L.O.V. The Matte x Metallic Eyeshadow palette

Onlangs maakte ik tijdens een persevent voor het eerst kennis met het mooie make-up merk L.O.V. Dit merk is bij een aantal geselecteerde Etos filialen verkrijgbaar, mijn eerste indruk was erg goed! Na afloop kreeg ik een goodiebag mee naar huis, waarin onder andere het L.O.V. The Matte x Metallic Eyeshadow palette zat. Vandaag laat ik dit prachtige palette aan jullie zien!

L.O.V. The Matte x Metallic Eyeshadow paletteL.O.V. The Matte x Metallic Eyeshadow palette

Het L.O.V. The Matte x Metallic Eyeshadow palette is aan de buitenkant al een plaatje om te zien. Het voelt heel zwaar en luxe aan, de verpakking is van stevig karton gemaakt. Een verpakking die zeker mijn aandacht trekt in een schap!

Zachte, matte texturen gecombineerd met expressieve metallic tinten die er zeker voor zorgen dat elke oogkleur schittert. De twaalf texturen vol effecten zijn gemakkelijk te combineren en creëren oogmake-upstijlen voor alle gelegenheden. De elegante verpakking: een stijlvol meesterwerk met een turquoise marmeren reliëf en een glinsterende metalen plaatje met een bronzen uitstraling.

L.O.V. The Matte x Metallic Eyeshadow paletteOp de achterkant van het palette staan alle kleuren vermeld, met ook van iedere kleur afzonderlijk de ingrediënten. Het palette bevat in totaal 13 gram product, dat is ruim 1 gram per kleur.

L.O.V. The Matte x Metallic Eyeshadow paletteAlle oogschaduwpalettes van L.O.V. hebben een mooie quote op het inlegvel. Het is maar een detail, maar wel een leuk detail. Ik houd er wel van!

L.O.V. The Matte x Metallic Eyeshadow paletteHet L.O.V. The Matte x Metallic Eyeshadow palette bevat twaalf prachtige, veelal warme kleuren die perfect bij het najaar passen. De verdeling mat/metallic/glanzend is mooi in verhouding. Tijd om naar de swatches en de textuur te gaan kijken!

L.O.V. The Matte x Metallic Eyeshadow paletteTextuur en swatches

De textuur van de meeste kleuren uit het L.O.V. The Matte x Metallic Eyeshadow palette is zoals ik het graag zie: zacht en creamy. Een uitzondering hierop vormen de matte oogschaduws, die zijn wat poederig. Maar die ervaring heb ik eigenlijk altijd met matte oogschaduws. Ook qua pigmentatie steken de metallic en shimmery oogschaduws ver boven de matte oogschaduws uit. Ook hiervoor geldt dat oogschaduws met een glans(je) eigenlijk altijd veel meer body hebben. Precies de reden waarom ik zo van glanzende oogschaduws houd 😉

Hierboven en hieronder zie je de swatches, van boven naar beneden, van links naar rechts:

L.O.V. The Matte x Metallic Eyeshadow palette L.O.V. The Matte x Metallic Eyeshadow paletteJe ziet op de swatches goed het verschil tussen de pigmentatie van de matte kleuren en de kleuren met een glansje. Maar dat is eigenlijk ook het mooie van dit soort gemixte palettes: je kunt in je ooglook intense kleuren mooi afwisselen met wat gematigdere kleuren. En wil je een dag een compleet rustige look, dan kies je gewoon alleen de matte kleuren.

De houdbaarheid van alle kleuren is uitstekend, met een oogschaduwbasis eronder houden ze het keurig een hele dag vol. Ook op warme zomerdagen 🙂

L.O.V. The Matte x Metallic Eyeshadow palette L.O.V. The Matte x Metallic Eyeshadow paletteDe Look

Natuurlijk heb ik met het L.O.V. The Matte x Metallic Eyeshadow palette ook een make-up look gemaakt. Ik heb hiervoor de kleuren Revolution, Freedom en Strength gebruikt. Revolution heb ik als highlighter in de binnenste ooghoeken en op het wenkbrauwbot aangebracht. De kleur Freedom heb ik over het gehele bewegend ooglid aangebracht, en Strenght in de buitenste ooghoeken en de crease. Een eenvoudig zwart oogpotlood en mascara maken de look af 🙂

Het L.O.V. The Matte x Metallic Eyeshadow palette kost € 16,99 en is verkrijgbaar bij geselecteerde Etos filialen. Klik hier voor een overzicht van deze filialen. Goed om te weten: L.O.V. test niet op dieren.

Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

4 Comments on L.O.V. The Matte x Metallic Eyeshadow palette

 1. Miranda Aerts
  25 augustus 2018 at 06:57 (4 jaren ago)

  Ik vind het een prachtig palette, inde4daad vooral de metallic kleuren springen er uit.
  Een mooie look, helemaal jouw kleuren!

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  24 augustus 2018 at 08:25 (4 jaren ago)

  Oh wauw, wat een geweldige kleuren en pigmentatie! Hele mooie look, ik houd wel van deze tinten 🙂

  Beantwoorden
 3. Marije
  24 augustus 2018 at 07:11 (4 jaren ago)

  Mooi pallette. Ze brengen leuke dingen uit.

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  24 augustus 2018 at 06:37 (4 jaren ago)

  Prachtige look!
  Zeer mooie teinten ook voor feestjes.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.