Kruidvat zomerse limited edition

Onlangs deelde ik al het heerlijke persbericht over de nieuwe Kruidvat zomerse limited edition lijn. Vlak daarna kreeg ik een pakketje opgestuurd met daarin twee producten uit deze lijn, die ik natuurlijk graag met jullie deel. Want oh wat zijn ze lekker!

Kruidvat zomerse limited edition Kruidvat zomerse limited edition

De Kruidvat zomerse limited edition collectie is best uitgebreid, in dit artikel kun je lezen wat er precies allemaal verkrijgbaar is. Het leuke is, dat ik twee producten ontving waar ik zelf ook al erg nieuwsgierig naar was ♥

Kruidvat limited edition Handmousse Mandarin

De handen kunnen door het aanhoudende ‘Nederlandse weer’ wel wat extra verzorging gebruiken. Probeer de nieuwe handmousse voor fluweelzachte en gehydrateerde handen. De mousse is luchtig en romig en ruikt lekker naar mandarijn of meloen.

Hoewel je handen in de zomer minder intensieve verzorging nodig hebben dan in de winter, hebben ze natuurlijk wel behoefte aan íets van verzorging. Het liefst gebruik ik dan een product met een lichte textuur, wat lekker snel intrekt en een niet te vol laagje achterlaat op mijn handen.

Kruidvat zomerse limited edition De Handmousse bevat een aantal verzorgende ingrediënten, zoals Aloë Vera sap (hoog in de ingrediëntenlijst), Sheabutter en Panthenol. Het is een product waar ik niet direct wonderen van verwacht, maar voor de zomermaanden zoek ik dat ook niet in een handverzorging. Ik zoek dan een lichte verzorging, en daar zou deze mousse weleens prima aan kunnen voldoen.

Het doseren gaat hetzelfde als bij soortgelijke producten voor het lichaam of onder de douche. Volgens de verpakking heb je maar een hoeveelheid ter grootte van een amandel nodig, maar dat vind ik zelf net iets te weinig. Ik gebruik ongeveer de dubbele tot driedubbele hoeveelheid daarvan.

Kruidvat zomerse limited edition De textuur is in eerste instantie licht en luchtig, bij het inmasseren verandert het schuim in een wat romigere textuur. Hij laat zich goed verdelen en trekt na het inmasseren lekker snel in. Er blijft een licht verzorgend laagje achter op mijn handen, precies voldoende voor de warme zomermaanden.

De geur van de Handmousse is echt heerlijk ♥ Een zoete mandarijntjesgeur, die een beetje snoeperig aandoet. Ik houd er van! Er is dus ook een variant met meloengeur verkrijgbaar, maar ik ben zelf niet zo van de meloengeur.

De Handmousse uit de Kruidvat zomerse limited edition lijn kost € 1,50 voor 100 ml. Vanwege het handzame formaat is hij perfect om mee op vakantie te nemen!

Kruidvat zomerse limited edition Kruidvat limited edition Crème Douche Coco Paradise & Pineapple

Met de nieuwe limited edition douchegel waan je je op een exotisch eiland door de geur van kokos & ananas. De douchegel schuimt lekker, wat zorgt voor een zachte en gehydrateerde huid.

Als er één geurencombinatie is die me aan de zomer doet denken, is het wel die van kokos en ananas. Het is ook een geur die ik werkelijk nooit beu word, ik gebruik hem al jaren regelmatig in de zomermaanden. En nu is er dus deze heerlijke budget variant!

Qua ingrediënten ziet de Crème Douche er niet heel verzorgend uit. Maar eerlijk is eerlijk: voor verzorging gebruik ik na het douchen wel een bodyolie of -crème. Heb je echter een erg gevoelige huid, dan kun je beter wel kiezen voor een doucheproduct met meer verzorgende ingrediënten. Dan kan deze wellicht iets te uitdrogend zijn.

De Crème Douche verandert onder de douche in een lekker vol schuim. De geur is echt tropisch en een tikkeltje zoet: ik houd er van. Ik denk dat ik hiervan een backup ga kopen, en deze bewaar voor de wintermaanden. Hiermee tover je in één keer de zomer terug op je badkamer.

Na het douchen voelt mijn huid niet trekkerig of droog aan. Ik gebruik echter wel een verzorgend product, maar dat gebruik ik altijd na het douchen.

De Crème Douche kost € 1,29 voor 300 ml.

De producten zijn zolang de voorraad strekt verkrijgbaar bij de winkels van Kruidvat en via de webshop. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

5 Comments on Kruidvat zomerse limited edition

 1. Miranda Aerts
  17 juli 2019 at 21:43 (2 jaar ago)

  Wat een leuke handverzorging, mousse met zo’n lekkere geur 🙂

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  14 juli 2019 at 15:08 (2 jaar ago)

  Ik vind de handmousse wel heel origineel. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit eerder een handproduct in moussevorm ben tegengekomen, op handzeep dan natuurlijk na. Ik ben zelf behoorlijk verkocht aan de Shea boter handcrème van L’occitane. Ik heb standaard vrij droge handen, dus ik gebruik het hele jaar door vrij vette handcrèmes.

  Beantwoorden
 3. marije
  12 juli 2019 at 13:28 (2 jaar ago)

  Ben heel benieuwd naar de douchegel. Heb de haar olie uit deze lijn en die is ook zo lekker

  Beantwoorden
 4. Wilma Rommelse
  12 juli 2019 at 10:16 (2 jaar ago)

  Heerlijk wegdromen in de badkamer. Deze geur tijdens douchen is zo heerlijk, zeker met deze leuke prijs 🙂

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  12 juli 2019 at 06:32 (2 jaar ago)

  Prachtige verpakkingen….
  Het doet me meteen denken aan de Cariben….
  Tropische eilanden waar altijd de zon schijnt en heerlijk zoete geuren van cocos, pineaple en watermeloen, lemon en andere tropische vruchten….
  Ik zal hier zeker voor naar de winkel gaan die dit verkoopt om dit te kopen……

  Een fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.