ik vind dit een hele mooie lijn van het kruidvat. Deze mists lijken me ook weer heerlijk.

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  15 juli 2017 at 07:00 (11 maanden ago)

  Dat klinkt goed en het ziet er mooi uit!

  Xoxo

  Beantwoorden
 11. marije
  15 juli 2017 at 06:13 (11 maanden ago)

  Oooh dit miste ik echt in deze lijn. Zo fijn een body mist erbij!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.