L.O.V. – make-up tutorial

Vlak voor Kerst ontving ik een prachtig pakketje met daarin producten van L.O.V. Ik besloot eigenlijk meteen om daarmee een make-up tutorial / eerste indruk video op te gaan nemen. Maar vanwege het ongelukje wat ik vlak voor Kerst had, duurde het even voor ik de video kon opnemen. Vandaag is het dan zover, ik laat je de prachtige producten zien, en in de video zie je hoe ik ze toepas in een make-up look!

L.O.V. CosmeticsL.O.V. Love!

In 2018 maakte ik kennis met L.O.V., en ik was meteen zΓ³ onder de indruk! De producten zien er heel mooi en luxe uit, en zijn van een uitstekende kwaliteit. En dat alles voor een redelijk betaalbare prijs! Ik vind het een echte musthave voor make-up liefhebbers, en was dan ook super blij met de producten die ik ontving. Ik laat ze hieronder aan je zien!

L.O.V. CosmeticsL.O.V. Eyevotion Luxurious Eyeshadow Palette (Devoted To Metallics – € 14,99)

Ik begin met het prachtige Eyevotion Eyeshadow Palette, zowel van buiten als van binnen een plaatje om te zien! Het bevat vijf metallic naturel kleuren, waarmee je verschillende ooglooks kunt maken. Ik heb al eens eerder een oogschaduwpalette van L.O.V. gereviewd, dat was van een uitstekende kwaliteit.

L.O.V. Cosmetics L.O.V. CosmeticsDat geldt ook voor dit mooie palette, de oogschaduws voelen lekker creamy en hebben een uitstekende pigmentatie. Ze zijn bij het aanbrengen wel iets poederig, wat vooral bij de donkergroene kleur even opletten is. De houdbaarheid is (met een oogschaduwprimer eronder) uitstekend.

L.O.V. CosmeticsL.O.V. Blushment Blurring Blush (Empowered Women Empower Women – € 9,99)

In het pakketje zat een werkelijk prachtige blush, de L.O.V. Blushment Blurring Blush in de kleur Empowered Women Empower Women (gave naam). Hierover kon je laatst ook al lezen in het persbericht wat ik deelde.

L.O.V. CosmeticsDeze blush is echt een Beauty, en precies zoals ik ze graag zie. Een mooie, natuurlijke peachy-roze kleur met een subtiel glansje. Prachtig voor een simpele every day make-up look, maar ook bij een wat meer sprekende make-up is dit de finishing touch. Hieronder zie je zometeen de swatch.

L.O.V. Cosmetics L.O.V. CosmeticsLIPaffair Color & Care Lipstick (Metallic 603 Bronze Sculpting – € 9,99)

In het pakketje zat een LIPaffair Color & Care lipstick in de kleur Metallic 603 Bronze Sculpting. Een metallic kleur zou ik zelf niet snel (of misschien wel nooit) kiezen voor een lipstick, maar deze heeft me echt aangenaam verrast. Zo zie je maar dat het nooit kwaad kan om eens uit je comfortzone te stappen πŸ˜‰

De lipstick zit in een werkelijk prachtige rosΓ© gouden huls, die er luxe uitziet en ook zo aanvoelt. De lipstick zelf heeft het logo van L.O.V. aan de voorkant, dat vind ik altijd een erg leuke toevoeging aan een lipstick.

Hier zie je links de lipstick, en rechts de blush geswatcht. De kleuren zijn op de foto wat lastig vast te leggen, mede door het sombere weer op de dag dat ik de foto’s maakte. In de video komen de kleuren beter tot hun recht.

L.O.V. CosmeticsL.O.V. The Forbidden Dramatic Volume Mascara extra black (€ 9,99)

En tot slot vond ik in mijn pakketje The Forbidden Dramatic Volume Mascara extra black. Over de vorige mascara van L.O.V. was ik meer dan tevreden, dus ik was erg benieuwd naar deze.

L.O.V. CosmeticsHet borsteltje van deze mascara is dikker dan ik eigenlijk normaal gesproken gebruik. Maar hij werkt verrassend goed, geeft mijn wimpers volume en een mooi intens zwarte kleur, zonder te klonteren.

L.O.V. CosmeticsEn dit is hoe de look uiteindelijk geworden is! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik weer enorm te spreken ben over de producten van L.O.V.! Ben je benieuwd hoe ik deze look gemaakt heb, bekijk dan onderstaande video:

De producten van L.O.V. zijn in Nederland verkrijgbaar bij Etos. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

13 Comments on L.O.V. – make-up tutorial

 1. Pietha
  5 september 2019 at 20:50 (3 jaren ago)

  Hoi, kun je het kleurnummer van de blush geven? De naam Empower women staat namelijk niet op de site van l.o.v.

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 september 2019 at 06:29 (3 jaren ago)

   Het is kleur 40, daar staat de naam ook achter vermeld op de website.

   Beantwoorden
   • Pietha
    6 september 2019 at 07:35 (3 jaren ago)

    Dank je!

    Beantwoorden
 2. bychristiana
  25 februari 2019 at 08:23 (3 jaren ago)

  Ik scrolde door de foto’s en bij elke foto dacht ik opnieuw; oh, dat is een mooi product. En daarna ; Oh, die is ook mooi! En daarna; Oh, die OOK! Haha, alle producten spreken mij aan en zouden ook goed bij mijn teint passen. Je look is prachtig.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  24 februari 2019 at 16:28 (3 jaren ago)

  De look die je met deze producten van L.O.V. hebt gemaakt, heeft een hoog glamour-gehalte, echt heel mooi! πŸ™‚

  Beantwoorden
 4. Petra van Schijndel
  22 februari 2019 at 16:07 (3 jaren ago)

  Mooie tutorial Natasja! Ik ga morgen even kijken of ze de blush hebben in het Etos filiaal hier. Groetjes, Petra.

  Beantwoorden
 5. Donna
  22 februari 2019 at 15:32 (3 jaren ago)

  Ach wat vervelend nou dat ik al van plan was om vanavond naar de Etos te gaan . Eigenlijk voor een 1+1 actie. Maar ik weet bijna zeker dat de blush ook mee gaat. Mooi hoor!

  Beantwoorden
 6. Marije
  22 februari 2019 at 10:52 (3 jaren ago)

  Wat een mooie producten. Ziet er uit als goede kwaliteit

  Beantwoorden
 7. Cindy
  22 februari 2019 at 10:16 (3 jaren ago)

  Leuk, die oogschaduw en blush zijn echt heel mooi!
  Ik heb ook altijd de neiging gelijk naar de winkel te rennen na dit soort berichten, maar gelukkig kan ik me negen van de tien keer wel beheersen πŸ˜‰

  Ik vind het ook altijd weer knap hoe je dit als brildrager kunt filmen, ik sta met mijn -7 altijd met mijn neus tegen de spiegel omdat mijn oogschaduw anders overal zit, behalve daar waar het moet πŸ˜‰

  Beantwoorden
 8. Bianca
  22 februari 2019 at 09:55 (3 jaren ago)

  L.O.V is één van mijn favoriete merken, super leuk ook dat je de look zo laat zien in een video πŸ™‚ x

  Beantwoorden
 9. Danielle de Groot
  22 februari 2019 at 08:50 (3 jaren ago)

  Super mooi oogschaduw palette..
  Staat je goed.
  De kleur lipstick zou ik ook niet direct uit t schap gekozen hebben.

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  22 februari 2019 at 06:20 (3 jaren ago)

  Fijn make-up merk
  Prachtige producten waar jij een zeer mooie make-up look mee had gemaakt

  Een fijne dag

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.